Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 37
- chevron_right
es aizies uztaisiis rīit bildes, un atsūtīšu.. calypsrot krāsā... par cenu , nez vai es kko gribu par viņu, ja nu vienīgi ko garšīgu...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Ok, gadīšu bildes PMG1RT5 rakstīja:es aizies uztaisiis rīit bildes, un atsūtīšu.. calypsrot krāsā... par cenu , nez vai es kko gribu par viņu, ja nu vienīgi ko garšīgu...
Šodien saņemts jaunais OBC ar angļu pogām un ideāli strādājošiem pikseļiem Tagad tikai jādabon viņam sarkans apgaismojums, lai atkal sasaucas kopā ar pārējo salonu
Atvaino, ka neatceros, bet ko biji darījis, lai uztaisītu audi-style apgaismojumu? Vai es kaut ko esmu palaidis garām?
Nekur baigi to afišējis neesmu, bet neilgi pēc auto iegādes sāku apgaismojuma maiņu - vispirms saliku diožu strīpas klimas panēlītī, tad pārlodēju diodes klimas panelīša pogām, logu pogām, spilgtuma regulācijai, lampu diapazonam, gaismu slēdzim, tad dabūju maģi ar maināmu krāsu un pēdējais bija spidometra izkliedētāju aplīmēšana ar sarkanu filtrplēvi un OBC ekrāna un pogu izkliedētāju aplīmēšana ar sarkanu filtrplēvi, tādējādi iegūstot praktiski viena toņa apgaismojumu visam panelim Iesākumā spido un OBC vnk ieliku spuldzes, kuras aplīmēju ar to pašu filtrplēvi, bet tad pēc kāda pailgāka laika tā plēve sāka apdegt un krāsa palika baigi blāva un gaisma sāka zust, jo spuldzes palika melnas Pēctam nonācu pie secinājuma, kaideālais variants ir iezkliedētāju aplīmēšana :)OBC, tiesa gan, vismaz pogām, labāk būtu pārlodēt diodes, bet tur saskāros ar citu problēmu - nekur, izņemot "Latgalīti" praktiski nevar atarst 3V diodes, kāas nāk iekš OBC - tagad stilā nāk 12V diodes, aks OBC vairs nederdogMa rakstīja:Atvaino, ka neatceros, bet ko biji darījis, lai uztaisītu audi-style apgaismojumu? Vai es kaut ko esmu palaidis garām?
Katrā ziņā to visu darot sapratu, ka E36 panelim var uztaisīt apgaismojumu tikai ar krāsām, kas ir tumšākas/spilgtākas par oranžu - balts neder, dzeltens arī ne, zaļš būs blāvs, var provēt zilu, rozā utt., bet pats paliku pie diezgan standarta sarkana :)
Es tik pieminēšu, ka manuprāt tagad auto izskatās ļoti labi. Violetie St5 ļoti labi izskatās ar BMW emblēmām vidū. Pieprasu vēl auto bildes
Paldies, paldies Būš vēl bildes, kad kādā no vakariem nelīs - padomā ir padaudz interesantas sesijas, kas ar laiku piepildīs šo topiku ar bildītēmkristapskarlis rakstīja:Es tik pieminēšu, ka manuprāt tagad auto izskatās ļoti labi. Violetie St5 ļoti labi izskatās ar BMW emblēmām vidū. Pieprasu vēl auto bildes
Jauki Tik ap gaismas slēdzi vajadzētu lampiņas nomainīt!
OBC labu consume rada 16.2l , laikam pa pilsetu tik brauc un katra krustojuma kupini
Tur vajag kontatktus salabot, nav vēl sanācis laiks diemžēlGatisB. rakstīja:Jauki Tik ap gaismas slēdzi vajadzētu lampiņas nomainīt!
OBC es vairāka reizes esmu ārā rāvis, tas patēriņš ir aprēķināts no 5km gara brauciena pa pilsētu, tpc tāds lielsGunTixV rakstīja:OBC labu consume rada 16.2l , laikam pa pilsetu tik brauc un katra krustojuma kupini
Perfekts salona apgaismojums!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Paldies, paldiesJohnny rakstīja:Perfekts salona apgaismojums!
Sancix rakstīja:
brauc ciemos uz londonu
gribas kabri parlimeet interesantaa krasaa
ar kompatu pa brugji
Baigi tālu un ja nav kur palikt tad sūdīgi Bet vispār varētu kautkad, uzmet PM par to tēmucipruss18 rakstīja:brauc ciemos uz londonu
Paldies, paldies Vel jau ir kur augt, bet to tā, palēnāmFizzy rakstīja:Viens no Favorite Sedaniem.
skaistulis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …