Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 93
- chevron_right
Kāds šodien kkur satiekas? Alfas/biķernieku rajonā? Driftā redzēti daudz e36 :)
ziemas priekus baudīt gribi ?
OJ es tieši tagad ieraudzīju topicu un nodomāju- kurš gan varētu tur kko tagad uzrakstīt. izrādās- es pats.
Nu uz vasaras sezonu pārsaucam šo topiku - Lietus prieku baudīšana darba dienās
Jeb veidojam jaunu
Ridlihs rakstīja:Lietus prieku baudīšana darba dienās
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Paskatoties kads no riita bija laiks,es pilnīgi jūtu ka drīz šis topiks būs ļoti aktīvs
Tas gan, es jau šodien uz dibena paslucu
Sent from my TouchWizMOD_HD2 using Tapatalk
njā,no rīta bija riktīgi slidens,ja jau man pat sanāca ieslidinaat darba auto(smago),tip tā nejauši un negaidīti saslīdēja:D
Nu nezinu nebija tik traki ar vasaras ratiem tikai viena vieta bija slidens braucot no pardaugavas lidz centram.
Es ieslidināju vecmīlgrāvī,lukoil placī. Un, piemēram , placī kur tiek turēts mans darba auto arī bija diezgan slidens,vrb vnk nesi trapijies kur vairāk sniega bija,vai arī brauci pa galvenajām ielām,tur viss izbraukāts,vienīgais kpc tur varētu būt slidens ir tpc ka slapjs.
Vakar normāli pa Bolderāju paslidinājos, vietam bija tirs spogulis.Ar ziemas riepam nekāda vaina
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
jap, es arī savu rajonu izslidināju no rīta, kur vien varēju
A man pat sniegu nevajag,par cik brīvdienās sataisīju vienu defektu kas ieprieks apgrūtināja slīpēšanu tad arii pa brīvdienām tika nodeldētas riepas,uz doto brīdi nav sanācis nomainīt,rezultātā ripinos pa šādu laiku ar diezgan palisām riepām.
Par cik uz doto brīdi sniega vairs nav tad vēl tā,bet ja tā nopietni uzkritīs tad gan būs pakaļā
Par cik uz doto brīdi sniega vairs nav tad vēl tā,bet ja tā nopietni uzkritīs tad gan būs pakaļā
shodien no rita ap 8 purvciema labi slideja ar jaunam ziemas riepam,loti vinjus zel,bet ta gribejas
Man gan ar radzēm nekas neslid :( ko es daru ne tā :(
Vairak gazi
man nav radzotas riepas ))
man nav radzotas riepas ))
aluksnes puse beidzot paradijas sen gaiditais sniegs. ja majas no darba parasti braucu 2-3 minutes tAD tgd tas ievilkas lidz lielai pusstundai... slid pateicigi tik žel ka jau atkal kūst...
Balvos arī šodien uzsniga sniedziņš ,taču mašīnai ''īstajā'' brīdī beidzās apdrošīnāšana un netiku pie priekiem
Tak braucam bez tās, es tieši tagad pa Balviem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30