Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- …
- 292
- chevron_right
Šodien tika nomainīts pečkas ventilātors, paldies HBG Darbnīcai. Beidzot siltumā
Likās, ka mazliet par daudz svīst logi ciet, šķita, ka derētu salona filtru nomainīt. Ielīdu izvilkt ārā paskatīties izmēru un še tev. Tukšs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Uzliktas ziemenes, uz style34. Bleķinieki tizli izskatās.
Kā tu tiki tam filtram klāt? Man arī lkm nomainīt vajadzētu, liekas kā pārāk maz gaiss tiek uz logiemTomSkarsts rakstīja:Likās, ka mazliet par daudz svīst logi ciet, šķita, ka derētu salona filtru nomainīt. Ielīdu izvilkt ārā paskatīties izmēru un še tev. Tukšs
Uzlikti ziemīši Tagad jāgaida tikai sniegs
Arī uzliku ziemenes , diemžēl arī aizmugurē un tgd.jaaudzina raksturs , lai nenospoleetu līdz sniegam bet ar riepām kurām ir svaigs protektors (aizmugurē) ir daudz interesantāk slīpēt. Vismaz tā liekas
Tas tiesa man ar, labāku proķi sanak labak nekā jau ar nobrauktu
Noravēju nost nākamo daļu aiz bardačoka pie blakussēdētāja kājām. Manā gadījumā tur pat lampiņas nav un tas kartonveidīgais štrunts turās tkai uz 1 skrūves(to derētu salabot, savādāk baigais gateris). Pēc tam lienot uz vēdera tur iekšā(kājas ārā pa durvīm ) neērti, bet var aizsniegt tādu plakanu plastmasu, ko var pagriezt un noņemt, un tad jau ieraudzīsi to pašu skatu, ko es.Garaisss rakstīja:Kā tu tiki tam filtram klāt? Man arī lkm nomainīt vajadzētu, liekas kā pārāk maz gaiss tiek uz logiemTomSkarsts rakstīja:Likās, ka mazliet par daudz svīst logi ciet, šķita, ka derētu salona filtru nomainīt. Ielīdu izvilkt ārā paskatīties izmēru un še tev. Tukšs
Video - https://www.youtube.com/watch?v=yilw9WkBmzI
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Man gan ar 1.6 būtiski samazinājās iespēja samest slīpi ar labu proķi aizmugurēElvijsR rakstīja:Arī uzliku ziemenes , diemžēl arī aizmugurē un tgd.jaaudzina raksturs , lai nenospoleetu līdz sniegam bet ar riepām kurām ir svaigs protektors (aizmugurē) ir daudz interesantāk slīpēt. Vismaz tā liekas
#gaidu_sniegu
Un pa ķeksi - apmainīju spilvenus motoram ,jo, kā izrādījās, motors turējās uz godavārda, ka nekur neaizmuks
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kuram uz ziemu bloķis paliek virsū? 100% atsaucās
Booogdans rakstīja:Kuram uz ziemu bloķis paliek virsū? 100% atsaucās
laikamElvijsR rakstīja:Booogdans rakstīja:Kuram uz ziemu bloķis paliek virsū? 100% atsaucās
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Man!
Sabirdināju reduktoru rasolā!
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
4.44Booogdans rakstīja:Kuram uz ziemu bloķis paliek virsū? 100% atsaucās
sick or pro? es nomīSu 4.45 likt, iemetu 3.45 svarciniekuKapteinis rakstīja:4.44Booogdans rakstīja:Kuram uz ziemu bloķis paliek virsū? 100% atsaucās
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Yolo ļoti iespējams, ka ikdienai vēlāk būs cits auto un ar šo pavizināšos tik pāris reizes nedēļā, kad sagribēsies pataisnot rokas, tāpēc lai paliek 4.44Fashion rakstīja:sick or pro? es nomīSu 4.45 likt, iemetu 3.45 svarciniekuKapteinis rakstīja:4.44Booogdans rakstīja:Kuram uz ziemu bloķis paliek virsū? 100% atsaucās
Un es cerēju decembri sagaidīt... Nācās pāriet jau uz ziemas ripuļiem. Jeep mode on!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Iespēru pa spārnu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277