Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- …
- 1297
- chevron_right
Stāv stock atsperes, gribu nedaudz sasēdināt priekšu, cik labāk likt, 40 vai 20 mm sēdinātās atsperes??
Tik cik pašam gribās
Uz stock amja var likt līdz -40, vairāk nebūtu ieteicams 
Neder.zuze91 rakstīja:Vai dīzeļa ģeneratoru var likt uz M50 ?
DogMa, var sarunāt aizvest līdz Balviem e36.lv uzlimes? Kopcim/blondaai 
Lej degvielu, no problem.
Kā parbaidīt vai mašīnai ir bloķējošais reduktors, ja tas atrodas vel uz mašīnas?
Uzcel uz pacēlāja, griez vienu riteni, ja otra griežās tajā pašā virzienā tad ir, ja pretējā, tad nav.
Vai priekšējie paspārņi/zemspārņi/podkriļņiki ir atšķirīgi auto ar Mpaku un bez? (Domāju vai bez pakas ir gaisa lūkām izvadi)
Vienādi paspārņi, atšķiras bremžu dzesēšanas kanāli no bampera uz paspārni.
Hey, vajag padomu.
Sanācis tā, ka uz mana vārda ir mašīna, bet nav ne teh. pases, ne numuri. Vajag viņu norakstīt, bet es nesapratu kā. Zvanīju uz CSDD info, taču liekas, ka mudaks ar ko runāju neko nejēdz. Likās, ka pats zinu vairāk, haha. Bet nu jā, moš kāds ir ar ko tādu saskāries un spēs man izpalīdzēt ar padomu... Paldies jau iepriekš. :)
Sanācis tā, ka uz mana vārda ir mašīna, bet nav ne teh. pases, ne numuri. Vajag viņu norakstīt, bet es nesapratu kā. Zvanīju uz CSDD info, taču liekas, ka mudaks ar ko runāju neko nejēdz. Likās, ka pats zinu vairāk, haha. Bet nu jā, moš kāds ir ar ko tādu saskāries un spēs man izpalīdzēt ar padomu... Paldies jau iepriekš. :)
Ej uz CSDD ar pasi un stāsti savu šteli, ja nav sodi, tu vari atjaunot to tehnisko pasi.
- ikey07
Kapēc vienā M3 bampera gaisa lūkā ir šitāds caurums? Otrajā arī ir-bet mazāks, tas domāts temperatūras devējam.
Kas skrūvējas/stiprinās M3 aizm. bampera difuzoram šajos caurumos? Ar ko sastiprinās kopā aizm. M3 bamperis ar difuzoru? Nevaru pēc bmwfans saprast/neredzu. Kas priekšējam M3 bamperim skrūvējas šitajā caurumā?
Kas skrūvējas/stiprinās M3 aizm. bampera difuzoram šajos caurumos? Ar ko sastiprinās kopā aizm. M3 bamperis ar difuzoru? Nevaru pēc bmwfans saprast/neredzu. Kas priekšējam M3 bamperim skrūvējas šitajā caurumā?
šitam lūkas caurumam nezinu izskaidrojumu bet zinu ka tas nav temperaturas devejam jo šoferpuses lūkai ir tādas ķepiņas ap caurumu kurās fiksējas temperatūras devējs
tāds ir temperattūras devējam
difuzors stiprinās ar tādiem pašiem klipšiem kā parastais difuzors plastmasas klipsis kurā iestumj plastmassas pulkiti lai vins izplesas
un priekšējam m// bamperim tur skrūvējas klāt plastmasa kas spārnā
tāds ir temperattūras devējam
difuzors stiprinās ar tādiem pašiem klipšiem kā parastais difuzors plastmasas klipsis kurā iestumj plastmassas pulkiti lai vins izplesas
un priekšējam m// bamperim tur skrūvējas klāt plastmasa kas spārnā
Bet difuzora caurums ar bampera caurumu nepārklājas, viņi ir viens otram blakus - nav jēgas tur bāzt iekšā 
difuzors un bampers ir oem ?
un tur jau tikai 3 caurumiem ir jābut katrā malā pa 1 un pa vidu kas nāk pie bundzas klāt ar plastmasas uzgriezni un vairāk caurumu nav ...
un tur jau tikai 3 caurumiem ir jābut katrā malā pa 1 un pa vidu kas nāk pie bundzas klāt ar plastmasas uzgriezni un vairāk caurumu nav ...
Pēdējais labojis GM-747 - 05 Jūl 2014, 00:21, kopā labots 1 reizi.
Cik zondes nāk m52b25? Manam ir izgriezts katalizators, un tā vietā stāv parasta truba. Pirms katalizatora ir palikušas 2 zondes. Nav jābūt vairākām? Kādas sekas ir šādam pasākumam?
m50 viena, m52 divas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- …