Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- …
- 539
- chevron_right

jebaal,kā es rēcu..
nekad nebiju dadomājies par to ka ir ja japiebrauc pie tiem automātiem
gribētos zināt kā uz tevi skatas un ko nodomā vietējie ka tu tur pa visu salonu lokies lai tiktu automātam klāt

nekad nebiju dadomājies par to ka ir ja japiebrauc pie tiem automātiem

gribētos zināt kā uz tevi skatas un ko nodomā vietējie ka tu tur pa visu salonu lokies lai tiktu automātam klāt

Parasti pasmejās vai vnk smīn, bet ir arī tādi labdari, kas pienāk pie manas puses un paņem biļeti, lai ieliktu aparātā, lai man anv jālokās, vai arī vnk nospiež pogu un padod biļeti iekšāBeerzins rakstīja:jebaal,kā es rēcu..![]()
![]()
![]()
nekad nebiju dadomājies par to ka ir ja japiebrauc pie tiem automātiem![]()
gribētos zināt kā uz tevi skatas un ko nodomā vietējie ka tu tur pa visu salonu lokies lai tiktu automātam klāt![]()

Dienas pirkums, paldies velreiz @huliits par diskiem.Tagad tik jāgaida pavasaris.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram--- toms_ko

tik cermas nebūs tā ka pienāks pavasaris un raxtīsi uzmetēju topikā ka tevi apčakarēja tpt kā normāls čalis
tas nav aizvainojums nevienam,tikai kad uzraxtīji ka gaidīsi pavasari automātiski iekrita atmiņā tas atgadījums

tas nav aizvainojums nevienam,tikai kad uzraxtīji ka gaidīsi pavasari automātiski iekrita atmiņā tas atgadījums

Kon4a rakstīja:Parasti pasmejās vai vnk smīn, bet ir arī tādi labdari, kas pienāk pie manas puses un paņem biļeti, lai ieliktu aparātā, lai man anv jālokās, vai arī vnk nospiež pogu un padod biļeti iekšāBeerzins rakstīja:jebaal,kā es rēcu..![]()
![]()
![]()
gribētos zināt kā uz tevi skatas un ko nodomā vietējie ka tu tur pa visu salonu lokies lai tiktu automātam klāt![]()
Katrā ziņā, jautri te ir, ja stūre otrā pusē
Uz McDonalds draivu vēl neesmu riskējis braukt, bail, ka būs jāvārtās Bigmaka un kolas peļķē
Viss hui*a,galvenais lai naw tā ka tajos klipos par blondīnēm,ka neiznem no roba ārā un beigās sniedzoties pie automāta palaiž sajūgu vaļā,nu turpinājumu domāju ka saproti

Nevajag vienai brauktuz mcdonald un automaatiem, ņem kādu pasažieri lai nav jālocas 

Ta brauc tak atpakaļgaitā, nebūs jālokās pāri visam salonam, kā arī sakačāsi skillu braukt atpakaļgaitā 

BMW e36 - dreaming about

Varu iedomāties kā tas izskatītos 

tur jau varetu pretendeet uz mr bean izgajieniem 

matissc rakstīja:tur jau varetu pretendeet uz mr bean izgajieniem
tiko to pašu nodomāju

kkas no 333
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis JozziX - 01 Dec 2013, 21:58, kopā labots 1 reizi.

Nē, nē tas jau man loģiski iegājies, ka jāņem no roba ārāBeerzins rakstīja:Kon4a rakstīja:Parasti pasmejās vai vnk smīn, bet ir arī tādi labdari, kas pienāk pie manas puses un paņem biļeti, lai ieliktu aparātā, lai man anv jālokās, vai arī vnk nospiež pogu un padod biļeti iekšāBeerzins rakstīja:jebaal,kā es rēcu..![]()
![]()
![]()
Katrā ziņā, jautri te ir, ja stūre otrā pusē
Uz McDonalds draivu vēl neesmu riskējis braukt, bail, ka būs jāvārtās Bigmaka un kolas peļķē
Viss hui*a,galvenais lai naw tā ka tajos klipos par blondīnēm,ka neiznem no roba ārā un beigās sniedzoties pie automāta palaiž sajūgu vaļā,nu turpinājumu domāju ka saproti

VienaM (neesmu es sievieteRudziņš rakstīja:Nevajag vienai brauktuz mcdonald un automaatiem, ņem kādu pasažieri lai nav jālocas

TheIlyuha rakstīja:Ta brauc tak atpakaļgaitā, nebūs jālokās pāri visam salonam, kā arī sakačāsi skillu braukt atpakaļgaitā
Ziniet, man tiešām bija doma tā izdarītmatissc rakstīja:tur jau varetu pretendeet uz mr bean izgajieniem

es gandrīz no gultas izkritu!!!

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Kā sauc šo jūzeri? JozziX? 

Megatrons.... 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 277
- 278
- 279
- 280