AJmotorsports BMW ///M V8 compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 36
- chevron_right
Tika iepirktas jaunas 300mm brembo bremzes, iepriekshejo 325mm bremzu disku vieta.
1. Lai priekšā varetu izmantot r16 diskus.
2. Lai samazinātu svaru par paris gramiem.
1. Lai priekšā varetu izmantot r16 diskus.
2. Lai samazinātu svaru par paris gramiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
:Loti labas bremzes
BMW_The Ultimate Repair Bill
Vai tad suports paliek tas pats, kas bija uz 325mm diska?
Nē suports un skavas tiek mainītas. attiecīgi suports der no e36 ventilējamiem diskiem vai no e46 jebkurām mazajām bremzēm, bet skava no e46 300mm bremzēm.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Ir jau uzstādīts CSL tipa antispārns un pūstās sliekšņu uzlikas.
Kāds foto būs vakarā.
Kāds foto būs vakarā.
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Solītās bildes...
Fotografēts ar koka tupeli
Gribēju pieminēt to, ka auto tiks pārkrāsots - Droši variet ieteikt savus variantus par to kas labāk izskatītos uz sporta auto.
Sānu logi arī tiks nomainīti, jo pa 3 gadiem ir pamatīgi saskrāpēti.
Fotografēts ar koka tupeli
Gribēju pieminēt to, ka auto tiks pārkrāsots - Droši variet ieteikt savus variantus par to kas labāk izskatītos uz sporta auto.
Sānu logi arī tiks nomainīti, jo pa 3 gadiem ir pamatīgi saskrāpēti.
Kaut ko klasisku un efektīvujenchs rakstīja: Gribēju pieminēt to, ka auto tiks pārkrāsots - Droši variet ieteikt savus variantus par to kas labāk izskatītos uz sporta auto.
Alpine weiss
Dakar gelb
Hellrot
Klau, šitais ja nemaldos 13. Gadā nekrāsojās pie erļa krāsotavā, salaspilī?
Jā, salaspilī krāsojās.
Tad es šim auto arī esmu diezgan savu roku pielicis!jenchs rakstīja:Jā, salaspilī krāsojās.
Varu ar aplīmēšanu palīdzēt, kā reiz specializējamies sporta autiņu aplīmēšanā!
Aplīmēšanu mums veic mūsu atbalstītāji EuroSign.lvalnis. rakstīja:Tad es šim auto arī esmu diezgan savu roku pielicis!jenchs rakstīja:Jā, salaspilī krāsojās.
Varu ar aplīmēšanu palīdzēt, kā reiz specializējamies sporta autiņu aplīmēšanā!
Sorry aizmirsu iedot 933motorsport uzlīmi kopā ar CSL asti! Aste laba!
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Damn, šitas ir seksīgs krāsojums. Man personīgi nepatīk šitie varavīksnes garadarbi, bet šitas konkrētais ļoti smuks, gaumīgs un pārdomāts
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
man jau liekas ka toni nevajag mainīt ir smuki tāds pats melns ....
LEGOjenchs rakstīja:Nē suports un skavas tiek mainītas. attiecīgi suports der no e36 ventilējamiem diskiem vai no e46 jebkurām mazajām bremzēm, bet skava no e46 300mm bremzēm.
varbūt sarežģīti izstāstiju, vnk liek bremzes no e46 328, suporti ir vienādimāriņš rakstīja:LEGOjenchs rakstīja:Nē suports un skavas tiek mainītas. attiecīgi suports der no e36 ventilējamiem diskiem vai no e46 jebkurām mazajām bremzēm, bet skava no e46 300mm bremzēm.
Bremzes gatavas, suporti nostrūkloti un nokrāsoti krāsā, kura nav dzeltena un sarkana
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30