E36.lv sezonas atklāšana 2015!

Sacensības, sabraucieni, BMW dienas un visādi citādi ar auto saistīti pasākumi.
Profila bilde
Zirdzins
Ziņojumi: 1027
Pievienojies: 13 Feb 2012, 21:10
Braucu ar: e36
Reputācija: 1

Man liekas, ka viss tika organizeets labi un pec labakas sirdsapzinas...Tas ka kadu briidi bija bardaks, tas ir normaali pie shaada puulja!
Paldies organizatoriem,Balcerim par izvesshanu trasse, un tiem, kuriem patika EZ2999 :super:
Pēdējais labojis Zirdzins - 24 Mai 2015, 16:46, kopā labots 1 reizi.
Attēls
Profila bilde
Azbests
Ziņojumi: 853
Pievienojies: 01 Mai 2013, 03:37
Braucu ar: dirsu pa ledu
Atrašanās vieta: Пурвциемс
Reputācija: 4

Lācis rakstīja:
Azbests rakstīja:
Lācis rakstīja:P.S Žēl kad labakie fotogrāfi neuzņēm arī bildes ar citiem, varbūt ne tik spilgtiem foruma auto. :sad:
man jau tā bez spožajiem auto sanāca 32gb bilžu, nācās vēl SD karti no Agro aizņemties
Būs iespēja ari internetā redzēt, vai jābrauc pie tevis ciemos? :giggle:
es jau iemetu postu savā FB lapā (spied te), tas, kas ir, tas arī ir, ja gribi savu un tikai savu auto, tad uzraksti PM, sarunāsim, ka sabildēšu, protams, ka par ziedojumiem
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas

bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Profila bilde
EV5200
Ziņojumi: 100
Pievienojies: 23 Mar 2011, 00:30
Braucu ar: auto
Personiskais viedoklis - bet uzskatu, ka pasākums nebija atbilstoši organizēts, citus gadus ir bijis krietni labāk!

1. pārkins (kas bija pats trakākais/sāpīgākais)

Varēja vismaz izdomāt kā visiem stāties: kaut vai sadalījumu sedani, kupejas, universāli u.t.t.

2. tie kas nepiedalījās nevienā no distancēm vienkārši varēja kūkot, vajag izdomāt tā lai visiem ir interesanti un ir ko darīt!
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Profila bilde
Agnis
Ziņojumi: 2047
Pievienojies: 26 Jūl 2011, 23:48
Braucu ar: Kabri & kupeju
Atrašanās vieta: Rīga, Pļavnieki
Reputācija: 2

LAKIKS rakstīja: Biju piefiksejis , ka 1 vai 2 bija labas riepas virsu. hz vai atklauto saraksta bija.

Stavlaukuma bija bardaks paliels. Ieprieksejos gados bija labak , ka puse viena puse un otra puse.

Uz nakamo sez atklasanu vajadzetu padomat par citu vietu, vai ari izdomat aktivitates. Netikai fastlap , drift , dragrace. Cik skatijies esmu kas notiekas polijas tur pa visam cita bilde ir.
Kam tad? Fastlapā pirmās 3 vietas brauca ar pusslikoem priekšā un aizmugurē - dzeltenajam kompaktam visas 4 595rsr, čalim ar Siikaa sedanu ku36 un man ns2r priekšā un 595rsr aizmugurē, visas tās bija sarakstā ;)

Par parkingu paši paķērām izbrīnu ka iepriekšējo gadu stāvlaukuma vietā tiek būvēta trase

Vieta gan jau nākamgad būs cita, 333 jau sāk sevi izsmelt. Bet... ja gribās trases aktivitātes tad pa lielam paliek tikai biķernieki jo Rullitis ap 500 cilveku nevar uzņemt
Attēls
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

Tātad neliels koments no organizātoru puses :hahaha:

1. LIELS PALDIES VISIEM kas atbrauca uz pasākumu!
Mēs tiešām nebijām gatavojušiees uz tik lielu cilvēku atsaucību. Darījām ko varējām.

2. Bija ieradušies virs 200 e36 varētu būt pie 300. (uzlīmēs priekš loga bija pasūtītas 200 gb. un visas tika izķertas)
Cilvēki bija virs 500, jo mums bija pasūtītas aproces 500 un tās beidzās.

3. Attiecībā uz visiem, kas neieguva uzlīmes uz logiem to sakārtosim. Pasūtīsim vēl vienu partiju ar uzlīmēm un tās varēs iegūt (info pēc tam sekos kas, kur kā).

4. Par parkingu bijām paši šokā jo mums nepaziņoja ka pretējā laukuma pusē norisināsies remontdarbi un būs jāparkojas uz grants. Iepriekšējā nedēļā vēl nekas neliecināja ka kaut kas tāds būs.

P.S. iespējāms mēs visi kopēji esam veidojuši šogād pašu lielāko auto festu Latvijā!

Paldies visiem par pozītām emocijām pasākuma laikā!
Kā arī Liels Paldies visiem pasākuma atbalstītājiem!
Profila bilde
orangeman
Ziņojumi: 539
Pievienojies: 19 Sep 2013, 21:58
Atrašanās vieta: Aizpute

Perfekti pavadīta diena :super:
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Profila bilde
Dzhejs
Ziņojumi: 689
Pievienojies: 16 Dec 2014, 14:16
Braucu ar: mīkstu jumtu
kā ar tiem balsojuma rezultātiem? Interesē kuri tad bija tie smukākie auto. Kompaktu kategorijā baigi lielā izvēle nebija :lol:
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Profila bilde
Kalnux
Ziņojumi: 276
Pievienojies: 08 Jan 2013, 18:44
Braucu ar: M50B25TU sedans
Atrašanās vieta: Aizpute/Liepāja
quattro ist für sissies
Profila bilde
Tommas
Ziņojumi: 467
Pievienojies: 01 Sep 2014, 13:33
Pasākums baigi labs, tikai ar tām stāvienām galīgi neforši, stāv kkādo dzelteni wv polo veidīgi starp e36 un vel citi brīnumi, un jā, žel, ka tik ļoti cītīgi tika tīrīts un pulēts auto, ja tā pat pēc pirmajām 2h, viss auto bija netīrs! :bmw:
Profila bilde
Trusis92
Ziņojumi: 204
Pievienojies: 19 Aug 2014, 23:13
Braucu ar: 320i
Atrašanās vieta: Liepāja
Pasākums bija ļoti izdevies!
Man ļoti patika!

Bija runa par skatītājiem būs vairāk ko darīt, to manīju mazāk, tik beigās redzēju apbalvošanā, ka vienu brīdi esot bijis riepu montēšana komandā!
Bet tas tā, jo pats piedalījos visās disciplīnās!

Stāvietas nesakārtotas + skrūvi riepā dabūju, labi ka vēl tās bija spolējamās riepas!
Labi, ka biju kompresoru līdzi paņēmis, jo izskatās, ka nebiju vienīgais, kam tas bija vajadzīgs!

Par dzīvo rindu uz driftu, tur tas tā! Tas viss bija gaidāms, ka līdīs kāds pa vidu iekšā vairākas reizes!

Bet liels paldies organizātoriem par atsaucību uz jautājumiem, kad uzdeva tos un neatraidīja, ja netika dzirdēts kaut kas!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Profila bilde
andrjuha37
Ziņojumi: 584
Pievienojies: 17 Jūn 2014, 22:03
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 3

ka jau rakstiju pasakums bija :super: :clap:

tikaj jataisa ieejas maksu x5 neka šoreiz bija , tad tadi kapejku piseji atkritis , bet tie kas gribes - tapat aizbrauks

runajot par šrotiem un rusu , es personigi nepaspeju lidz atklašanai paveikt to ko gribeju , ka ari planimajnijas uz vasaru , un krasošanu un parejos darbus nakas parlikt uz vasaras vidu / beigam , ka ari daudziem planos vaj nu tajsit vaj nojat un ņemt kko jaunu

par stavvietu - ja bija bardaks , nesmuki sanaca kad bija japarkojas uz gruntenes , bet vel vairak izbesija tie L*HI kuri gribeja pieverst uzmanibu un "bajgi forši" brauca pa stavlaukumu , man ir kuts un biju tikaj nedaudz uzvelcies uz viņiem , bet to vieta kuriem kabri staveja ar nolaistiem jumtiem es .... :nenene: :idiots: un t.t.

pasakums jataisa agrak kados 9 iebraukšana un 10 sakums laj ir vairak lajka briviem braucieniem , jo dziva rinda bija negodiga :grrr: (tiri mans viedoklis)

edinašana bija :super: tikaj nakamreiz kadas 3 kasites vajag un vajrak grilus , ato visu pasakumu bija rinda , driftam uzsakoties aizņemu rindu ( likas tada mazaka uz to bridi bija ) bet tapat savas 25-30 min nostaveju , bet kopuma bija garšigi un cenas ari normalas :yes:

ORGANIZATORIEM - " РЕСПЕКТ И УВАЖУХА !!! " :supeer: :supeer: :supeer:
žel bija tikaj Kļaviņa kad šis lidz regnara un zirdziņa braucienam staveja ceļa vidu :rolleyes: pectam nostajas maliņa
:super: :D
Profila bilde
byrbyr
Ziņojumi: 1683
Pievienojies: 10 Apr 2013, 13:55
Braucu ar: GO1633
Tā jau viss bija lieliski, pa lielam nekas sliktāks par pagājušo gadu nebija, vienīgi laiks, dēļ kura uznāca miegs, jo visu nakti ar Pachu likām kopā manu auto :hahaha:
Profila bilde
Balcers
Ziņojumi: 320
Pievienojies: 08 Mai 2012, 19:48
:supeer: :gigigi:
Zirdzins rakstīja:Man liekas, ka viss tika organizeets labi un pec labakas sirdsapzinas...Tas ka kadu briidi bija bardaks, tas ir normaali pie shaada puulja!
Paldies organizatoriem,Balcerim par izvesshanu trasse, un tiem, kuriem patika EZ2999 :super:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Jā, pasākums interesants, bet ar daudz niansēm, kuras pašu neapmierināja. Protams, bija plānots 2x mazāk cilvēku, bet mēs tikai priecājamies, ka ieradās TIK daudz cilvēku :bye: Un, protams, pie tāda pūļa ar 24 cilvēkiem, no kuriem 1/3 daļa diemžēl nevarēja palīdzēt, kā arī atlikusī 1/3 daļa šefo pa kādu disciplīnu, kā arī daži šefo pie ieejas, tātad paliek vien knapi 10 cilvēki uz 500+ apmeklētājiem :gigigi: Darījām, ko varējām.. Pašiem bija daudz pārsteigumu, kad ieradāmies, bet domāju, ka +/- tikām galā.
Bija arī paredzētas izklaides līdzbraucējiem, kā arī tiem, kas nevienā no trim lielajām disciplīnām nepiedalās, bet izpalika.
No kļūdām mēs viennozīmīgi mācāmies :sarunats: Nākamgad, es ļoti ceru, ka tiem Zeļonaja marka triecējiem no kakliņa to pudeli iebāzīs dziļāk :super: Pasākuma kopskats ļoti bieži ir atkarīgs no pašiem apmeklētājiem :yes:

Mums gads ir dots, lai apzinātu iespējas, piestrādātu pie tik apmeklēta pasākuma organizēšanas, tā kā, nākamgad tiekamies :super:
Profila bilde
Zirdzins
Ziņojumi: 1027
Pievienojies: 13 Feb 2012, 21:10
Braucu ar: e36

:super:
Attēls
Profila bilde
Dzhejs
Veljoprojām nav skaidri tie balsojuma rezultāti. Citi zin, citi nē.
Man diemžēl bij jābrauc uz teātri. Tapēc nepaliku līdz pašam galam...
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

Rezultāti būs zināmi, līdz ko atbildīgie atpūtīsies un saskaitīs :sarunats:
Profila bilde
Dzhejs
dogMa rakstīja:Rezultāti būs zināmi, līdz ko atbildīgie atpūtīsies un saskaitīs :sarunats:
Ā.
Es atkal skatījos ka daudzi raksta, paldies par balsojumu utt. Tagad man skaidrs ka vēl jāgaida.

Biju piekasīgs izvēloties par ko balsot, interesē ko citi tur sabalsojuši :D
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

Zinu, ka daudzi vispār nebalsoja... :hahaha:
d[-_-]b
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4218
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

dogMa rakstīja:Jā, pasākums interesants, bet ar daudz niansēm, kuras pašu neapmierināja. Protams, bija plānots 2x mazāk cilvēku, bet mēs tikai priecājamies, ka ieradās TIK daudz cilvēku :bye: Un, protams, pie tāda pūļa ar 24 cilvēkiem, no kuriem 1/3 daļa diemžēl nevarēja palīdzēt, kā arī atlikusī 1/3 daļa šefo pa kādu disciplīnu, kā arī daži šefo pie ieejas, tātad paliek vien knapi 10 cilvēki uz 500+ apmeklētājiem :gigigi: Darījām, ko varējām.. Pašiem bija daudz pārsteigumu, kad ieradāmies, bet domāju, ka +/- tikām galā.
Bija arī paredzētas izklaides līdzbraucējiem, kā arī tiem, kas nevienā no trim lielajām disciplīnām nepiedalās, bet izpalika.
No kļūdām mēs viennozīmīgi mācāmies :sarunats: Nākamgad, es ļoti ceru, ka tiem Zeļonaja marka triecējiem no kakliņa to pudeli iebāzīs dziļāk :super: Pasākuma kopskats ļoti bieži ir atkarīgs no pašiem apmeklētājiem :yes:

Mums gads ir dots, lai apzinātu iespējas, piestrādātu pie tik apmeklēta pasākuma organizēšanas, tā kā, nākamgad tiekamies :super:

No stāvlaukuma, līdz festivāla izmēriem :super: , tik vajadzēja arī kādu drošības kuratoru, jo brīžiem dragracā bija šķebīgi skatīties kā tās mašīnās izslīd 2 metrus no cilvēkiem, zinot ka gandrīz visi bija amatieri.. Sabīne viena nevarēja izkliegt visu pagastu.
- ikey07