E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 131
- chevron_right
cipruss18 rakstīja:teikshu godiigi,man kabris ir nedaudz apnicis un pamazam sak rasties lielaka un lielaka velme vinju pardot.
cipruss18 rakstīja:Vins visu laiku tirgojas tak
Visu laiku ? - kopš iepriekšējās lapaspuses
Tur jau visā ģela Ciprus turpināscipruss18 rakstīja:Vins ss.lv jau sen stav
Pēc e65 sagribēsi e70, tad f15..cipruss18 rakstīja:Tu tak esi daunis.
Arkas sataisiji?
Butu nedaudz vairak smadzenes tad butu jau redzejis ,ka gribu e65 njemt
Tev tie auto neturās
Viss var gadities.ar e38 jau esmu gadu nobraucis un ir pienacis laiks pardot.
ar kompatu pa brugji
Paliksim pie tā, ka Cipruss, grib pārdot auto un viss ir labi
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Cipruss un Andžs savā starpā kadr esat satikušies. Man liktos smieklīgi No veciem fondiem tarapunka un š ķepselis
Lai veicas notirgot! Tik man kkā liekas ka semakam cena par mazu.Linda rakstīja:Paliksim pie tā, ka Cipruss, grib pārdot auto un viss ir labi
Nezinu ko te cepās,čalis paņem pabrauc,papriecājas,paķīlē un pārdod nākamajam un sev nopērk citu mantiņu,reizēm ir ilgi šādi jāizdarās,kamēr saproti pie kā gribi palikt i to galvā domas ka varētu to un šito labāk paņemt.Pilnīgi normāli,ne visi dzīvē grib tikai vienu auto izbaudīt
Labs topiks, viens kaut ko iepļūtī, cits tvaiku nolaiž, citam vājums uznāk, garlaicīgi nav.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
ZzevsS rakstīja:Lai veicas notirgot! Tik man kkā liekas ka semakam cena par mazu.Linda rakstīja:Paliksim pie tā, ka Cipruss, grib pārdot auto un viss ir labi
Nu nav hega man vinju marinet.izoeshu TA un tikshu gala ar reduktoru vai kardanu un 2900 bus normala cena par normalu auto
ar kompatu pa brugji
R19
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Kautka tie milzu diski uz e36 dīvaini izskatās.
Vinji ir pagaidu.ies uz e38
Kabrim ies kkas ljoti rets virsu ja lidz vasarai nepardosies
ar kompatu pa brugji
Ganjau priekšā arkas sametot līdz galam arī normāli ķerascipruss18 rakstīja:Vinji ir pagaidu.ies uz e38
Nevar būt, it īpašī ar 286mm bremžu diskiem, vienīgā troika kam r19 ir nepieciešamība = f80m3/f82m4 *ar carbona bremzēmzurkae36 rakstīja:Kautka tie milzu diski uz e36 dīvaini izskatās.
Atkarīgs no ET, jo ar atiecīgām riepām var panāk pat mazāku ārejo riteņa diamteru kā oemzurkae36 rakstīja:Ganjau priekšā arkas sametot līdz galam arī normāli ķerascipruss18 rakstīja:Vinji ir pagaidu.ies uz e38
pahodu uz merša likšu R18 vai R19 vasarā,bet uz žurkas izskatās traki lieli uz e38 izmēra ziņā saies,bet nu kkas man nepatīk tajos diskos,moš jo melni
Kaut kas nedaudz līdzīgs uz e46!
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bjknk.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bjknk.html
topikam 20 lapas bet tada sajuta ka te mainas tikai diski un vairak nekas cits netiek darits
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 131