-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 52
- chevron_right
"204 2 Neatbilstoši novietoti priekšējie miglas lukturi. "
Šo nesapratu...
Šo nesapratu...
Visdrīzāk domāts miglinieku augstums no zemes. Min 25 cm.marux rakstīja:"204 2 Neatbilstoši novietoti priekšējie miglas lukturi. "
Šo nesapratu...
ElvijsR rakstīja:Šitas ir no piedūrīgākajiem e36 @LV
+++Dj Plosky rakstīja:Tad jau būtu "bīstami salona kriminālie elementi"
Hapo ir Hapo katram ir savs viedoklis,uzskati utt...taču šī zilacīte nepaliek nepamanīta uz ielām un lai arī, ko citi teiktu, Hapo cenšas uzturēt zilacīti labā tehniskajā foramā un tie 2 par gaismekļiem un apšivkām ir pupu mizas salīdzinājumā ar citu šrotiem,kuri tiešām apdraud sevi un citus
palielam sīkumi tev tur , man bija 27 divnieki, tad vareja mazliet padomat
Arī vakar to uzzinājuDj Plosky rakstīja:Nebiju domājis, ka e36 ir tik daudz lukturi!
Par salona elementiem-tā ir durvju apšifka,kuras nebija
Par miglām arī nesapratu īsti, a pārējais ir sūds. Hadenei vispār tikai 2 dzīvnieki
Un baron-izdomā tak kautko jaunu! a to tā kā nopists papagailis ķērc vienu un to pašu vislaik
Miglas, noteikti, neatradas pietiekama augstuma no zemes, jo par to ari vini piesienas, cik dzirdets.. Lkm, vajadzigi kadi 25cm no miglas apaksejas kants, lidz zemei...-HAPO- rakstīja:Arī vakar to uzzinājuDj Plosky rakstīja:Nebiju domājis, ka e36 ir tik daudz lukturi!
Par salona elementiem-tā ir durvju apšifka,kuras nebija
Par miglām arī nesapratu īsti, a pārējais ir sūds. Hadenei vispār tikai 2 dzīvnieki
Un baron-izdomā tak kautko jaunu! a to tā kā nopists papagailis ķērc vienu un to pašu vislaik
Kaut ka ta
kas tas ?101 1 VIN neatbilst reģistrācijas noteikumiem.
kurā boksā biji, ka par metināto 2nieks?
Laikam nekad nesapratīšu, kāpēc cilvēki lielās par 2niekiem TA.
Visinteresantākais, ka kāds ar putām uz lūpām mēģina ieskaidrot, ka žurka ar padsmit 2niekiem ir gaumes lieta. Kooooooo?
Visinteresantākais, ka kāds ar putām uz lūpām mēģina ieskaidrot, ka žurka ar padsmit 2niekiem ir gaumes lieta. Kooooooo?
Par ko cepiens ? Hapo ir hapo un uz ta neiespringst vinam neintrese zelejas burka + ari kada viedoklis . ja kads butu vismas iedzilinajies ta lapa tad saprastu ka pa lielam no tehniskahiem defektiem ir tikai 3 pozicijas bet parejais ir vizualais bulshets .kas skar mazak vai vairak pusi ja ne 80 % foruma. Nakam nedel hapo dabuss atkal ta un laimigi kritis jums uz nerviem . taka hapi velu tev atkal lielako atpazistamibu un uzmanibu ari turpmakaja gada
Bez komentāriem..
Iespējams HAPO piemīt ļoti mākslinieciska dvēsele un šādi viņš to izpauž.
BMW Motorsport International
Neapvainojies, bet nez vai Tu būtu īstais, kuram kritizēt Hapo dampi, ņemot vērā , kāds Tavs auto izskatāsBLINGZ rakstīja:Bez komentāriem..
Vai tu esi "hapo ir hapo" draudzenīte?Dj_Zii rakstīja:Par ko cepiens ? Hapo ir hapo un uz ta neiespringst vinam neintrese zelejas burka + ari kada viedoklis . ja kads butu vismas iedzilinajies ta lapa tad saprastu ka pa lielam no tehniskahiem defektiem ir tikai 3 pozicijas bet parejais ir vizualais bulshets .kas skar mazak vai vairak pusi ja ne 80 % foruma. Nakam nedel hapo dabuss atkal ta un laimigi kritis jums uz nerviem . taka hapi velu tev atkal lielako atpazistamibu un uzmanibu ari turpmakaja gada
Cmon, nesalidzini krānu ar pirkstu. Blingz e36 ir gaumīgi taisīts un izskatās kautcik kopts.Ridlihs rakstīja:Neapvainojies, bet nez vai Tu būtu īstais, kuram kritizēt Hapo dampi, ņemot vērā , kāds Tavs auto izskatāsBLINGZ rakstīja:Bez komentāriem..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ch...
Vaitad BLINGZ auto nav tas par ko tu parasti norej citus(numurs sānā,piemīztas lampas)?? Bet tgd tu saki ka tas ir gaumīgi??
Nekā īpaši gaumīgi es tur neredzu,vnk smuki diski un kkāda pagale uz jumta ,labi tas tā,netaisos noriet arī blingz,katram ir sava gaume . Neaizstāvu hapo tgd,es vnk nesaprotu kpc ir janorej kāds,hapo vrb negrib tā laizīt auto kā tu,tpc ir janorej uzreiz. Iznāk ka tu bezmazvai spied uz to ka visam jābū t ka tev,tad ir super. Pieļauju ka hapo ir vairāk sekotāju nekā taviem izlaizītajiem auto kuri beigās vēl izrādās izpuvuši kā piemēram tā kupeja
Vaitad BLINGZ auto nav tas par ko tu parasti norej citus(numurs sānā,piemīztas lampas)?? Bet tgd tu saki ka tas ir gaumīgi??
Nekā īpaši gaumīgi es tur neredzu,vnk smuki diski un kkāda pagale uz jumta ,labi tas tā,netaisos noriet arī blingz,katram ir sava gaume . Neaizstāvu hapo tgd,es vnk nesaprotu kpc ir janorej kāds,hapo vrb negrib tā laizīt auto kā tu,tpc ir janorej uzreiz. Iznāk ka tu bezmazvai spied uz to ka visam jābū t ka tev,tad ir super. Pieļauju ka hapo ir vairāk sekotāju nekā taviem izlaizītajiem auto kuri beigās vēl izrādās izpuvuši kā piemēram tā kupeja
Es jau vairākas reizes esmu teicis, ka es neesmu pret to pseido rat-style konceptu. Runa ir par to, ka lielākajai daļai sanāk ddm. Es pats tach pats ar tādām lietām aizrāvos pirms pāris gadiem. Mani tracina, kad nojātai žurkai norūsina nesakarīgas detaļas (piem priekšējo brilli lai maskētu puvumu), līmē uzlīmes uz arkām, kur ir rūsa, līmē dzeltenu plēvi un liek zilas eņģeļacis (vienlaicīgi) utt, bet tajā paša laikā atstāj uz kkādiem neglītiem diskiem, kas ar baloniņu tiek nopūsti tizlā krāsā un pat fleksi atsperēs neielaiž.Beerzins rakstīja:Ch...
No "vismaz kaut kas savādāks galvenais lai pašam patīk (tm)" stila mašīnām kā veiksmīgus piemērus varu minēt Blingza e36, Fretkas volvo, Abita e30, kkādus pāris vw, visādus jdm'us utt. Noteikti neesmu no tiem, kas tecina tikai uz stocku.
Un par sekotājiem runājot, diez vai kāds dēļ tā taisa savus auto.
Ja hapo uzliktu mašīnu uz kkādiem rare wideasfuck diskiem, novāktu eņģeļacis, žileti, dzeltenos virsbūves elementus un melno joslu stiklā domāju arī es ierautu mērcīti.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Es vnk nesaprotu kāda jēga visu laiku noriet,tipa visu laiku atgādini ka tev riebjas tas auto?? visi tpt to sen jau zin man arī nepatīk daudzu lietotāju auto. un?? tak poh,ne man ar to auto braukt..
nu tas nebija domāts tā ka taisa auto priekš sekotājiem,doma bija ka lai ari kāds izskatas hapo auto,cik no malas novērots,liela daļa domā pozitīvi un viņiem patīk tas auto labāk nekā visi stock vai m pakotie.
nu tas nebija domāts tā ka taisa auto priekš sekotājiem,doma bija ka lai ari kāds izskatas hapo auto,cik no malas novērots,liela daļa domā pozitīvi un viņiem patīk tas auto labāk nekā visi stock vai m pakotie.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 52