Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 66
- chevron_right
30e ar ellu, 40e tiri, smuki :)vitjazz rakstīja:Atšķiras ar pārdevējuValtersD rakstīja:vitjazz rakstīja:Cik maksā m52 jebšu 6 cyl motora kronšteini?
Ar ko atšķirsies 30e kronšteini no 40e kronšteini?
P.S Nekā personiska,vnk vrb jau pārkrāsoti vai kaut kā tā....
Kādreiz bija starpība vai nāk no M50 vai M52. Kad M50 uzliku uz M52 bez grūtībām, pārstāju ticēt šai pasakaivitjazz rakstīja:Ar ko atšķirsies 30e kronšteini no 40e kronšteini?ValtersD rakstīja:30-40eurvitjazz rakstīja:Cik maksā m52 jebšu 6 cyl motora kronšteini?
P.S Nekā personiska,vnk vrb jau pārkrāsoti vai kaut kā tā....
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Cik tirgus vērtība ir m20 spararata komplektam
-e21 jauns izspiedējgultnis
-sajgus, spararats, Kurvis
-starteris
-e21 jauns izspiedējgultnis
-sajgus, spararats, Kurvis
-starteris
Z3 nak isa reika, ta pat ka daziem retiem e46! Tapec ari cenas vinam ir lielas! Taka soreiz rob busi kludijies
http://www.realoem.com/bmw/enUS/part?id ... 2131096280
Es tikai saku ko redzu. Oem part number viens un tas pats.
Ar ko atšķirsies 30e kronšteini no 40e kronšteini?
P.S Nekā personiska,vnk vrb jau pārkrāsoti vai kaut kā tā....[/quote]
Kādreiz bija starpība vai nāk no M50 vai M52. Kad M50 uzliku uz M52 bez grūtībām, pārstāju ticēt šai pasakai [/quote]
M50 un m52 iepludes puses kronsteins atskiras ar to ka viens skruves caurums ir iegarens! Un m50 uzlikt uz m52 pilnvertigi nevar ja nefreze caurumu!
Tur ari rodas cenas atskiriba
P.S Nekā personiska,vnk vrb jau pārkrāsoti vai kaut kā tā....[/quote]
Kādreiz bija starpība vai nāk no M50 vai M52. Kad M50 uzliku uz M52 bez grūtībām, pārstāju ticēt šai pasakai [/quote]
M50 un m52 iepludes puses kronsteins atskiras ar to ka viens skruves caurums ir iegarens! Un m50 uzlikt uz m52 pilnvertigi nevar ja nefreze caurumu!
Tur ari rodas cenas atskiriba
A ja no m50 uzlikt kronšteinus uz m52?
Es tacu tikko to rakstiju ka pilnvertigi navr! Ieplude uz 3 skruvem bus, ja pafrezes tad uz 4!vitjazz rakstīja:A ja no m50 uzlikt kronšteinus uz m52?
Ne līdz galam izlasīju nav tad vērts to darītgda33 rakstīja:Es tacu tikko to rakstiju ka pilnvertigi navr! Ieplude uz 3 skruvem bus, ja pafrezes tad uz 4!vitjazz rakstīja:A ja no m50 uzlikt kronšteinus uz m52?
Tiesi ta ari ir, ne visas z3 rejkas ir isasRob rakstīja:http://www.realoem.com/bmw/enUS/part?id ... 2131096280
Kuriem e46 bija īsās reikas?
FL compotam?
Vēl?
FL compotam?
Vēl?
Tur jamekle rejku ar violeto uzlimi, vina bija kkas starp z3 un parasto e36.. Ta ka e46 nav jauna, var but ieks jebkuras virsbuves tagadkars rakstīja:Kuriem e46 bija īsās reikas?
FL compotam?
Vēl?
Kādās cenās iet 6 gang getragi?
Un kur varētu tādu atrast?
No 150, jaskatas kada bundza un degvielas vejdsmatgaris rakstīja:Kādās cenās iet 6 gang getragi?
No cik cl motora, no kāda tipa motoramatgaris rakstīja:Kādās cenās iet 6 gang getragi?
Teiksim no 6cl bmw benzīna motora lietuvā no 150- e
Lv no 300+ e
Kāds kas zin daudz par diskiem, varētu pateikt, cik varētu prasīt par 99% mint stāvoklī OZ Nova r18 8.5j+10j, oriģināls krāsojums, pulēti plaukti.
Bilde nav īstā- tikai ieskatam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es domāju 600+rews rakstīja:Kāds kas zin daudz par diskiem, varētu pateikt, cik varētu prasīt par 99% mint stāvoklī OZ Nova r18 8.5j+10j, oriģināls krāsojums, pulēti plaukti.
Par viendaļīgiem? I don't think so.Riks* rakstīja:Es domāju 600+rews rakstīja:Kāds kas zin daudz par diskiem, varētu pateikt, cik varētu prasīt par 99% mint stāvoklī OZ Nova r18 8.5j+10j, oriģināls krāsojums, pulēti plaukti.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 66