Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 88
- chevron_right
Shodien atradaas bik briivs laicinjsh un vareeju piekjerties diskiem! Bik sanaaca aizkjershanaas jo atklaajaas ,ka vienam prieksheejam diskam ir plaisa iekshmalaa
Bik pastraadaats un defekts tika noveersts
Bik pastraadaats un defekts tika noveersts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
labs darbs
visam bildem tadi ramisi
visam bildem tadi ramisi
HDR?
???dogMa rakstīja:HDR?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
HomeDoneRepairOrkaans rakstīja:???dogMa rakstīja:HDR?
Bij tāda programmiņa, ko Orkaans agrāk izmantoja, lai aptaisītu bildes
Shodien beidzot sagatavoti diski kraasoshanai
Varu tikai pagaidaam pateikt ,ka plaani bik mainiijushies un vidi diskiem tomeer nebuus grafiitaa
Varu tikai pagaidaam pateikt ,ka plaani bik mainiijushies un vidi diskiem tomeer nebuus grafiitaa
kādi tad?
da kaut kādi lilla, vai rozā
Riitvakar gan jau redzeesiAgris rakstīja:kādi tad?
NepareiziRENIO rakstīja:da kaut kādi lilla, vai rozā
Nu Tu dod..Orkaans rakstīja:Shodien beidzot sagatavoti diski kraasoshanai
Es vel savējiem nēsmu neko sācis darīt.
Taveejiem jau tikai riepas jaauzbortee
man jau arī gribas ka viņi spīd.
Orkaans rakstīja:NepareiziRENIO rakstīja:da kaut kādi lilla, vai rozā
Balta krāsā?
Pēdējais labojis erda - 14 Mar 2012, 21:40, kopā labots 1 reizi.
Noteikti nebuus arii sudrabaa
Nu tad beidzot paaris bildes ar diskiem ,pie kuriem tika ieguldiits diezgan pamatiigs darbinjsh! Par rezultaatu jaaspriezh Jums
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Riktīgs Orkāns esi normāli noplosijies.. Malacis. ...
diski
ir ir labs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31