E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 44
- chevron_right
es jau ar braukšu no pļavniekiem.. tikai man no rīta vēl jāaizšļūc nomazgāt manējo.. a cikos domā izbraukt no mājas?Sabinchix rakstīja:Gunjka rakstīja:sk ne tik tálu man nebus laika brukt!!!
hey kaimiņien varam ja kas kopā laist uz tikšanos vietu
Pēdējo reizi atjaunots dalībnieku saraksts.
Tiekamies rīt!
Tiekamies rīt!
Veiksmīgu pasākumu, iemetu acis dalībnieku sarakstā būs vērienīgs salidojums :) Bez blēņām
Pašam baigi žēl ka netikšu.
Pašam baigi žēl ka netikšu.
Man tik tāds lūgums... Lūdzu netrakosim kad brauksim kolonnā.. lai nesanāk ziepes..
kads no VALMIERAS brauks ?
varetu braukt kopa ja kads brauc
varetu braukt kopa ja kads brauc
es no siguldas un otrs e36 - matiisc brauks no cēsīm - varam sēnītē tad sabraukt un uz riigu jau trijatā..
Gan jau ceresim ka tā būs. Es bušu aizņetmts ar citu. Kā ldiz vakaram notureties skaidrā
Par to ir padomātsGunjka rakstīja:Man tik tāds lūgums... Lūdzu netrakosim kad brauksim kolonnā.. lai nesanāk ziepes..
Mīļš paldies tad!
Tā. Vispar. Cepumi būs? Savadak nomiršu vel bada līdz turienei
Maizītes taisi līdz...
brauksu no ogreshouseworx rakstīja:kads nebrauks pa daugavpils shoseju garam Ogrei?
Atbraucu no Igaunijas un šoks,baigi daudz e36 buš
Neaizmirstiet tikai degvielu uzpildīt, lai visiem nav kāds jāgaida bendzīntankā!
vai arī būs kopīgais iebrauciens tankā
nevar kopiigi brukt, domaas ka tirgotaaji ka var cena celt augsa degvielai - ka neka pieprasijumus uzreiz augs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Jābrauc pucēt tačka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31