E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 91
- chevron_right
Un tad jau pamaniji ka vinjam sporta taburetes ari ir bija doma taisit street/race car ar dugam
Instagram INDIGAIS
Cabrio ar dugām? Labs pīpējamais materiāls Īrijā laikam
es nesmu no tiem kas skrien baram pakalj un taisa visu kaa jau citiem ir
jaa ar dugam vismaz nav taka katram otram un izsktas ari diezgan labi
jaa ar dugam vismaz nav taka katram otram un izsktas ari diezgan labi
Instagram INDIGAIS
Salds cipars tādam kabrim, vienīgi žēl, ka stūre ne tur
Sodien pabuts BMW Classics Ireland Open Day
te ir vairak bildes ja kadam interese http://foto3.inbox.lv/loredo23/bmw-meet
te ir vairak bildes ja kadam interese http://foto3.inbox.lv/loredo23/bmw-meet
Instagram INDIGAIS
Mums tik bieži tādus pasākumus
so 7dien atkal bus e30 un e36 fotoshoot meets :)
Instagram INDIGAIS
Atradu vienu bildi sejasgramata
Un pieteicos uz vel vienu shovu 6 julija un augusta varbut pat jalaiz uz UK uz vienu shovu
Un pieteicos uz vel vienu shovu 6 julija un augusta varbut pat jalaiz uz UK uz vienu shovu
Instagram INDIGAIS
sodien tikka pabuts e30&e36 meeta bija 17 e36 19 e30 un 5 e46 ari
sodien tikka nobraukti ap 300km videji pa soseju ap 130-180kmh un pa backroad ap 60-100kmh videjais reali cik patereja degvielu 10l liekas ka diezgan normali prieks m3 3,2
katra gadijuma ir diezgan jutami ekonomiskaks par 328 2,8l
sodien uz backrod 2 reiz taa tikka atsista apakasa ka pat apstajos apskatities vai kas netika norauts un nerunajot ka bija jabrauc pari kadam 10 guljosiem kas bija vienkarsi murgs. sapratu ka liksu atpakalj orgjinalos amisus un uzliksu kadas eibach atsperes un liksu virsu style 24 jo ar sim uzstieptam riepam nevar izbaudit m3 pa sauru riepas un nav nekadas drosibas
te mes savacamies Dublina lai brauktu convoja te jau gala Netalu no tas pilis bija tads barelis aizbraukusi uz sauriem kalnu celjiem izdzit zirnekljus no motoriem
Taa ari bija viena no vietam kur es nozeloju ka man ir sedinats konkreti kjeras apaksa pret celju un nevareja delj taa taa kartigi atvilkt
sodien tikka nobraukti ap 300km videji pa soseju ap 130-180kmh un pa backroad ap 60-100kmh videjais reali cik patereja degvielu 10l liekas ka diezgan normali prieks m3 3,2
katra gadijuma ir diezgan jutami ekonomiskaks par 328 2,8l
sodien uz backrod 2 reiz taa tikka atsista apakasa ka pat apstajos apskatities vai kas netika norauts un nerunajot ka bija jabrauc pari kadam 10 guljosiem kas bija vienkarsi murgs. sapratu ka liksu atpakalj orgjinalos amisus un uzliksu kadas eibach atsperes un liksu virsu style 24 jo ar sim uzstieptam riepam nevar izbaudit m3 pa sauru riepas un nav nekadas drosibas
te mes savacamies Dublina lai brauktu convoja te jau gala Netalu no tas pilis bija tads barelis aizbraukusi uz sauriem kalnu celjiem izdzit zirnekljus no motoriem
Taa ari bija viena no vietam kur es nozeloju ka man ir sedinats konkreti kjeras apaksa pret celju un nevareja delj taa taa kartigi atvilkt
Instagram INDIGAIS
izskatas pec skaista sabrauciena...
e36
e36
E36///M3 1996.coupe S50B32
Smukas bildes!
paldies par pildem
es galigi zaudeu labu atputu laizhot visus sos pasakumus garam
tas sarkanais ir claudio cabrio?
es galigi zaudeu labu atputu laizhot visus sos pasakumus garam
tas sarkanais ir claudio cabrio?
...
Prieks ka kadam patik
jaa tas Claudio cabrio izskatas labi savedis kartiba kops pedejo reizi vinju satiku
mums abiem sis bija gruuts brauciens bijam pasi zemakie no Dublinas gala un konkreti dazas reizes atsitam apaksas taa nepajokam
jaliek virsu stock amisi ar eibach atsperem un laikam bus jasak mest aci uz air bag suspension vieniga izeja ja grib normali parvietoties un buut zems
jaa tas Claudio cabrio izskatas labi savedis kartiba kops pedejo reizi vinju satiku
mums abiem sis bija gruuts brauciens bijam pasi zemakie no Dublinas gala un konkreti dazas reizes atsitam apaksas taa nepajokam
jaliek virsu stock amisi ar eibach atsperem un laikam bus jasak mest aci uz air bag suspension vieniga izeja ja grib normali parvietoties un buut zems
Instagram INDIGAIS
Beidzot pedejas dazas dienas Irijas piemerots laiks lai varetu braukat ar nolaistu jumtu :)
Sodien ari tikka uz juru aizlaists seit vismaz pie pasas juras car braukt ar masinu
Vieniga problema ka paisums sakas un bija jabrauc prom
Sodien ari tikka uz juru aizlaists seit vismaz pie pasas juras car braukt ar masinu
Vieniga problema ka paisums sakas un bija jabrauc prom
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
..un vispār izskatās, ka šī tava topika lapa ir izrauta no šitā... viewtopic.php?f=20&t=32&start=1760
Beautiful Mechanical Wonder
Es nepriecātos ka var pie pašas jūras aizbraukt
Nevajag salīdzināt kur var kur nē.
Kabris smuks
Kabris smuks
tik traki jau nav gan un pedeja laika pec komentaru daudzuma izskatas ka vispar nevienam nepatik sis autoLaurix rakstīja:
..un vispār izskatās, ka šī tava topika lapa ir izrauta no šitā... viewtopic.php?f=20&t=32&start=1760
Instagram INDIGAIS
Par tiem pirmiem 2 teikumiem neiebraucu ko tu gribeju ar to teiktEmzī rakstīja:Es nepriecātos ka var pie pašas jūras aizbraukt
Kabris smuks
bet par pedejo teikumu lielais Paldies
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29