CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 59
- chevron_right
Bij jau viens topiks ar klaunu,bet nē-šim vēl šajā vaig ielīst. Katrs cilvēks ir individuāls un nevaig piesieties ko māk ko nemāk
Da labi, ir daudzas sievietes iz šī foruma, kas māk un dara daudz vairāk.Grunte rakstīja:Bij jau viens topiks ar klaunu,bet nē-šim vēl šajā vaig ielīst. Katrs cilvēks ir individuāls un nevaig piesieties ko māk ko nemāk
Ja neko negrib darīt, labāk sēdēt klusi un mācīties, nevis brūķēt muti un gudroties.
Par to klaunu neatiecas uz tevi bet uz vienu citu personāžuRob rakstīja:Da labi, ir daudzas sievietes iz šī foruma, kas māk un dara daudz vairāk.Grunte rakstīja:Bij jau viens topiks ar klaunu,bet nē-šim vēl šajā vaig ielīst. Katrs cilvēks ir individuāls un nevaig piesieties ko māk ko nemāk
Ja neko negrib darīt, labāk sēdēt klusi un mācīties, nevis brūķēt muti un gudroties.
Ne jau par tavu naudu tiek taisīts, kāda starpībaZzevsS rakstīja:E36 ir lamata, kurai vienmēr būs kkas jāremontē vai jāpielabo. Attiecīgi ja pats to nedara, tad sanāk ļoti dārgs auto!
Tiešām lamata, kura pat nav cinkota!EdgarsE rakstīja:Ne jau par tavu naudu tiek taisīts, kāda starpībaZzevsS rakstīja:E36 ir lamata, kurai vienmēr būs kkas jāremontē vai jāpielabo. Attiecīgi ja pats to nedara, tad sanāk ļoti dārgs auto!
Tipisks vasaras auto! nerunājot par izsgāsto naudu, kā caurā spainī!
Grunte rakstīja:Par to klaunu neatiecas uz tevi bet uz vienu citu personāžuRob rakstīja:Da labi, ir daudzas sievietes iz šī foruma, kas māk un dara daudz vairāk.Grunte rakstīja:Bij jau viens topiks ar klaunu,bet nē-šim vēl šajā vaig ielīst. Katrs cilvēks ir individuāls un nevaig piesieties ko māk ko nemāk
Kapec Tu sevi par klaunu saukaa??
ar kompatu pa brugji
Šodien biju aizvilcies līdz servisam, kur mainīs sliekšņus un gala cipars ir +/- 500 eur par abiem. Bet tas ir sliktākajā gadījumā, ja viss tur ir pamatīgi izpuvis. Minimums, ja viss tur ir labā strāvoklī, tad 300 eur darbs + materiāli.
Wess Select ?CaK rakstīja:Šodien biju aizvilcies līdz servisam, kur mainīs sliekšņus un gala cipars ir +/- 500 eur par abiem. Bet tas ir sliktākajā gadījumā, ja viss tur ir pamatīgi izpuvis. Minimums, ja viss tur ir labā strāvoklī, tad 300 eur darbs + materiāli.
Come on, tu nopietni ?
pa 500 tev tur vajadzētu būt apzeltītiem sliekšņiem, negribas skaitīt tavu naudu, bet tu tā uztraucies ka saņem kkādu kameras case ne orģinālā iepakojumā un prasi 15 orso usd atpakaļ, a te tu kur točna varētu ieekonomēt, 2x pārmaksā.
Ja tev ir tie pacēlāja spilveni sliekšņos, ta tur nevajadzētu būt nekam drausmīgam.
pa 500 tev tur vajadzētu būt apzeltītiem sliekšņiem, negribas skaitīt tavu naudu, bet tu tā uztraucies ka saņem kkādu kameras case ne orģinālā iepakojumā un prasi 15 orso usd atpakaļ, a te tu kur točna varētu ieekonomēt, 2x pārmaksā.
Ja tev ir tie pacēlāja spilveni sliekšņos, ta tur nevajadzētu būt nekam drausmīgam.
- ikey07
nu vai tu smagi dirs pa tiem cipariem, vai tiešām tevi kā mazo čakarē visi automehi...es piss tādu ciparus grūst vecā 2.0 žurkā...ja vēl būtu normāls motors, salons un ekstras, bet šitajā naglu kastē grūst tādu naudu....
bet ko nu es saprotu no mīlestības pret auto
bet ko nu es saprotu no mīlestības pret auto
labākais interneta warriors
Tā jau cenšos te neko nerakstīt, jo uz katra updeita smieklu deva ir garantēta, bet nu es nevaru noturēties.
500 euro par sliekšņu pārmetināšanu paaaahahahaaha
500 euro par sliekšņu pārmetināšanu paaaahahahaaha
500€? Okay, tev laikam patīk, ka drātē tavu maku, tur max cipars ar visu materiālu ir 270€
Jup. Par abiem sliekšņiem normāls cipars būtu ap 250€.
nu tas ir stipri pa daudz , par 2 sliekshniem varbut tev ir izpuvusi ari grida un bagaznieks pie reizes jo savadak es nevaru nekadigi iedomaties par ko tas cipars vai vienkarshi tevi kulturaali atshuva
videji pa rigu nem par e36 sliekshna parmetinasanu ,,darbs,, no 80 euro lidz 170 euro ,tas jau ir liela auto centra,, atkarigi kur kada servissa un cik loti ir noslogots jo tas cenas patstavigi mainas ,kaut gan es atceros ka vienam calim te no foruma uz kruspils ielas kaut kada servisa paprasija par slieksni 230 euro + materjals
videji pa rigu nem par e36 sliekshna parmetinasanu ,,darbs,, no 80 euro lidz 170 euro ,tas jau ir liela auto centra,, atkarigi kur kada servissa un cik loti ir noslogots jo tas cenas patstavigi mainas ,kaut gan es atceros ka vienam calim te no foruma uz kruspils ielas kaut kada servisa paprasija par slieksni 230 euro + materjals
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
nu +/- ta ari irInferno rakstīja:Jup. Par abiem sliekšņiem normāls cipars būtu ap 250€.
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Šis topiks paliek ar vien dīvaināks. Tad nopērc lētās ķīniešu emblēmas, kuras pēc gada būs nesmukas. Un pēc kāda laiciņa par kosmosu taisies metināt sliekšņus. Labāk apbrauc vietējos foruma darboņus, kuri pārzin e36 un neprasa kosmosu par darbu. Tam visam vēl bonusā pieliekot individuālu attieksmi un kvalitatīvu darbu, nevis ķep ļep gan jau aizies.
Vai nu tev patīk šeit iepostot, ka redz savā žurkā grūd kosmosu, vai arī nemāki izvērtēt patieso lietu vērtību.
Vēl ir tāds faktors, ka tas ir parasts divlitrīgais, bez pakas, ar prastu salonu, un airiem priekšā- pakaļā. Pie tam vēl stūre uz kuru man personīgi ikdienā būtu sāpīgi skatīties. Bet lai veicās- ir interesē kas šeit notiksies
Vai nu tev patīk šeit iepostot, ka redz savā žurkā grūd kosmosu, vai arī nemāki izvērtēt patieso lietu vērtību.
Vēl ir tāds faktors, ka tas ir parasts divlitrīgais, bez pakas, ar prastu salonu, un airiem priekšā- pakaļā. Pie tam vēl stūre uz kuru man personīgi ikdienā būtu sāpīgi skatīties. Bet lai veicās- ir interesē kas šeit notiksies
Tie 500eiro kvalitatīvam darbam ar materiāliem ir normāla summa! uzsveru kvalitatīvam!
Kad jūs cilvēki beidzot sapratīsiet, ka metināt auto, nav trula bleķīša pielīmēšana ar punktiņiem un špakteles spaiņa uzsmērēšana lai visu to kuiņu neredz
Kvalitatīvi iemetināt slieksni nozīmē aturbt visus vajadzīgos punktus, atdalīt paneļus un sagatavot jaunā remonta sliekšan iemetināšanai, tai lai tas ir pēc iespējas tuvāk rūpnīcas variantam! tas tā īsumā!
Ja tie 500eiro ir par vienkāršu remonta sliekšņa pielīmēšanu (piemetināšanu) ar punktiņiem no ārpuses tad jā tas ir kosmoss!
Kad jūs cilvēki beidzot sapratīsiet, ka metināt auto, nav trula bleķīša pielīmēšana ar punktiņiem un špakteles spaiņa uzsmērēšana lai visu to kuiņu neredz
Kvalitatīvi iemetināt slieksni nozīmē aturbt visus vajadzīgos punktus, atdalīt paneļus un sagatavot jaunā remonta sliekšan iemetināšanai, tai lai tas ir pēc iespējas tuvāk rūpnīcas variantam! tas tā īsumā!
Ja tie 500eiro ir par vienkāršu remonta sliekšņa pielīmēšanu (piemetināšanu) ar punktiņiem no ārpuses tad jā tas ir kosmoss!
Žēl, kam man viens čomiņs varda artis ir NO! Viņs ir zelta metinātajs, bleķinieks. Drīz vērs vaļā Jaunjelgava novadā savu privāt servisiņu! Viņs par darbu paņemtu nu apm 150 eur! Ne jau 500.
un no iekšpuses ar apstradātu kā pienakas!
Un slieksņus pasūti, nopērc
http://www.rdmagnat.lv/lv/
http://www.renoks.lv/
un no iekšpuses ar apstradātu kā pienakas!
Un slieksņus pasūti, nopērc
http://www.rdmagnat.lv/lv/
http://www.renoks.lv/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30