Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- …
- 1297
- chevron_right
Vēlētos uzzināt kur un kā sazināties lai no Evb, izņemtu ews?
man ir lidziga problema , bet kad pavandas tad sture paliek ka traktoram vispar ar speku un abam rokam jakrukihawk_lv rakstīja:Man ir jautājums..
Tikko uzstādiju stures pastiprinataju no 2.0 uz 1.8is reikas.. viss itka šance nekur nespiež cauri un ir okeij,
vienigi ir tādaproblēma ka stūri nevar normali izgriezt..ja auto ir pielaists un stav uz vietas sturi ir praktiski nereali izgriezt bet tad ja auto ripo tad to ir vieglak izdarit-> jo atrak ripo jo vieglak sturi izgriezt.. Cik sapratu ir nepieciešams atgaisot?
Mārča rakstīja:Vēlētos uzzināt kur un kā sazināties lai no Evb, izņemtu ews?
Jāliek emulators.
http://www.ebay.com/itm/EWS-Immo-Emulat ... ls&vxp=mtr
Bet manuprāt labāk ir salikt ews un miers, nevar zināt kurā brīdī tas emulators pateiks attā.
Kāds kantoris rīga nodarbojas ar emulatora ielodesanu? Un cik tas maksā?
Pastiprinataja jaudai jabut uz pusi mazakai par subwoofera?
Sent from my Apple Ipad Air
Sent from my Apple Ipad Air
O_o kur tu tadu dzirdēji? Aizskrienu vēl 3 spl klases subwooferus 
Otrādi. Pastiprinātāja jaudai jābūt lielākai par kopējo skaļruņu un subwoofera jaudu.Wildutch rakstīja:Pastiprinataja jaudai jabut uz pusi mazakai par subwoofera?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
ar ko īsti atšķiras 328 un 325?
Kādam nav crakots Traktor LE ?
Kurš šodien var sročna izvalcēt arkas pakaļā?:) par samaksu protams! Nopietni! 27744712
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Once you get block, you never go back...
325 = 2.5 m50 dzinējssputniks rakstīja:ar ko īsti atšķiras 328 un 325?
328 = 2.8 m52 dzinējs
ir kāds, kurš studējis/ studē rtu un mitinās lilijas vai meža ielas kojās? Varat padalīties pieredzē, kas un kā? + un -.
Var arī pm.
Kā arī vai par renovētajām āzenes ielas kojām ir vērts maksāt to kosmosu?
Var arī pm.
Kā arī vai par renovētajām āzenes ielas kojām ir vērts maksāt to kosmosu?
Esmu apjucis.
413 kompis uz non vanos motora,bet ir vanosa eļošanas turba,bet neredz štekeri vanosam.
Ko darīt ? Meklēt vanosgalvu ?
413 kompis uz non vanos motora,bet ir vanosa eļošanas turba,bet neredz štekeri vanosam.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Karoče situācija tāda,braucu ar vakumu bākā uz tanku,pie luksafora kapidāli sāka lēkād abaroti,nokrīt gandrīz līdz 0 un tad uzlec līdz kādam 1,5 un tā kādu laiku jau pēc degvielas uzpildes,kas varētu būt pa sūdiem?
gaiss sistēmā. Bet ne pārāk ilgu laiku pēc uzpildes.
gan jau ka neritigais motors/vai galva ielikts/azuze91 rakstīja:Esmu apjucis.
diez ko taa vanosa eljosanas truba tur dara ar valjeju galu
...
stelle tada - koilas no sedana der kompaktam?
Kompakta coilas tocna der sedanam, tapec domaju ka sedana coilam ir jader kompaktam.boris737 rakstīja:stelle tada - koilas no sedana der kompaktam?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- …
- 1297