Borta kompis (OBC)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- chevron_right
Tad pamazām cel uz augšu to skaitli. Katru reizi kad viņu izmainīsi, izmainīsies arī OBC patēriņa rādījums. Baksties, kamēr sakritīs ar reālo :)
..ok, doma skaidra!
Ok, vel viens jaut., kaa ievadiito veertiibu saglabaat? Spiezhot set/res atgriežas uz 10000
Tai vērtībai min ir 750 un max 1250. Ja liksi vairāk par tiem, tad metīsies atpakaļ.
..to paspēju jau izpētit un tuvak realitātei esmu ticis! Pāldies!
Sveiki ir tada lieta man stav ieksa obc ar laiakm kad 8 pogam un chek control visu ieksa kas man vajadzigs lai uzliktu 18pogu ?
Vajadzīgs palasīt forumā 2 tēmas, kurās viss ir aprakstīts.
Cik sarezgiti nomait to displeju? Lidz vinam tikt vienkaris, bet pie ka vins tur turas (pats displejs), ka to dabut nost?
Jautājums OBC guru, vai ar EINHEIT1 un EINHEIT2 vērtībām ir iespējams mainīt obc consum rādijumu?
Nevar gan. Tikai ar apslēpto 20.funkciju.
bet, ja 20. funkcija jau uzlikta uz 750?dogMa rakstīja:Nevar gan. Tikai ar apslēpto 20.funkciju.
Tad ir jāatver maks
Makā jau skatijos, nekā laba tur nav es jau kādu laiku mēģinu tik ar šo skaidrībā, regulē kā gribi, patēriņu rāda ap +5L no reālā
ja nopietni tad tas štrunts ir jāpiekodē atbilstoši motoram-viens smieklīgs ieraksts failiņā. Es to esmu darījis, bet es esmu Valmierā
Tas ir grūti izdarāms?
pats bez attiecīgajiem softiem un aparātiem neizdarīsi. Bet par to te vis jau diagnostikas topikā ir aprakstīts un otrreiz vairāk nestāstīšu
Uz rīgu nedomā tuvākajā laikā braukt?
damn, neiet man vari lūdzu parādīt kurā topikā aprakstīji to procesu? es apskatījo pāris diagnostikas topikus, neatradu neko.
viewtopic.php?f=8&t=972&hilit=tiny&start=80#p174770
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31