Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- chevron_right
ar salonu viss ir procesa nu solija ka dabusu so piekdien vinu it ka atpakal no suveja bet nu ticiba maza jo calis ir riktigi aizkrauts ar darbirm un jacer ka nakam nedel nebuss jau sniegs un nebus jaliek ziemas gula ,,vai ta teikt uz parjauksanu ,,RENIO rakstīja:Dj - kad autiņam kaut ko darīsi ar salonu?
Nu kādi iespaidi pēc nočipošanas? Pavasarī doma ar savu pie jums aizdzīt nočipot
ļoti aizdomīgi obc rādijumi, braucot pa ielu ejot uz apgonu, un krāmējot, rēķinot ka krāmēšana nav kā trasē, ka vislaik, bet gan samērā reti, tik strauji obc nevar mainīt skaitļus no 6.7 uz 19, un no 19 velāk uz 9 uz vel zemāk arī diezgan grūti būs dabūt, ja vien protams tas consume nav tiko resetots, tad viņs sākumā lēkā kā tekošais patēriņs
man personīgi 2.5 pa pilsētu mierīgi braucot zem 10 rāda, drifta vakaros, kad samērā bieži redlaina dauzās kādi 15l un trasē kādi 20l, pēc obc rādijumiem,
man liekas diezgan aizdomīgi visi tie tevis nosauktie skaitļi
man personīgi 2.5 pa pilsētu mierīgi braucot zem 10 rāda, drifta vakaros, kad samērā bieži redlaina dauzās kādi 15l un trasē kādi 20l, pēc obc rādijumiem,
man liekas diezgan aizdomīgi visi tie tevis nosauktie skaitļi
ciposanu benzinam nevar just ja pirmstam ikdiena nebrauka redlainaa!Dj_Zii rakstīja:nu un kaa tad iet peec chiposhanas?? juutami labaak?? :)
lai cik tas debili neizklausitos un butu pret maniem principiem bet iet labak
ta nu riktigi sen nekas te nav rakstits bet nu ir sist tas noticis gan slikts gan labs ar auto
1: auto ir ticis pie jauna melna adas salona .paldies z-street un kolam kas parsuva benkus
2 atkal viens umniks ietriecas mana e36 tikai tagad otraja sparna nekas tradisks bet nu buss tagad iemesls sakrasot un savest visu kartiba
3: es ka lašariks biju slipejot sakelis akim sturi un protams ka elektro lits izlija ara un saeda aka vietu bet nu tas jau ari ir noversts
bildes saliksu velak
1: auto ir ticis pie jauna melna adas salona .paldies z-street un kolam kas parsuva benkus
2 atkal viens umniks ietriecas mana e36 tikai tagad otraja sparna nekas tradisks bet nu buss tagad iemesls sakrasot un savest visu kartiba
3: es ka lašariks biju slipejot sakelis akim sturi un protams ka elektro lits izlija ara un saeda aka vietu bet nu tas jau ari ir noversts
bildes saliksu velak
Sis ir vienigais topiks kuru esmu izlasijis visu. Kad ieraudziju so bmw ss.lv bija tada sajuta ka butu gatavs pardot nieri un visu parejo, kas man ir lai tik vartu tadu nopirkt. Esmu visadus e36 redzejis bet kad pirmo reizi ieraudziju so,vel nebiju redzejis nevienu e36 tik lidzigu ka manam sapnu e36. Tpc sis ir viss skaistakais e36 kadu esmu redzejis.(Lidz bridim kad uztaisisu savu sapnu kupeju) Es kad lasiju tavu topiku un skatijos visas tas bildes likas ka man sirds apstasies, tavs topiks ir bistams dzivibai Tavs topiks ir ka pieradijums ka sapnus uzbuve nevis noperk
Aizmugure pa zemu priekš tāda iznesuma Uzliec 5-10mm flanci, 195/40 un tad sēdini tik zemu Bet kupeja skaista gan!
stila upuri 328 un 195 platas riepas
dogMa :ar aizmuguri viss ir kartiba ar visam riepam un sedinajumu bet prieikša gan gribas vel zemak un kad dabuj istu rezultatu pie ka, gribetos palikt tad masina nogulas uz stures reikas laikam jasak domat par r18 stiliniem
Nixon: beidz laizities uz manu auto un atrodi sev sievieti vai beidzot vismas citu e36 ko buvet jo tev tas ari padodas
ralfs.janis : tiši ta jo nopirkt var vis kautko bet savs sapnis ir jarealize pašam man ir vel šis tas padoma ko gribu un lena gara tas sak ari realizeties šodien piemeram pazuda talie ,,piemiztie ,, nakam nedel tiks sakrasoti sparni ,kas tika sabukteti 2 auto negadijumos un vel šis tas ir padoma
druumais : kopija ta nav bet gan manejais jo tur dzivoju bet lai cik apsurdi nebutu tad 1 kopija jau ir pa gadu paradijusies paldies dievam ka vel nav tada paša krasa ka man bet gan schwarz
bet to jau nevar aizliekt galu gala es esmu no kautka pašpikojis un kads ari pašpiko no manis tadi mes esam
Nixon: beidz laizities uz manu auto un atrodi sev sievieti vai beidzot vismas citu e36 ko buvet jo tev tas ari padodas
ralfs.janis : tiši ta jo nopirkt var vis kautko bet savs sapnis ir jarealize pašam man ir vel šis tas padoma ko gribu un lena gara tas sak ari realizeties šodien piemeram pazuda talie ,,piemiztie ,, nakam nedel tiks sakrasoti sparni ,kas tika sabukteti 2 auto negadijumos un vel šis tas ir padoma
druumais : kopija ta nav bet gan manejais jo tur dzivoju bet lai cik apsurdi nebutu tad 1 kopija jau ir pa gadu paradijusies paldies dievam ka vel nav tada paša krasa ka man bet gan schwarz
bet to jau nevar aizliekt galu gala es esmu no kautka pašpikojis un kads ari pašpiko no manis tadi mes esam
Pēdējais labojis Dj_Zii - 22 Feb 2014, 23:36, kopā labots 1 reizi.
nav man 195 un aizmugure nekad nebus šaurakas par priekšu :shura_bmw_prot:yanks rakstīja:stila upuri 328 un 195 platas riepas
Lošarik, tā sirds bija papildinājums ralfs.janis postam... Un laizu es tikai savu sievieti. Un būs arī ko būvēt, tikai sākumā vajag boksu, kur to darīt un tas arī būs.Dj_Zii rakstīja:Nixon: beidz laizities uz manu auto un atrodi sev sievieti vai beidzot vismas citu e36 ko buvet jo tev tas ari padodas
karumnieks tak panemat un mego izmetat no telpam a ne tur bija tie gardie ekleriNixon rakstīja:Lošarik, tā sirds bija papildinājums ralfs.janis postam... Un laizu es tikai savu sievieti. Un būs arī ko būvēt, tikai sākumā vajag boksu, kur to darīt un tas arī būs.Dj_Zii rakstīja:Nixon: beidz laizities uz manu auto un atrodi sev sievieti vai beidzot vismas citu e36 ko buvet jo tev tas ari padodas
kas jums tur nav telpu mazsalaca vai ? neticu
Es saku, ka būs... Tikai bišk einārus vajag salasīt un tad būs man Citrons Auto.
berlinngo tev kas snabis sen nav bijis galva
apelsīns nesaprata joku par citronu
Labi, Ananāss Auto. Nav gan sen bijis - ir nesen bijis. Bet šobrīd alus ēterā.
ja ak tapec tu miļķibas gvelz manu mazo draudziņ
labak stasti kad ciemos brauksi
labak stasti kad ciemos brauksi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30