5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 287
- chevron_right
eu vechi pastastat ka tur kas tajos saabos notiek, tur draga dala pa kubikcentimetriem grupas vai kaa? neesmu nekad tados pasakumos bijis
tur nemakuligi brauceji ar nemotoriem ari piedalas?
tur nemakuligi brauceji ar nemotoriem ari piedalas?
vispar sodien kaut kas sabos notiks jo lietu visu dienu sola arii vakaraa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Dragreiss toč nebūs, un superlaps uz jautājuma, ja nenoplūdīs trase .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
ja šitāds laiks un dienas gaitā nemainās, tad moš tomēr uz plazu ? jeb tur pie MM ir jumts zem kura palīst?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
jumts tur ir tads mazins taka nekas dizs tur nebuus
man nakama problema es ar savu auto nekur netiksu talak pa savu pagalmu jo pa to celu kuru es braucu vinju no rita uzraka liek ieksa kaut kadas trubas taka man ir audriņi
man nakama problema es ar savu auto nekur netiksu talak pa savu pagalmu jo pa to celu kuru es braucu vinju no rita uzraka liek ieksa kaut kadas trubas taka man ir audriņi
Labas cenas.
Labas cenas.
superlaps pa slapjo būs tas pats drifts, tā kā jābrauc būs paskatītiesBubulis rakstīja:Dragreiss toč nebūs, un superlaps uz jautājuma, ja nenoplūdīs trase .
sabi atcelti lietus dēļ! Tad tiekamies plaza! Droši,ka 2.stāvā?!
ja tisku ara no baloziem tad busu, bet ar kavesanos respektivi ja busu tad uz kadiem 19.30 vai pat 20.00
Labas cenas.
Labas cenas.
Tātad Plaza...? :) Ar atripošu...
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Eu nju tad izlemjam plaza wai mm, ta beigu beigās sanāks ka daži tur daži te..
Es domāju ka plaza
Plazā es ar pieripošu, sen nav būts sabraucienos
plaza
Labas cenas.
Labas cenas.
Es taa biju sapriecaajies un nobriedis shovakar pashtepseleet, bet nekaa... Uztaisam pashi savu streetstocku ?
HoodieBro rakstīja:Es taa biju sapriecaajies un nobriedis shovakar pashtepseleet, bet nekaa... Uztaisam pashi savu streetstocku ?
Nav slikta doma Ja vel slapjš jumts...
Jumts slapjšs! Tiko no tā noripoju.
..tikai žēl, ka man jādodas uz ziemeļiem :( Kādu brīdi netikšu "sabraukt"
..tikai žēl, ka man jādodas uz ziemeļiem :( Kādu brīdi netikšu "sabraukt"
Sabraucienā rekordaudzi biedri, prieks skatīties
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Beigu beigās laikam ja pareizi 14 auto bija
Bija baigais prieks satikt tik daudz biedrus, nosmeejos nepajokam hehe...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 287