Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- …
- 539
- chevron_right

bija katru dienu lidz pirmdienai, kad pardevu tumsi sarkano, bet driftu kupeja uzkavesies lidz sesdienai, un ceru ka kabris ari driiz aizceļos (ceru ka kāds paņems viņu) lai var sākties viss no jauna 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

ST 5 nevaru atļautiescipruss18 rakstīja:godiigi??nezheliigi nesmuki bling bling diski,bet tas tik manas domas

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nenjem ljaunaa,tik manas domas
es tik style 5 r16 varu pavilkt

es tik style 5 r16 varu pavilkt

ar kompatu pa brugji

uzliec uz auto un paskaties velvienu reizicipruss18 rakstīja:godiigi??nezheliigi nesmuki bling bling diski,bet tas tik manas domas

man gan patīk

Pēdējais labojis vairis.v - 04 Dec 2013, 21:23, kopā labots 1 reizi.
vienalga izskatas nezheligi lieli blingi
escaladebutu ok,net nejau e36
escaladebutu ok,net nejau e36

ar kompatu pa brugji

Diski būs uz e46 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

nebaidies zaudēt komfortu, braucot?Orkaans rakstīja:Diski būs uz e46

Kāds tur komforts ar BMW 3 sēriju

Kam tad aizgāja ķiršu sarkanais?KLAVINS rakstīja:bija katru dienu lidz pirmdienai, kad pardevu tumsi sarkano, bet driftu kupeja uzkavesies lidz sesdienai, un ceru ka kabris ari driiz aizceļos (ceru ka kāds paņems viņu) lai var sākties viss no jauna
As per rules (nav šodienas, bet iepatikās bilde no zelta rudens Līgatnē):
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ne no foruma,bet teicas ka apmekles so forumu :)
Labas cenas.
Labas cenas.

Orkaans?
Kāpēc paņēmi tik pliku e46?
Vienīgā ekstra ir multi stūre... un el. priekšējie logi (ja to vairāk var pieskaitīt pie ekstrām).
Tad jau tev e36 bija vairāk aprīkots.
Kāpēc paņēmi tik pliku e46?

Vienīgā ekstra ir multi stūre... un el. priekšējie logi (ja to vairāk var pieskaitīt pie ekstrām).
Tad jau tev e36 bija vairāk aprīkots.

BMW

Apriikojumu var salikt un nokomplekteet kaadu vien sirds veelas! Dotajaa bridii akcents bija uz auto labo staavokli un man izdeviigiem noteikumiem! 

KLAVINS rakstīja:bija katru dienu lidz pirmdienai, kad pardevu tumsi sarkano, bet driftu kupeja uzkavesies lidz sesdienai, un ceru ka kabris ari driiz aizceļos (ceru ka kāds paņems viņu) lai var sākties viss no jauna
Jautājums jau muļķīgs,bet kpc tu tā vēlies tikt no kabrio vaļā?? Likās tik lielisks eksemplārs,bet te pēkšņi pārdod.

Ja tur tik tiešām viss ir ok,tad es būtu laimīgs ka man ir tāds autiņš un diezvai pat vsp domātu uz to pusi kā viņu pārdot.

apnika, un tas arii ir viss, gribas kupeju un visu sakt no jauna
jo man masina nav tikai parvietosanas lidzeklis, bet gan hobijs 

Labas cenas.
Labas cenas.

Es tavā vietā tiktu vaļā no abiem sarkanajiem,piemestu kko klāt un pirktu ko vēlos,bet kabri gan nepārdotu. bet tās jau tikai manas domas..
Būtu nauda,panemtu tavējo.

Būtu nauda,panemtu tavējo.

tumsi sarkanais jav ir prom, bet ko turet ja reali auto ir apnicis, tapatas ar vinu nebrauktu,tikai garaza vietu aiznemtu un putekli kraatos uz vinja
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- …