Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- …
- 679
- chevron_right

Tad nav brīnums,ka tas ceļs uz Lietaskokiem galīgi sazīmēts:DRidlihs rakstīja:man liekas, ka īpašnieks strādā tajā riepu/servisa kantorī Mežie ielā 3 aiz Lukoil momentā pa kreisi, ja no centra zibinaduuj rakstīja:Kuram Limbažos ir dzeltens kompots?:super:
Sent from kiegelis using Tapatalk.
Ozys 90 rakstīja:satikts mozais![]()
Manits ceesis ja nemaldos cipruss18 uz valna ielas staweja ta vareja but ??
ar kompatu pa brugji

pirms 7 uz apvedcelu( luksafora, pagriezas uz liciem) manits compakts tumsi lilligs ar baltiem diskiem un m paku 

strada vins taj servisa ja,to celu sazime e30duuj rakstīja:Tad nav brīnums,ka tas ceļs uz Lietaskokiem galīgi sazīmēts:DRidlihs rakstīja:man liekas, ka īpašnieks strādā tajā riepu/servisa kantorī Mežie ielā 3 aiz Lukoil momentā pa kreisi, ja no centra zibinaduuj rakstīja:Kuram Limbažos ir dzeltens kompots?:super:

Posmā Ciemupe - Ķegums uzmests ar avareikām Ridliham, bet laikam nemanīji 

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Šodien manīti daudzi. Tik daudzi, ka nevar atcerēties un uzskaitīt visus 
Vienu gan atceros
Vakarpusē manīta melnā kūtiņa HL-501 griežoties uz Vanšu tilta 

Vienu gan atceros

tas Tu biji ar to sarūsējušo haubi ?Shreks rakstīja:Posmā Ciemupe - Ķegums uzmests ar avareikām Ridliham, bet laikam nemanīji

tad tevi samaaju uz kjeguna hesa? :) un liekas ka maniiju kv kompaktu braucot no kekavas aplja uz riigu.Shreks rakstīja:Posmā Ciemupe - Ķegums uzmests ar avareikām Ridliham, bet laikam nemanīji

Tas biju es :) mēģināju Tevi uz tilta noķert, bet nesanācakorsa rakstīja:Šodien manīti daudzi. Tik daudzi, ka nevar atcerēties un uzskaitīt visus
Vienu gan atcerosVakarpusē manīta melnā kūtiņa HL-501 griežoties uz Vanšu tilta

Ridlihs rakstīja:tas Tu biji ar to sarūsējušo haubi ?Shreks rakstīja:Posmā Ciemupe - Ķegums uzmests ar avareikām Ridliham, bet laikam nemanījiskaidrs, manīju, bet neiebraucu uzreiz, nu OK
Jap tas biju esgreen garage rakstīja:tad tevi samaaju uz kjeguna hesa? :) un liekas ka maniiju kv kompaktu braucot no kekavas aplja uz riigu.Shreks rakstīja:Posmā Ciemupe - Ķegums uzmests ar avareikām Ridliham, bet laikam nemanīji

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

vakarpusē pie elkora manīts melns sedans un kompakts ar baltiem diskiem,ar uzlīmi logā metam slīpi. biju piebraucis. kurš?

Intis Dārzciema ielas galā uz apli manīts aizbraucot.

vakar rīta pusē pie Āgenskalna tirgus, zaļa mpakota kupeja. Saņēmu vērīgu skatienu pretī, bet nezinu vai no šejienes
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

ta ir... taja rajona kadu laiku dzivosos...LASTKING rakstīja:Vakar redzets vpili pie maximas "poweredbysiikais"![]()
Vnk merce
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

tds ir spēks!laponis rakstīja:Tas biju es :) mēģināju Tevi uz tilta noķert, bet nesanācakorsa rakstīja:Šodien manīti daudzi. Tik daudzi, ka nevar atcerēties un uzskaitīt visus
Vienu gan atcerosVakarpusē manīta melnā kūtiņa HL-501 griežoties uz Vanšu tilta

OFFTOPIC: Kurš te no foruma varēja 2,5 tds'u ar divriteni noskriet!?!

Satikts QSX Dobeles TA, pieņemta un iedota apskate, kā arī tiku izvizināts!!!

Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām

DogMa uz Dārzciema ielas 

Kurš uz Bauskas apļa sataisija ziepes? Braucu pa apli no Bauskas puses uz Plazu pulkst: 20:50 un skatos apļa iekšējā malā tumšs E36 ielidojis zālē pie tam pretējā virzienā. Palīgā bija vairāki citi sastājušies. Kurš drifteris izpildijās ? 

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- …
- 679