Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- …
- 679
- chevron_right

Sabinchix manīta lēnām ripinoties ārā no pagalma netalu no Tallinas ielas un vēlāk atpakaļskata spogulī uz Brīvības ielas
lēnam lavierēju ar e30 kabri apkārt akām 

Tas pats
. Bet kuuts violeta.

Ridlihs rakstīja:Tu esi ar kūti melnu un pieurinizētām miglām?tomaats rakstīja:Ridlihs Lielvārdē pie luksofora , biju aizdomājies , nepaspēju neko izdarītes atkal domāju, skaidrs, gan jau bezpoņā palika ko tur rādu un nav no šejienes

Biju pēc sūkni tds'am, laikam jau, ka tur bija daudzi no foruma, bet zināju tikai Sabīni
aizlaidos ar ziemas miseni, lai nevienam nebūtu jāredz 

Vakar vēlu vakarā, pie saktas CP bij apturējuši kupeju, tieši pie luksafora, ko tad biji nogrēkojies? 

Nu biji jau laikam pie manis)))gruzs rakstīja:Biju pēc sūkni tds'am, laikam jau, ka tur bija daudzi no foruma, bet zināju tikai Sabīniaizlaidos ar ziemas miseni, lai nevienam nebūtu jāredz

Heh jā redzēju tavu skaistuli :)) es tur dzīvoju, no kurienes redzēji lēnām ripinoties ārā.. Tā iebraukšana un izbraukšana man ir vienmēr bijusi liela problēmaarty rakstīja:Sabinchix manīta lēnām ripinoties ārā no pagalma netalu no Tallinas ielas un vēlāk atpakaļskata spogulī uz Brīvības ielaslēnam lavierēju ar e30 kabri apkārt akām

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Arī tos redzējuTheMoneyTeam rakstīja:Vakar vēlu vakarā, pie saktas CP bij apturējuši kupeju, tieši pie luksafora, ko tad biji nogrēkojies?

Būsim zināt kur tagad iet uz TAalnitos rakstīja:Satikts QSX Dobeles TA, pieņemta un iedota apskate, kā arī tiku izvizināts!!!![]()
![]()
![]()

Sabinchix rakstīja:Heh jā redzēju tavu skaistuli :)) es tur dzīvoju, no kurienes redzēji lēnām ripinoties ārā.. Tā iebraukšana un izbraukšana man ir vienmēr bijusi liela problēmaarty rakstīja:Sabinchix manīta lēnām ripinoties ārā no pagalma netalu no Tallinas ielas un vēlāk atpakaļskata spogulī uz Brīvības ielaslēnam lavierēju ar e30 kabri apkārt akām
sēdinājums dara savu..
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Un es to blondini satiku statoil uz vrivibenes

ar kompatu pa brugji

TheMoneyTeam rakstīja:Vakar vēlu vakarā, pie saktas CP bij apturējuši kupeju, tieši pie luksafora, ko tad biji nogrēkojies?
Mani

Tevi arī pamanīju-HAPO- rakstīja:Arī tos redzējuTheMoneyTeam rakstīja:Vakar vēlu vakarā, pie saktas CP bij apturējuši kupeju, tieši pie luksafora, ko tad biji nogrēkojies?

Redzeju dzelteno bmw pie bmw centra jurmalas gatve 17:50, iespejams ginekologs..

to pašu laikam sapīpināju šodien ap pus6 Ogrē aiz staķika, kad šis meta riņķīNickNice rakstīja:Ogrē redzēts smuks dzeltens sedans ar skaistiem diskiem un nenormālu sēdinājumu. Kāds no šejienes?

ap pus 7 redzeju dogmu pie juglas rimi pabaruca garam biju ar kajam gar apli.
un man zils bmw meta ar taliem pie bernu slimnicas, sieviete piefikseja, pats biju kko aizdomajies

un man zils bmw meta ar taliem pie bernu slimnicas, sieviete piefikseja, pats biju kko aizdomajies

Dogma šeit populārs, visi pazīst
nu jau arī es pievienojos !
bet tomēr - diski vnk bomba

bet tomēr - diski vnk bomba

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Bija prieks satikt 

Pirms kādām 15min pabraukts aiz GR-8321 pa Nīcgales ielu

Nesen redzeti paris e36 gan Balvos, gan Kàrsavà.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- …
- 679