Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 62
- chevron_right
Skaists
Tikai priekšā man tīk oranžie, bet aizmugurē galīgi nepatīk
Tikai priekšā man tīk oranžie, bet aizmugurē galīgi nepatīk
Sakiet, ko gribiet "low& slow", bet vajadzētu vēl biš piesēdināt!
Ja vien es nebrauktu ar viņu pa ziemu, tad coilas pirktu!
Domāju, ka koilām, nedz ziema, nedz sezonāla regulēšana augšā/ lejā nebūtu veselīga! Izbeigtos ātri vien!
Ja vien es nebrauktu ar viņu pa ziemu, tad coilas pirktu!
Domāju, ka koilām, nedz ziema, nedz sezonāla regulēšana augšā/ lejā nebūtu veselīga! Izbeigtos ātri vien!
Nea, ar diskiem viss ir OK. Manuprāt prasās krusti tālajos un miglās, parastos spoguļus, un tad varētu likt kā plakātu pie sienas
Es, piemēram, vairs negrūstu naudu viņā iekšā.. ja tāds standarta eksemplārs ir - ko tur lieki ņemties un tērēt naudu dēļ sīkumiem atstāj kāds ir, jo ir smuks
Vaiii arī Tev vnk visu laiku grauž kā man ar melno kupeju saproti, ka ir pārāk neinteresanta?
Vaiii arī Tev vnk visu laiku grauž kā man ar melno kupeju saproti, ka ir pārāk neinteresanta?
+1 ir pārāk neinteresanti!
Ir labi,kā ir,neko pielikt,neko atņemt! Vienīgi varētu bišk zemāku,un logus visus satonēt uz 30% izņemot vējstiklu!
Sakraaj naudinju un es Tev uzkraasoshu to auto taa ,ka visiem paliks interesanti un slauciis siekalas no klaviatuuras
Un arii pasham buus prieks ,kaadu laiku braukt ar to auto
Speciaali Tev mega atlaide ,ja kraasosi auto 2 vai vairaakos tonjos
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Melns auto ir druums un garlaiciigs, lai ar ko ar vinju nedariitu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
paldies Orkaan, cepuri nost, zandeli virsū!Orkaans rakstīja:Sakraaj naudinju un es Tev uzkraasoshu to auto taa ,ka visiem paliks interesanti un slauciis siekalas no klaviatuuras
Gribētos vienā foršā krāsā, bet īsti nedomāju ka tas būtu racionāls solis, atkal jau kaprīzes pēc pārkrāsot auto citā krāsā!
Tomēr tavu piedāvājumu ierakstu ikdienas atgādinājumos telefonā!
Man pat ir viena ideja ,kaa tavu e36 uztaissi par vienu no skaistaakajiem e36 Latvijaa!!! Un pat diski derees shie pashi
Labs...šito es gribētu redzēt..bet nezinu wai erda parakstītos uz auto nokrāsošanu wairāk nekā wienā krāsāOrkaans rakstīja:Man pat ir viena ideja ,kaa tavu e36 uztaissi par vienu no skaistaakajiem e36 Latvijaa!!! Un pat diski derees shie pashi
Neparakstītos!
Tas jau bij saprotamserda rakstīja:Neparakstītos!
Ja jau viss ir, tad jāķeras pie pēdējā salmiņa. Norūsini kādu detaļu
Norūsini jumtu.
nosedini vairaak
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Iegādājies E30 un to uzcel augšā.
Ruu rakstīja:Norūsini jumtu.
KLAVINS rakstīja:nosedini vairaak
Labais..bet neceriet
E30 un e36 ir pilniibaa divas atskiriigas masiinas, un es zinu erdas atieksmi pret e30
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …