CaK Sedans

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

19 Jūl 2015, 21:34

Inferno rakstīja:Apsveicama attieksme pret auto, vismaz nav no tiem, kuriem prasās uz tolmetu. Bet nu vajadzētu arī kko pašam beidzot iemācīties izdarīt, kaut vai kādus sīkumus. Neviens jau neliek pārlasīt motoru vai mocīties ar pravodku.
Redzēji video, kur šis gaismas slēdzim mainīja spuldzīti un panelim lampiņas (tur gan tālāk par gribēšanu netika), tā kā, nu ja nav lemts, tad nav. Un ja pie tam negrib, tad vispār nav skaidrs, prieš kam topiks bija jātaisa. Atskaite ar to, ko citi izdarījuši un cik sapiķojis. Lielākā daļa lapas šeit piepļūtītas, nevis atrādīts kas sadarīts.
Profila bilde
kri
Ziņojumi: 176
Pievienojies: 03 Sep 2013, 12:12

19 Jūl 2015, 21:54

Tak liela daļa no šī foruma nevar atļauties pilnu bāku pieliet, kur nu vēl sapiķot mehāniķiem. Tāpēc arī sirdi grauž, ka kāds var atļauties uzturēt auto top zustand :hahaha:
Profila bilde
Rob

19 Jūl 2015, 22:03

kri rakstīja:Tak liela daļa no šī foruma nevar atļauties pilnu bāku pieliet, kur nu vēl sapiķot mehāniķiem. Tāpēc arī sirdi grauž, ka kāds var atļauties uzturēt auto top zustand :hahaha:
Tur līdz top zustand vēl tālu.
Profila bilde
EdgarsE
Ziņojumi: 148
Pievienojies: 27 Jan 2014, 10:41
Braucu ar: e60,a6,e36,w211

19 Jūl 2015, 22:34

Rob rakstīja:
kri rakstīja:Tak liela daļa no šī foruma nevar atļauties pilnu bāku pieliet, kur nu vēl sapiķot mehāniķiem. Tāpēc arī sirdi grauž, ka kāds var atļauties uzturēt auto top zustand :hahaha:

Jo nav sēdināts un diski ar mega plauktu? :hahaha:
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans

19 Jūl 2015, 23:23

EdgarsE rakstīja:
Rob rakstīja:

Neņem viņu galvā. Viņš regulāri te kaut ko iedirš. Cik saprotu no viņa rakstītā, viņš ir mans fans, kurš alkst manu uzmanību. Ir tādi, diemžēl. :(
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

20 Jūl 2015, 00:05

EdgarsE rakstīja:
Rob rakstīja:

Jo tas ir ''nothing special'' sedans, kas gandrīz ne ar ko neatšķiras no standarta ikdienas pelēkās masas.
Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

20 Jūl 2015, 00:20

Rob rakstīja:
Inferno rakstīja:Apsveicama attieksme pret auto, vismaz nav no tiem, kuriem prasās uz tolmetu. Bet nu vajadzētu arī kko pašam beidzot iemācīties izdarīt, kaut vai kādus sīkumus. Neviens jau neliek pārlasīt motoru vai mocīties ar pravodku.
Redzēji video, kur šis gaismas slēdzim mainīja spuldzīti un panelim lampiņas (tur gan tālāk par gribēšanu netika), tā kā, nu ja nav lemts, tad nav. Un ja pie tam negrib, tad vispār nav skaidrs, prieš kam topiks bija jātaisa. Atskaite ar to, ko citi izdarījuši un cik sapiķojis. Lielākā daļa lapas šeit piepļūtītas, nevis atrādīts kas sadarīts.
Negribu nevienu aizvainot, bet par šī topika lietderību piekrītu. Uzskatu, ka topiku ir jēga vērt vaļā, ja ar auto tiek darīts kaut kas ievērojams. Nu teiksim tad, ja auto tiek pārkrāsots un sabildēts viss process ar pārvērtībām, vai arī ja tiek būvēts kāds sporta projekts, vai tiek swapots nestandarta motors, vai veiktas kādas citas neparastas izmaiņas. Nu kaut vai tad, ja auto tiek no kkāda puvekļa uzcelts augšā. Tad tam visam ir nozīme. Visus šitus gaterniekus, kuri spārnus krāso ar baloniņiem, fleksē atsperes un citus mēslus taisa vajadzētu izbanot. Tie rada daudz lielāku kaunu nekā uzlīmju īpašnieki (blakus topiks). Tāpat kā besī topiki, kur regulāri notiek aptuveni šāds apdeits- nomainītas bukses, nomainītas šaras, uzlikti rižie pagriezieni un nekas cits tur nenotiek. Atgriežoties pie sākuma - jā, neredzu jēgu no topika, kur tiek atrādīts citu cilvēku izdarīts darbs.
Profila bilde
Kaskadieris
Ziņojumi: 228
Pievienojies: 20 Mai 2012, 19:27
Braucu ar: 318is
Atrašanās vieta: Norway

20 Jūl 2015, 01:35

Inferno rakstīja:Negribu nevienu aizvainot, bet par šī topika lietderību piekrītu. Uzskatu, ka topiku ir jēga vērt vaļā, ja ar auto tiek darīts kaut kas ievērojams. Nu teiksim tad, ja auto tiek pārkrāsots un sabildēts viss process ar pārvērtībām, vai arī ja tiek būvēts kāds sporta projekts, vai tiek swapots nestandarta motors, vai veiktas kādas citas neparastas izmaiņas. Nu kaut vai tad, ja auto tiek no kkāda puvekļa uzcelts augšā. Tad tam visam ir nozīme. Visus šitus gaterniekus, kuri spārnus krāso ar baloniņiem, fleksē atsperes un citus mēslus taisa vajadzētu izbanot. Tie rada daudz lielāku kaunu nekā uzlīmju īpašnieki (blakus topiks). Tāpat kā besī topiki, kur regulāri notiek aptuveni šāds apdeits- nomainītas bukses, nomainītas šaras, uzlikti rižie pagriezieni un nekas cits tur nenotiek. Atgriežoties pie sākuma - jā, neredzu jēgu no topika, kur tiek atrādīts citu cilvēku izdarīts darbs.
Lielā mērā piekrītu! :yes: Forums ir domāts pieredzes apmaiņai un zināšanu ieguvei, tas ir domāts tiem, kuri ir šīs markas un modeļa fanāti, un kuriem e36 ir kas vairāk kā transporta līdzeklis!
Es domāju, ka jebkurš šī foruma lietotājs, kurš ir ieguldījis darbu un līdzekļus sava auto pilnveidošanā pats lieliski saprot, ka tas pavisam noteikti finansiāli neatmaksājas, bet tās sajūtas un gandarījums par paveikto ir tā vērts un naudā nav novērtējams! :super:
Vienīgais jautājums - Vai cilvēks, kurš pats neprot un arī nevēlas iemācīties remontēt savu auto, izjūt šīs sajūtas?
Profila bilde
Inferno

20 Jūl 2015, 01:51

Atvainojiet par kārtējo offtopic, bet lai nesāktos baigā diršana, uzreiz pateikšu, ka man nav nekā pret to, ka cilvēki atrāda savus auto. Bet tas ir jādara interesanti, nevis jāatskaitas par katru nomainīto buksi un ar baloniņu nokrāsoto detaļu, jobans motors! :doh:
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans

20 Jūl 2015, 02:01

Veči, kāmēr jūs smērējiet rokas garāžās, es tikmēr jūsu draudzenes....uz kino aizvedu :D hahaha
Profila bilde
Inferno

20 Jūl 2015, 02:11

CaK rakstīja:Veči, kāmēr jūs smērējiet rokas garāžās, es tikmēr jūsu draudzenes....uz kino aizvedu :D hahaha
Cik asprātīgi! :doh: Par cimdiem neesi dzirdējis? :hahaha:
Profila bilde
Rob

20 Jūl 2015, 02:11

Tur tā lieta, tu vari nebūt automehāniķis, tev nepieder serviss, bet vai tāpēc tu nevari SAVU auto remontēt pats, cik vien tas ir tavos spēkos un iznstrumentu aprīkojumā?
Man ir gandarījums, ka saremontēju pats, apzinoties, cik es būtu par to samaksājis servisā, kā arī, nelaimes situācijās neapjukt, bet atrast cēloni, likvidēt to, un laimīgs turpināt ceļu. Tieši tam ir domāts šis forums, kur smelties info, dalīties ar to, mācīties, darīt, nu vismaz kaut ko, pašam.
CaK rakstīja: Neņem viņu galvā. Viņš regulāri te kaut ko iedirš. Cik saprotu no viņa rakstītā, viņš ir mans fans, kurš alkst manu uzmanību. Ir tādi, diemžēl. :(
Ir tā, ka nefanoju par tiem, kam ir zvaigžņu slimība, jā, agrāk bija interesanti tavu kanālu pavērot, bet kā ielīdi auto lauciņā, tā viss slikti, brūķē muti un umņičī.
CaK rakstīja:Veči, kāmēr jūs smērējiet rokas garāžās, es tikmēr jūsu draudzenes....uz kino aizvedu :D hahaha
Sekli un tupa, ai cik sekli. Triglicerīdi aizsprosto Tavu domāšanu.
kasp1js
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 09 Dec 2014, 17:36
Braucu ar: pieciem cilindriem
Reputācija: 13

20 Jūl 2015, 02:13

Laikam tomēr esi tik tups kā izskaties....
Profila bilde
Inferno

20 Jūl 2015, 02:20

kasp1js rakstīja:
Laikam tomēr esi tik tups kā izskaties....
Nu šitais posts protams bija graujošs :gigigi:
Profila bilde
Rob

20 Jūl 2015, 02:33

Mentāli neatīstījies cilvēks, tādam vēl grūti ies.
Profila bilde
Inferno

20 Jūl 2015, 02:45

Rob rakstīja:Mentāli neatīstījies cilvēks, tādam vēl grūti ies.
Psc. Izlasīju Tevis iepriekš rakstīto, uzrakstīju atbildi, un hop, nav :hahaha:
Profila bilde
Rob

20 Jūl 2015, 02:47

Sapratu ka nav jēga, ko tur cepties par muļķi.
Profila bilde
ZzevsS

20 Jūl 2015, 07:35

Bērnišķīgi! E36 ir tas auto, kurš spiež iemācīties kko arī darīt pašam. Es kad nopirku savu pirmo e36 pat spuldzīti nomainīt nemācēju... :D
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi
Reputācija: 3

20 Jūl 2015, 09:59

ZzevsS rakstīja:
Bērnišķīgi! E36 ir tas auto, kurš spiež iemācīties kko arī darīt pašam. Es kad nopirku savu pirmo e36 pat spuldzīti nomainīt nemācēju... :D
+328 . Tak e36 ir kā pieaugušo kostruktors/lego :hahaha:
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
ZzevsS

20 Jūl 2015, 11:29

E36 ir lamata, kurai vienmēr būs kkas jāremontē vai jāpielabo. Attiecīgi ja pats to nedara, tad sanāk ļoti dārgs auto!