E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 50
- chevron_right
Pa smuko, disku plaukti ar kā no jauna dzimuši
šajā gadijumā nē netraucētucipruss18 rakstīja:
un pat netraucetu ka dzinejs ir zem 2.0 ne??
labs auto kopskats!
Shodien dabutas koilu atsperes un xenoni miglam.
Diezhel usera niku neatceros,bet liels paldies
Diezhel usera niku neatceros,bet liels paldies
ar kompatu pa brugji
man jaatvainojas par bilzhu kvalitaati
divi varianti,vai nu javalce arkas vai jacelj uz gredzeniem augstak
divi varianti,vai nu javalce arkas vai jacelj uz gredzeniem augstak
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Lai labi lietojas! tomer gredzeni bus vajadzigi
bus gan
nu man ir arku valcejamais ja kas
hrenoni ari labi nodereeja
nu man ir arku valcejamais ja kas
hrenoni ari labi nodereeja
ar kompatu pa brugji
cik Tev jaudīgs tas xenons?
ko tālajos neieliki?
smuks Tev tas auto sanācis
ko tālajos neieliki?
smuks Tev tas auto sanācis
cik kelvini?
6000k
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
visi gudri cilveki jnem 6000,jo 4000 sucks un 8000 jau saak pat mushaam pretii lidojosham acis dedzinaat araa
ar kompatu pa brugji
4000? tāds nav, ir 4300
skaidrs, laba izvele. nu jāā... 8 pakas tiešām svilina acis ārā, lai gan jebkurš svilina ja nav noregulēts.
skaidrs, laba izvele. nu jāā... 8 pakas tiešām svilina acis ārā, lai gan jebkurš svilina ja nav noregulēts.
paga, tad man jautājums - kāpēc Tev ir 6 pakas xenons?cipruss18 rakstīja:visi gudri cilveki jnem 6000,jo 4000 sucks un 8000 jau saak pat mushaam pretii lidojosham acis dedzinaat araa
Vispar jau 4300k ir stipraks par 8000k
Vienigais 8000k ir ljoti zils kas ari cilvekiem liek domat ka baigi stiprais un spid acis
Man jau konkreti prasas pec augstakam riepam jo ljoti tuksas arkas
Vienigais 8000k ir ljoti zils kas ari cilvekiem liek domat ka baigi stiprais un spid acis
Man jau konkreti prasas pec augstakam riepam jo ljoti tuksas arkas
Instagram INDIGAIS
mazliet pastastisu par siem Kelviniem, oem varianta naak 4300k , jo vairak kelvinu jo zilaks , tiem kam ir 35000 u.t.t tur jav krasa mainas
jo zilaka gaisma jo sliktaka redzamiba, 6000k ir lukturi maigi zils, bet uz cela var teikt balts (pasa stara beigas zilo atsit) , slapja laika diezgan paslikti redzamiba,bet ziema uz sniega
8000k slapja laika var nosauties kaut ko redzeet , lukturi stipri zilgans , uz cela maigi zilgana gaisma
ir arii 5000k kas gan lukturi, gan uz cela ir balts. ja grib lai lidzinas halogena spuldu krasai tad janem 3000k bet redzamiba arii bus sliktaka neka 4300, bet labaka neka halogena, var nemt 10000k un 12000k bet redzamiba nekada-ponta peec. Kapec razoteji no rupnicas izvelas 4300? Tapec ka ta ir pati optimalaka gaisma lai butu ma laba redzamiba visos laika apstaklos un lai ari mazaka iespeja apzilbinat pretimbraucosos. Agrak stradaju ar siem visiem xenoniem un pats braukaju gan ar 4300, gan 6000 un 8000 u.t.t taka saku no pieredzes un savam zinasanam so info. runajot par apzilbinasanu, ja liek xenonu lukturos kam nav lecas, tad silti iesaku noregulet drusku zemak vinus un izvertet reflektora un stikla stavokli lai nesanak ka lauz nepareizi staru un spidina pretimbraucosajiem, protams tas ari atiecas uz lecu lukturiem, bet ne tik izsteikti. Tiem kam spidina acis - nevajaga luret pretimbraucosajam tiesi lukturos, bet gan uz cela bet ja nopietni ja sanak braukt ar sedinatiem auto ,tad gan preti braucoso ir mazaka iespeja apzilbinat jo stars ir tuvak zemei, bet pasam tiktam apzilbinat ir lielaka iespeja un vienalga vai ir tas xenons vai halogenas, it ipasi kad preti brauc vai aizmugure brauc fuure/dzips/buss
jo zilaka gaisma jo sliktaka redzamiba, 6000k ir lukturi maigi zils, bet uz cela var teikt balts (pasa stara beigas zilo atsit) , slapja laika diezgan paslikti redzamiba,bet ziema uz sniega
8000k slapja laika var nosauties kaut ko redzeet , lukturi stipri zilgans , uz cela maigi zilgana gaisma
ir arii 5000k kas gan lukturi, gan uz cela ir balts. ja grib lai lidzinas halogena spuldu krasai tad janem 3000k bet redzamiba arii bus sliktaka neka 4300, bet labaka neka halogena, var nemt 10000k un 12000k bet redzamiba nekada-ponta peec. Kapec razoteji no rupnicas izvelas 4300? Tapec ka ta ir pati optimalaka gaisma lai butu ma laba redzamiba visos laika apstaklos un lai ari mazaka iespeja apzilbinat pretimbraucosos. Agrak stradaju ar siem visiem xenoniem un pats braukaju gan ar 4300, gan 6000 un 8000 u.t.t taka saku no pieredzes un savam zinasanam so info. runajot par apzilbinasanu, ja liek xenonu lukturos kam nav lecas, tad silti iesaku noregulet drusku zemak vinus un izvertet reflektora un stikla stavokli lai nesanak ka lauz nepareizi staru un spidina pretimbraucosajiem, protams tas ari atiecas uz lecu lukturiem, bet ne tik izsteikti. Tiem kam spidina acis - nevajaga luret pretimbraucosajam tiesi lukturos, bet gan uz cela bet ja nopietni ja sanak braukt ar sedinatiem auto ,tad gan preti braucoso ir mazaka iespeja apzilbinat jo stars ir tuvak zemei, bet pasam tiktam apzilbinat ir lielaka iespeja un vienalga vai ir tas xenons vai halogenas, it ipasi kad preti brauc vai aizmugure brauc fuure/dzips/buss
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Es personigi nevar saprast nah.. baast to Hrenonus tur kur tie nav paredzeeti(e36)
ciest nevaru ka pretii kaads naak ar smirdiigiem aftermarket visional hrenoniem-taa viens gribas saloonaa prozhektoru liidzi vadaat!
tas tika taa... Mans viedoklis!
ciest nevaru ka pretii kaads naak ar smirdiigiem aftermarket visional hrenoniem-taa viens gribas saloonaa prozhektoru liidzi vadaat!
tas tika taa... Mans viedoklis!
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31