zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 73
- chevron_right
No sākuma visi tā rēja, tā rēja, bet džeks pierādīja, ka ja grib, tad var un visi apklusa
Cepuri nost par apņēmību un paveiktajiem darbiem, tā tik turpināt
+Kneiks rakstīja:No sākuma visi tā rēja, tā rēja, bet džeks pierādīja, ka ja grib, tad var un visi apklusa
Rējējiem žokļi ieķīlējās...
Bet nu par apņēmību tiešam prieks, cerams, ka sagatavosi uz atklāšanu!
Uz atklāšanu šīs gatavs tiešām nebus gan finansiāli gan terminu ziņa nau iespējams līdz atklāšanai dabūt gatavu. Bet tuvākajās dienās ir iecerets pirkt velvienu kupeju vasarai un taka noteikti bušu uz atklāšanu bet ne ar šo auto.Riks* rakstīja:+Kneiks rakstīja:No sākuma visi tā rēja, tā rēja, bet džeks pierādīja, ka ja grib, tad var un visi apklusa
Rējējiem žokļi ieķīlējās...
Bet nu par apņēmību tiešam prieks, cerams, ka sagatavosi uz atklāšanu!
Malacis. Lauki vai ne lauki , bet katrs dara savu finanču un iespēju robeżās. lai viss izdodas.
Pēkšņi mainījās domas par krāsu domāju ka krasosu to pašu alpiweib3 bet pardomāju. Tagat domas šaudās uz dayton violet pūsi vai arī uz kādu melnu toni. Kāds var ieteikt kādu interesantu krāsu?
Ja patīk violētais, tad šķiet, ka Nissan Midnight Purple ir best krāsa ever. Jautājums tikai vai neesi only-oem krāsu piekritējs.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kabata man šķiet nepavilks tādu krāsu:DTomSkarsts rakstīja:Ja patīk violētais, tad šķiet, ka Nissan Midnight Purple ir best krāsa ever. Jautājums tikai vai neesi only-oem krāsu piekritējs.
Man šķiet ka parasta metālika, nav galīgi kā bija Pacham tā zaļā. Bet nav ne jausmas cik maksā gan.zurkae36 rakstīja:Kabata man šķiet nepavilks tādu krāsu:DTomSkarsts rakstīja:Ja patīk violētais, tad šķiet, ka Nissan Midnight Purple ir best krāsa ever. Jautājums tikai vai neesi only-oem krāsu piekritējs.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Šodien nebija daudz laika nemties gar auto pa stundu sasmereta suvju mastika
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izputu arkas ar grubuli un sacakareju grunti motortelpai
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Reizēm gribas sists to auto veikala darbinieku. Prasu viņam grubuli viņš man iedevis kautko līdzīgu piķim kas nesaciete vakar izputu arkas atnaku šodien no rīta viss lipīgs tāpat kā vakar un nomazgāt jau ar to sūdu nevar. Ko darīt mos pūst pa virsu grubuli vnk?
Labak neko neput pa virsu.
Vipar neieteiktu pust kaukadus grubulus un pikveidigus meslus
Vipar neieteiktu pust kaukadus grubulus un pikveidigus meslus
Pamēģini ar fēnu pasildīt, moš izžūs..zurkae36 rakstīja:Reizēm gribas sists to auto veikala darbinieku. Prasu viņam grubuli viņš man iedevis kautko līdzīgu piķim kas nesaciete vakar izputu arkas atnaku šodien no rīta viss lipīgs tāpat kā vakar un nomazgāt jau ar to sūdu nevar. Ko darīt mos pūst pa virsu grubuli vnk?
Palasi instrukciju, kādai jābūt temperatūrai
Pagaidi 3-4 dienas, viss sakaltīszurkae36 rakstīja:Reizēm gribas sists to auto veikala darbinieku. Prasu viņam grubuli viņš man iedevis kautko līdzīgu piķim kas nesaciete vakar izputu arkas atnaku šodien no rīta viss lipīgs tāpat kā vakar un nomazgāt jau ar to sūdu nevar. Ko darīt mos pūst pa virsu grubuli vnk?
Instrukcija poļu valodāRiks* rakstīja:Pamēģini ar fēnu pasildīt, moš izžūs..zurkae36 rakstīja:Reizēm gribas sists to auto veikala darbinieku. Prasu viņam grubuli viņš man iedevis kautko līdzīgu piķim kas nesaciete vakar izputu arkas atnaku šodien no rīta viss lipīgs tāpat kā vakar un nomazgāt jau ar to sūdu nevar. Ko darīt mos pūst pa virsu grubuli vnk?
Palasi instrukciju, kādai jābūt temperatūrai
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …