Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- chevron_right
paga ja tas vecis tur bilde pule ,,kardanu ,, tad tas nav parak pieklajigi šini gadijuma
Tāk, lai topiks nenogrismt aizmirstībā jāatskaitās:
- Sestdien jau 5to gadu pēc kārtas auto bez iepriekšējas gatavošanās ar pirmo piegājienu izgājis skati!
- Auto ieguva jaunas izpūtēja gumijas (kas tika kkādā veidā iznīcinātas 333 trasē) - beidzot izpūtējs stāv smuki vietā, agrāk nesapratu nafig viņš tā uz leju torčī.
- Samainīts bloķis no 3.15 uz 2.93. Mainīju ne dēļ attiecības, bet dēļ tā, ka piebesījās ka vecais bloķis gurkst un izdod visādas jocīgas skaņas. Pie viena BMauto iepirku jaunu reduktora skrūvi. Tagad viss forši un reduktors klusē.
- Uzliktas visas četras 205/40/r17 riepas. Tagad liekas baigie baloni pēc iepriekšejām 215/35, bet vienu no tām kkur pamanījos pārsist/sadurt.
Un vēl mašīnai ir uzradies pircējs par ciparu, kas mani tīri labi apmierinātu, bet laikam jau kārtējo reizi (nez, varētu būt kāda 5-6 pēc kārtas? ) nāksies atteikt. Lai vai kāda viņa ir, bet man tomēr tā mašīna ļoti patīk. It sevišķi tagad, kad pa lielam viss ir savests kārtībā un palicis pārkrāsot jumtu un sataisīt sīkumus.
- Sestdien jau 5to gadu pēc kārtas auto bez iepriekšējas gatavošanās ar pirmo piegājienu izgājis skati!
- Auto ieguva jaunas izpūtēja gumijas (kas tika kkādā veidā iznīcinātas 333 trasē) - beidzot izpūtējs stāv smuki vietā, agrāk nesapratu nafig viņš tā uz leju torčī.
- Samainīts bloķis no 3.15 uz 2.93. Mainīju ne dēļ attiecības, bet dēļ tā, ka piebesījās ka vecais bloķis gurkst un izdod visādas jocīgas skaņas. Pie viena BMauto iepirku jaunu reduktora skrūvi. Tagad viss forši un reduktors klusē.
- Uzliktas visas četras 205/40/r17 riepas. Tagad liekas baigie baloni pēc iepriekšejām 215/35, bet vienu no tām kkur pamanījos pārsist/sadurt.
Un vēl mašīnai ir uzradies pircējs par ciparu, kas mani tīri labi apmierinātu, bet laikam jau kārtējo reizi (nez, varētu būt kāda 5-6 pēc kārtas? ) nāksies atteikt. Lai vai kāda viņa ir, bet man tomēr tā mašīna ļoti patīk. It sevišķi tagad, kad pa lielam viss ir savests kārtībā un palicis pārkrāsot jumtu un sataisīt sīkumus.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nepārdod, pārāk skaists, vēl viens skaistulis aizceļos, tas nebūs labi
Nolemts, ka auto paliek
Šodien kupeja tika pie sportsitzēm.
Jāizved pāršūt stūre un elkoņbalsts un tad jau pa lielam auto salons būs +/- gatavs. :)
Šodien kupeja tika pie sportsitzēm.
Jāizved pāršūt stūre un elkoņbalsts un tad jau pa lielam auto salons būs +/- gatavs. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tu tak činkstēji ka neerti būs , bet nu smuki protams
Jā, bet šie bija daudz labākā stāvoklī kā mani iepriekšējie beņķi, tapēc nospļāvos un nopirku. Tagad sēžot viņos, liekas ka nav nekādas vainas un ir tīri ērti. Bet hvz kāda iemesla pēc trouingam krēsli (pusādas sportsitzes) ir daudz cietāki! Tāpēc arī man bija radies iespaids, ka viņi ir neērti.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Afigenčiks!
Varēji gan no liet. angang paņemt no mana ex. e36 baltos sportsitzes. Vēl labākā stāvoklī kā šitie :)ch. rakstīja:Jā, bet šie bija daudz labākā stāvoklī kā mani iepriekšējie beņķi, tapēc nospļāvos un nopirku. Tagad sēžot viņos, liekas ka nav nekādas vainas un ir tīri ērti. Bet hvz kāda iemesla pēc trouingam krēsli (pusādas sportsitzes) ir daudz cietāki! Tāpēc arī man bija radies iespaids, ka viņi ir neērti.
Bet anyway - izskatās labi !
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Pārvelc svaigu kārtu kožas elkoņbalstam, a to galīgi neiederās tajā shmexy salonā
Izskatās akujenčiks !
p.s. - kad būsi manā krajā ?
edit: vot, lohs, lasīt nemāku, tomēr to esi jau ieplānojis darīt
Izskatās akujenčiks !
p.s. - kad būsi manā krajā ?
edit: vot, lohs, lasīt nemāku, tomēr to esi jau ieplānojis darīt
Mana skatijuma viena no skaistakiem coupe Latvijā
Labi,ka šis auto tomer palīks Jelgavā
Labi,ka šis auto tomer palīks Jelgavā
[quote="RF_"]Bļin šitie teksti ko jūs rakstāt man reizēm atgādina.
Negribu būt rupjš ,tapēc neteikšu ko man atgādina Tavi teksti
Negribu būt rupjš ,tapēc neteikšu ko man atgādina Tavi teksti
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
lai labi kalpo
malacis, sen tev vajadzeja shadus sedeklus
paldies! Vakar ar Fairy, švammi un litru RedLabel ļoti labi sanāca visu iztīrīt!Dj_Zii rakstīja:lai labi kalpo
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
paršuj to elkoņbalstu ar baltu.
man pat patīk kā viņš izskatās melns. bija doma tāpat kā stūri, kārbas prezīti un ručņika ādiņu sašut melnu ar sarkaniem diegiem. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30