5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- …
- 287
- chevron_right

sodien vel domina, jo events ieks FB ir dominaa, bet nakamo nedel tocna Plaza, bet augsa nebrauksim, paliksim āra stāvieta kas ir pie gan bei, tur vietu daudz un guļošos var apbraukt
bet bolingu vai ko citu varam sodien sadomat

bet bolingu vai ko citu varam sodien sadomat

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Tak tie guļoši tāpat no gumijas, nat mīzing. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

nu lejaa var apbraukt vinus pa areejo malu, tur nav neviena gulosaa 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Finks rakstīja:Tak tie guļoši tāpat no gumijas, nat mīzing.
Gumijas? More like plastmasas, ne?

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

Plaza guļošie ir no gumijas 
vai vismaz gumijas pārklājumu, bet jā, gumiju

vai vismaz gumijas pārklājumu, bet jā, gumiju
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Nu jā, labāk ir berzēties ja nav gumija starpājaaniskal rakstīja:Finks rakstīja:Tak tie guļoši tāpat no gumijas, nat mīzing.
Gumijas? More like plastmasas, ne?Un ja arī gumija, tad gana cieta gumija, lai nepatiktos berzēties gar viņu

Plazā pie tiem guļošajiem dažreiz pat dēļi salikti lai cilvēki tiktu pāri, laikam saprata, ka nav īsti labi likt tādu tieši pie uzbrauktuves, man pat ar parastu augstumu nepatīk tur braukt.
Bet man Plaza patika labāk, tagad sanāk 40 mins ceļā, lai tiktu cauri visam centram.
Bet man Plaza patika labāk, tagad sanāk 40 mins ceļā, lai tiktu cauri visam centram.

- ikey07

Busim uz 21:00 :)

pabraucat garam man biju ar zalu kutinju uz bikernieku ielas. atpazinu tik kad bijat blakus kad ieraudziju komandas krasojumu.Inuta rakstīja:Busim uz 21:00 :)

Varbut kads zin, kkas Rumbula notiek? Vai vsp kkas apkart kkur? Majas kka nesezas, karsts loti...

Ko nemāji un netaurēji?boris737 rakstīja:pabraucat garam man biju ar zalu kutinju uz bikernieku ielas. atpazinu tik kad bijat blakus kad ieraudziju komandas krasojumu.Inuta rakstīja:Busim uz 21:00 :)

kad piefikseju jau bijat aizlidojusi 

Labs vakars sanāca. Ar visu to, ka tikām ieslēgti Dominas stāvvietā 

- ikey07

Nice meet
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Labs bariņš bijām novākušies. Tikko tik atbraucām mājās bet pārmaiņas pēc uz vienas pusass 
Ps. Lūdzu vairāk sabraucienos negriežam stajankā saules un nespīdzinam auto lai nepatriec mūs no stāvlaukuma

Ps. Lūdzu vairāk sabraucienos negriežam stajankā saules un nespīdzinam auto lai nepatriec mūs no stāvlaukuma

Vakar redzēju to liktenīgo braucienuA_C rakstīja:Labs bariņš bijām novākušies. Tikko tik atbraucām mājās bet pārmaiņas pēc uz vienas pusass

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- …
- 287