Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 539
- chevron_right
kkā neizskatījās, kad biji atbraucis uz sabraucienu
tas jau bija kad es atgriezos lv , man nebija regulets un baloni bija
bet ta man pat kaju nevar pabast zem bufera pirkstus
man tik škiles vai serkocinu pacina ielien pie reikas
bet ta man pat kaju nevar pabast zem bufera pirkstus
man tik škiles vai serkocinu pacina ielien pie reikas
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Divdienvecs snaps. Augstumu starpība, khemm
Nākot pakaļ auto jau padomāju, ka nosperts, aiz džipa pat pamanīt nevarēja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Meitenei slikts nikjis likt sominju uz auto Esmu ljoti daudz jumtus paarkraasojis deelj shaada netikuma
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ok, ņemšu vērā, nākamreiz sadošu pa ausīm par šādu izgājienuOrkaans rakstīja:Meitenei slikts nikjis likt sominju uz auto Esmu ljoti daudz jumtus paarkraasojis deelj shaada netikuma
Orkaans rakstīja:Meitenei slikts nikjis likt sominju uz auto Esmu ljoti daudz jumtus paarkraasojis deelj shaada netikuma
es pat bļauju, ja kāds atspiežaš pret manu mašīnu ar savu pakaļu!
Cik man acs rāda, priekšējais kreisais disks jau uzsists nedaudz.Kon4a rakstīja:Divdienvecs snaps. Augstumu starpība, khemm
Pašam ir licies tā, bet nav - tur diska iekšējā daļa ir melna, un nav gar kanti kārtīgi nokrāsots - ir izliekums, kas rada uzsista diska efektuSkudraa rakstīja:Cik man acs rāda, priekšējais kreisais disks jau uzsists nedaudz.Kon4a rakstīja:Divdienvecs snaps. Augstumu starpība, khemm
Skaidrs
Ja uz dirsas kabatām nav nevienas pogas, tad bez problēmām vari atspiestieserda rakstīja:Orkaans rakstīja:Meitenei slikts nikjis likt sominju uz auto Esmu ljoti daudz jumtus paarkraasojis deelj shaada netikuma
es pat bļauju, ja kāds atspiežaš pret manu mašīnu ar savu pakaļu!
labi tevi a tad pieskaitīšu,jums vajag tad uzmeistarot nakļemes "low & slow"dogMa rakstīja:Pieskaiti arī mani
nu par tavu vispār vārdu trūkst diezgan iespaidīgiKLAVINS rakstīja:mani arii pieskaiti, jo tomer necelsu augstak masinu
coupe 2.8
Arī uzreiz likās, ka priekšējais disks smuki liektsKon4a rakstīja:Divdienvecs snaps. Augstumu starpība, khemm
bmw razoja ne tikai autinjus bet ari visadas naglu kastes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Te Rīīgāā riebīgi, ka viss ir nobraukāts, ceļi ir melni un sniega tikai zālē un kokos
Dēļ šitā baltā mēsla nākas auto atstāt mājās un braukt ar busu uz Rīgu, vasarenes uz sniega drošvien labi neturēsiesKV_ rakstīja:nav smieklīgi pl.08 no rita, nu jau ir krietni vairak
A kur jāsteidzas un jāmet vasaras riepas virsū, iznternetā taču var labi palasīt sinoptiķu prognozes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 539