MARUX bavārietis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right
sore, man nav bijis bmw ar trumuļu bremzi..
Ūja! Man nav trumuļi aizmugurē, un tik un tā - roceni neesmu aizticis.. Lab, vismaz pagaidām!Rons rakstīja:Beidz Marux vienreiz irst... ručņiks bez apčubināšanas nav uz bmw iespējams no gada uz gadu... Pasaku laiks arī jau beidzies.
Un tā vsp - vajag braukt kkādu stundu pirms TA aizvēršanas, tad inspektoriem garīgais norm.. Vismaz Jēkabpilī Pats arī ar visādiem jokiem izgāju skati ar pirmo reizi, pat necerēdams uz nemelno uzlīmi.
Ridlih, neder tava iedvesma - tur ir pārāk daudzas lietas, ko mans bavārietis neieraudzīs:
* M buferis
* Ksenons
* M spoguļi
* Spoileris
* Diski, kas lielāki par R16
* M buferis
* Ksenons
* M spoguļi
* Spoileris
Kapec pret diskiem tada nostaja?
1.8 nespēs lielākus iegriezt Vnk man patīk braukt, īpaši neuztraucoties par bedrēm, un R16 ir kompromiss starp diska izmēru un riepas balonīgumu.byrbyr rakstīja:Kapec pret diskiem tada nostaja?
Piemirsu par motorumarux rakstīja:1.8 nespēs lielākus iegriezt Vnk man patīk braukt, īpaši neuztraucoties par bedrēm, un R16 ir kompromiss starp diska izmēru un riepas balonīgumu.byrbyr rakstīja:Kapec pret diskiem tada nostaja?
marux rakstīja:1.8 nespēs lielākus iegriezt Vnk man patīk braukt, īpaši neuztraucoties par bedrēm, un R16 ir kompromiss starp diska izmēru un riepas balonīgumu.byrbyr rakstīja:Kapec pret diskiem tada nostaja?
par bedrem un diskiem tev piekritu musu rajona jo lielaks balons riepa jo labak
Nē tu teici arī bamperu krāsošanai, moš ar laiku būs kaut kas no tāmarux rakstīja:Ridlih, neder tava iedvesma - tur ir pārāk daudzas lietas, ko mans bavārietis neieraudzīs:
* M buferis
* Ksenons
* M spoguļi
* Spoileris
Da labi, ja nemaldos, lietotājam ausralia bembuks ir jau vairāk kā 10 gadi, reģistrējies gan nesen, man vecais bija 5 gadi ( būtu vēl tagad, bet notika kā notika ), visiem pohuj, tikai tāpēc ka nepostojam katru sīkumu ko izdaram.thejudge rakstīja:prieks lasīt topiku! dzīvs piemērs ,ka ja ir vēlme un pacietība,tad darboties var mūžīgi. Es esmu viens no tiem,kas neredz iemesla pārdot šo auto. ķibinies un vēl pec 10 gadiem būsi divtik lepns ,ka pieturējies pie pārbaudītām vērtībām. #RETRO POWER
Nu jau diezgan droši varu teikt, ka nekādu īpašo pārmaiņu vairs nebūs. Šī auto uzdevums - nodzīvot līdz nākamajam pavasarim, un tad jau redzēsim, kas un kā. Kā vēl viens iemesls šādam uzstādījumam - ir parādījusies jauna rotaļlieta, kuru gribu nedaudz sabūvēt...JorensHS rakstīja:Nē tu teici arī bamperu krāsošanai, moš ar laiku būs kaut kas no tāmarux rakstīja:Ridlih, neder tava iedvesma - tur ir pārāk daudzas lietas, ko mans bavārietis neieraudzīs:
* M buferis
* Ksenons
* M spoguļi
* Spoileris
Nu, kaut kādi elementāri sīkumi un apkopes sen vairs nekur netiek dokumentētas... Man bija vienkāršs mērķis - 10 gadi, un šobrīd desmitais jau arī ir iesācies...Rob rakstīja:Da labi, ja nemaldos, lietotājam ausralia bembuks ir jau vairāk kā 10 gadi, reģistrējies gan nesen, man vecais bija 5 gadi ( būtu vēl tagad, bet notika kā notika ), visiem pohuj, tikai tāpēc ka nepostojam katru sīkumu ko izdaram.thejudge rakstīja:prieks lasīt topiku! dzīvs piemērs ,ka ja ir vēlme un pacietība,tad darboties var mūžīgi. Es esmu viens no tiem,kas neredz iemesla pārdot šo auto. ķibinies un vēl pec 10 gadiem būsi divtik lepns ,ka pieturējies pie pārbaudītām vērtībām. #RETRO POWER
paskaties ar kādiem citruss gāžmarux rakstīja:1.8 nespēs lielākus iegriezt Vnk man patīk braukt, īpaši neuztraucoties par bedrēm, un R16 ir kompromiss starp diska izmēru un riepas balonīgumu.byrbyr rakstīja:Kapec pret diskiem tada nostaja?
es tik tā, kā piemēru nevis paraugu kādu jātaisamarux rakstīja:Ridlih, neder tava iedvesma - tur ir pārāk daudzas lietas, ko mans bavārietis neieraudzīs:
* M buferis
* Ksenons
* M spoguļi
* Spoileris
Ņemot vērā Marux aktivitāti forumā un citu cītīgo pamācīšanu un padomu došanu citu auto īpašniekiem,šim auto bija jābūt tomēr bišku glītākam.
Bet nu respect,par uzticību vienam auto
Es vispār nekomentešu kā tadu var vispār pateikt..Inuta rakstīja:Ņemot vērā Marux aktivitāti forumā un citu cītīgo pamācīšanu un padomu došanu citu auto īpašniekiem,šim auto bija jābūt tomēr bišku glītākam.
Es arī šitam piekrītu,nav bijuši 16nieki,bet man ļoti patīk mani 15'' bleķi,biju uzmetis 17'' šaibas ,drusku pabraucu un sagribēju atpakaļ savus 15'' niekus,cita braukšana!marux rakstīja:1.8 nespēs lielākus iegriezt Vnk man patīk braukt, īpaši neuztraucoties par bedrēm, un R16 ir kompromiss starp diska izmēru un riepas balonīgumu.byrbyr rakstīja:Kapec pret diskiem tada nostaja?
nu hvz. 15 parasti visiem ir baloni, braukšana želejaina un ne-asa. 17 ar kautcik jedzigam riepam cita brauksana, gan asāka, gan visparīgi labāka ja sēdināts, vismaz nevelkas auto pa zemi, ka tas būtu ar zemām 15''. un tas priekštats ka 17 negriezis ir aplams, labi nezinu kā uz tosola sildītājiem, bet 2.8 stabili griež labāk ar 17 un kadam 215/40 vai 205/45 nekā ar 15 195/65
lietotāju kars lūgšu neiesaistīties šajā sarunā
Kāda vēl uzticība. Īstais vārds varētu būt, pacietība.Inuta rakstīja:Ņemot vērā Marux aktivitāti forumā un citu cītīgo pamācīšanu un padomu došanu citu auto īpašniekiem,šim auto bija jābūt tomēr bišku glītākam.
Ar 17" ideāli arī var just latvijas ceļus, risēs rauj, ka ppc.EJANSONS rakstīja:nu hvz. 15 parasti visiem ir baloni, braukšana želejaina un ne-asa. 17 ar kautcik jedzigam riepam cita brauksana, gan asāka, gan visparīgi labāka ja sēdināts, vismaz nevelkas auto pa zemi, ka tas būtu ar zemām 15''. un tas priekštats ka 17 negriezis ir aplams, labi nezinu kā uz tosola sildītājiem, bet 2.8 stabili griež labāk ar 17 un kadam 215/40 vai 205/45 nekā ar 15 195/65
nav tik briesmīgi. ja seko līdzi var ļoti pat normali braukt.3gadus jau braucu ar 17 un nekādu problēmubyrbyr rakstīja:Ar 17" ideāli arī var just latvijas ceļus, risēs rauj, ka ppc.EJANSONS rakstīja:nu hvz. 15 parasti visiem ir baloni, braukšana želejaina un ne-asa. 17 ar kautcik jedzigam riepam cita brauksana, gan asāka, gan visparīgi labāka ja sēdināts, vismaz nevelkas auto pa zemi, ka tas būtu ar zemām 15''. un tas priekštats ka 17 negriezis ir aplams, labi nezinu kā uz tosola sildītājiem, bet 2.8 stabili griež labāk ar 17 un kadam 215/40 vai 205/45 nekā ar 15 195/65
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right