Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 103
- chevron_right
Saulē krāsa
Kur putekļu sargi aizm. amortizatoriem?
puteklju sargi nau un nebus tapat koilas jaliek virsuu tuvakajaa nakotnee tapec es neiespringstu pa acperem un amortinjiem
ps auto galigi netirs, noputejis bildees
jaa saulee skats pavisam savadaksdogMa rakstīja:Saulē krāsa
ps auto galigi netirs, noputejis bildees
...
sovakar nacas pacinities ar aizvertaa pozicijaa nosprudushu kapotu. sakumaa likas ka trosite bija parplisusi bet nee, nebija.
milzum liels paldies archizlv, par operativo palidzibu
talak lai bildes pastasta stastu
milzum liels paldies archizlv, par operativo palidzibu
talak lai bildes pastasta stastu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Armando - 24 Okt 2012, 10:12, kopā labots 1 reizi.
...
Bet kaut kas ļauns notika ar diskiem Jums tak tur ziema nav
Armands pacenties pirms apskates riepas nospoleet, taapeec aizneemaas maneejas rezerves kurpiites.
nospoleejis, bet blokji darbībā tāpat neesmu redzējis
agri, nau neviens drosminieks kurs gribetu sedet ieksaa autinjaa un filmet kad vins tiek testets
bet pa nopietnam, buus buus video, tiklidz sanemsimies ar archi noorganizet kaadu fotoshuutu ar daudz maz profesionalu operatoru un tehniku
bet pa nopietnam, buus buus video, tiklidz sanemsimies ar archi noorganizet kaadu fotoshuutu ar daudz maz profesionalu operatoru un tehniku
...
Brauc ciemos uz kontinentu, uzfilmēsim visu kā vajag! Tikai pašam pēčāk varētu būt bailes to visu skatīties...
sodien aiz gara laika izdomaju nomainit autinjam elju un filtru, pie viena iemetu magnetisko skruvi karterim.
tik nepatika man vecas eljas kraasa.
tik nepatika man vecas eljas kraasa.
...
ko vina dod ?
metāla skaidiņas ja tādas ir savāc
Datoru apkope / remonts Ogrē un raj.
http://www.ITOgre.lv
http://www.ITOgre.lv
sodien atkal ieskriets garazhaa uz divam stundinjam
nonjemts radiators, izskalots, izskalota visa dzeses sistema, uzlikts muftei trukstosais difuzers, saliets jauns antifrizs.
saeljotas visas engjites, kontaktinji utt,
pamataa sagatavots auto ziemai.
vienigais kas palicis janopikjo apaksa.
nonjemts radiators, izskalots, izskalota visa dzeses sistema, uzlikts muftei trukstosais difuzers, saliets jauns antifrizs.
saeljotas visas engjites, kontaktinji utt,
pamataa sagatavots auto ziemai.
vienigais kas palicis janopikjo apaksa.
...
Kas pa ierici ir no filtra kastes pa labi?
Kā man gribas šo ieraudzīt reāli dzīvē
vai tad jums tur tā ziema ir tik traka kā latvijā?ka šitā gatavojies ziemai?
jaa kaa jau kolegjis mineja, ta ir orginalaa signalizacijaWcoast rakstīja:Kas pa ierici ir no filtra kastes pa labi?
nau ko reali dzivee redzet, jums visiem smukaki bmwRENIO rakstīja:Kā man gribas šo ieraudzīt reāli dzīvē
mums viennozimigi nau tik daudz sniega kaa jums un aukstums ari nau tik liels, vienkarsi patik neatpalikt no jumsm4z rakstīja:vai tad jums tur tā ziema ir tik traka kā latvijā?ka šitā gatavojies ziemai?
bet ja nopietni, labs svaigs antifrizs ir aclega labas dzeses sistemas pamatam, uztur tirus, neaizkaljkojusos dzeses kanalus
kaa ari mums seit ir nesalidzinami liels mitrums, un par cik mes esam pie pasa okeana tas mitrums ir parsvaraa okeana udens un atmosferaa ir daudz saals, tapec ari vajag kopt auto, gan jau pats zini kas notiek ja brauc ar nenopikjotu auto pa patstavigi slapju laiku (okeana udeni)
kontaktinjus profilakses pec ir japatira regulari
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31