Dzesēšanas sistēma- atgaisošana, dzesēšana, temperatūra
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 50
- chevron_right
slikti buusi mekleejis
viewtopic.php?f=21&t=667
viewtopic.php?f=21&t=667
...
m52b25 dzinējs no rīta uzsilst, bultiņa nostājas pa vidu, bet salonā nāk remdens gaiss.
Gāze arī nepārslēdzas, kamēr nenobrauc ~1km.
Antifrīza līmenis ir ok.
Pēc pazīmēm, kas varētu būt?
Termostats, ūdenssūknis, burbulis sistēmā, aizaudzis radiators?
Gāze arī nepārslēdzas, kamēr nenobrauc ~1km.
Antifrīza līmenis ir ok.
Pēc pazīmēm, kas varētu būt?
Termostats, ūdenssūknis, burbulis sistēmā, aizaudzis radiators?
problemas ar tdsu, dzineja temperatura visu laiku kapj paari vidus daljai, bet liidz sarkanajam neaiziet, visu laiku staiga shurpu turpu.... salona itka karstu push.. kas vareetu buut par vainu?
p.s. gadijuma tdsam nenak veel elektriskais ventilators, neskaitot termomufti?
p.s. gadijuma tdsam nenak veel elektriskais ventilators, neskaitot termomufti?
domā nedzesējās pietiekami, kad ārā ir ~ -15c?
nedzesjas aciim redzami, temperatura ir kudi pa augstu, staigaa taadaa amplituudaa ka bail
gaisa burbulim it kaa nevjadzeetu buut, jo tad nebuutu siltums peckaa..
gaisa burbulim it kaa nevjadzeetu buut, jo tad nebuutu siltums peckaa..
gadījumā nav tā, ka uz vietas stāvot vai normāli braucot(vienmērīgi) ar temperatūru viss ok un kad pagāzē tad sāk kāpt?
jaa taa skjiet ka ir, ja tur apgriezienus dikti zemu, pie 1,5k..
atgaiso kārtīgi, bet izklausās, ka galvai/galvas blīvei psc...(interneta diagnostika™)
ja līmenis ir un ir arī atgaisots, nu nevar braucot nedzesēt, kad ārā ir šitik auksts
ja līmenis ir un ir arī atgaisots, nu nevar braucot nedzesēt, kad ārā ir šitik auksts
piegaju shodien pie auto un pamaniiju ka apakshaa ir maza maza peljkjiite, znachit kkur minimaali tek. bet liimenis veel ir.. varbuut taadeelj vinjsh karst?? jo ja buutu bliivei psc tad trubas buutu cietas, vai pa ispuuteeju naaktu tvaiks..
kārtīgi atgaiso un reportē..ja tek un ir līmenis, tad gan jau gaiss..
vai arī otrs variants-aizbrauc vienkārši uz kādu normālu servisu vai pie normāla meistara un ātri taps skaidrs čo pa čom..
vai arī otrs variants-aizbrauc vienkārši uz kādu normālu servisu vai pie normāla meistara un ātri taps skaidrs čo pa čom..
tdsam nav atgaisoshnas skruuve, atgaisojaas caur korkji :)kkk_24 rakstīja:kārtīgi atgaiso un reportē..ja tek un ir līmenis, tad gan jau gaiss..
kāda ir aršķirība analogai no digitālās pečkas?
Vai man der analogā, ja man ir nobeigusies digitālā?
Vai man der analogā, ja man ir nobeigusies digitālā?
Der viss ir plug n play , ja kas ir pilns swaps
Sent from my GT-S6790N using Tapatalk
Sent from my GT-S6790N using Tapatalk
Analogās komplekts man arī ir, par atsevišķu samaksu ielikšu arī, bet nu neredzu jēgu mainīt no digitālās uz analogo.
Mrkashell nomaini termostatu!man bij shitads gljuks ar termostatu'!
Ari sakuma domaju kad burbuls!nochakarejos ar gaisoshanu bet neka!nomainiju termostatu un viss bumbaas!;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ari sakuma domaju kad burbuls!nochakarejos ar gaisoshanu bet neka!nomainiju termostatu un viss bumbaas!;)
vsp vareetu buut, man apaksheejaa truba, tad kad ir paari 90c ir galiigi vesa, nu varbuut knapi rendena, taa ir jaabuut>>?
Apaksheja truba man arii bij veesa auksheja karsta nomainiju termostatu uzreiz vares just apaksheja truba paliks karsta kad atversies termostats!;)
Ja apakšējā truba ir auksta/remdena, tad sistēmā ir gaiss iekšā! Kārtīgi jāatgaiso sistēma..mrkashell rakstīja:vsp vareetu buut, man apaksheejaa truba, tad kad ir paari 90c ir galiigi vesa, nu varbuut knapi rendena, taa ir jaabuut>>?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 50