dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- …
- 350
- chevron_right
No e30 der?māriņš rakstīja:Jaliek no e21.Thundahh rakstīja:Liekot m20 spararatu un sajūgu uz m50b25, sajūga izspiedējcilindrs paliek no m50?
Es precīzi neatceros, tad jaskatās pēc kataloga, kuriem modeļiem viņš vēl der.Thundahh rakstīja:No e30 der?māriņš rakstīja:Jaliek no e21.Thundahh rakstīja:Liekot m20 spararatu un sajūgu uz m50b25, sajūga izspiedējcilindrs paliek no m50?
ja liek biezaku izspiedejgultni, var atstat m50 cilindruThundahh rakstīja:No e30 der?māriņš rakstīja:Jaliek no e21.Thundahh rakstīja:Liekot m20 spararatu un sajūgu uz m50b25, sajūga izspiedējcilindrs paliek no m50?
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Varbūt zini no kura modeļa der?orangeman rakstīja: ja liek biezaku izspiedejgultni, var atstat m50 cilindru
Atstāj stock izspiedējcilindrīti, bet uzliec e21 323i izspiedējgultni. Ja nemaldos, nāk arī dažiem e30, bet tad jāmēra biezums, t.i., jābūt par +/- 0,9cm biezākam kā stock e36 izspiedējgultnim.
Nav e36, bet kads varbut var palidzēt.
Ford Focus 1.6 85kw 2006g. izmeta kļūdu Engine System Fault, kas varētu būt par vainu ?
Ford Focus 1.6 85kw 2006g. izmeta kļūdu Engine System Fault, kas varētu būt par vainu ?
Sveiki, tātad problēma ir tāda ka dzinējs-m43 neuzsilst līdz darba temperatūrai. Pat braucot pa pilsētu 1h, bulta aiziet mazliet virs zilā rādītāja. Manuprāt, termostats ir visu laiku vaļā. Gribu dzirdēt jūsu domas. :)
Termostats visu laiku ir vaļā Pečka siltu (siltāku) pūš?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
pūšKikaps rakstīja:Termostats visu laiku ir vaļā Pečka siltu (siltāku) pūš?
Vari, protams, pačekot dzeses šķidruma līmeni, bet 99% Termostats.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Izklausās pēc vaļā palikuša termostata.circenis rakstīja:Sveiki, tātad problēma ir tāda ka dzinējs-m43 neuzsilst līdz darba temperatūrai. Pat braucot pa pilsētu 1h, bulta aiziet mazliet virs zilā rādītāja. Manuprāt, termostats ir visu laiku vaļā. Gribu dzirdēt jūsu domas. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
moš kads var palidzet kaut ari nau e36 bet gan e39
Noraustās apgriezieni ieslēdzot logu tiritajus(diezgan stipri pat braucot var labi just). Taisot logus vaļā vai slēdzot apsildi noraustās minimāli. Generatora maiņa nepalīdzēja. Motors m52b25tu 99gads. Kas vēl varētu būt?
Noraustās apgriezieni ieslēdzot logu tiritajus(diezgan stipri pat braucot var labi just). Taisot logus vaļā vai slēdzot apsildi noraustās minimāli. Generatora maiņa nepalīdzēja. Motors m52b25tu 99gads. Kas vēl varētu būt?
Bija uzvārīts m43, tika nopirkts cits dzinējs un apkare salikta no vecā.
Sākās apgriezienu lēkāšana, kad startē un nodomāju pāriet pāri visām šļauciņām. Tukšgaitas regulatora šļauciņa bija pušu un tika nomainīta, kā arī pie reizes izmazgāju kartera ventilācijas trubu un vārstu no kondensāta, kas bija radies iepriekšējā motora novārīšanas dēļ.
Un problēma tāda, ka pēc šitā visa baigais zilīts nāk no izpūtēja. Kas pa vainu?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Sākās apgriezienu lēkāšana, kad startē un nodomāju pāriet pāri visām šļauciņām. Tukšgaitas regulatora šļauciņa bija pušu un tika nomainīta, kā arī pie reizes izmazgāju kartera ventilācijas trubu un vārstu no kondensāta, kas bija radies iepriekšējā motora novārīšanas dēļ.
Un problēma tāda, ka pēc šitā visa baigais zilīts nāk no izpūtēja. Kas pa vainu?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
esmu bezizejā. dzinējs nestrādā kā vajag.
sveces jaunas spoles strādā, benzīna sūknis ok
ko skatīties vēl?
ko skatīties vēl?
Ir neliela dzinēja problēma, pie noteiktiem apgriezieniem dzinējs burbuļo, kas varētu būt par vainu?
[quote="baxters"]Ir neliela dzinēja problēma, pie noteiktiem apgriezieniem dzinējs burbuļo, kas varētu būt par vainu?[/quotg gmm ,iespejams gaisu piesuuc..... kads motors?
Martinsoon rakstīja:baxters rakstīja:Ir neliela dzinēja problēma, pie noteiktiem apgriezieniem dzinējs burbuļo, kas varētu būt par vainu?[/quotg gmm ,iespejams gaisu piesuuc..... kads motors?
m50b25 bez ānusa
burbuļošana parādās pie gāzes uzdošanas no 2-3 tūkst. apgr. bet tā vaina parādās un pazūd ik pa laikam.
man līdzīgi, nomainītas sveces, spoles, GMM, zonde, 5x pārbaudītas visas trubiņas, kompresija visur vienāda, nomainīts sadalanes devējs, ieplūstošā gaisa temperatūras dačiks, cits ECU, diagnostikā kļūdu nav, un vel saki ka Tu esi bezizejā? dzinējs m50b25 minimāli "burbuļo" (ik pa brīdim nodrebinas un var dzirdēt ka nestrādā vienmērīgi), ja atrodi kas pie vainas pasaki man arsnogE rakstīja:esmu bezizejā. dzinējs nestrādā kā vajag.
ko skatīties vēl?
Metkas paskatiesEdis_mbW rakstīja:man līdzīgi, nomainītas sveces, spoles, GMM, zonde, 5x pārbaudītas visas trubiņas, kompresija visur vienāda, nomainīts sadalanes devējs, ieplūstošā gaisa temperatūras dačiks, cits ECU, diagnostikā kļūdu nav, un vel saki ka Tu esi bezizejā? dzinējs m50b25 minimāli "burbuļo" (ik pa brīdim nodrebinas un var dzirdēt ka nestrādā vienmērīgi), ja atrodi kas pie vainas pasaki man arsnogE rakstīja:esmu bezizejā. dzinējs nestrādā kā vajag.
ko skatīties vēl?
Man dzinejs stradaja bez burbulosanas kad iepludi biju aizgriezis velaku, tagad pagriezu atpakal un dzinejs iedarbinot taka burbulo un apgriezieni staiga nedaudz bet vismaz jauda ir
man tā problēma parādījās ar laiku, nekas netika aiztikts tikmērnuugjis rakstīja:Metkas paskatiesEdis_mbW rakstīja:man līdzīgi, nomainītas sveces, spoles, GMM, zonde, 5x pārbaudītas visas trubiņas, kompresija visur vienāda, nomainīts sadalanes devējs, ieplūstošā gaisa temperatūras dačiks, cits ECU, diagnostikā kļūdu nav, un vel saki ka Tu esi bezizejā? dzinējs m50b25 minimāli "burbuļo" (ik pa brīdim nodrebinas un var dzirdēt ka nestrādā vienmērīgi), ja atrodi kas pie vainas pasaki man arsnogE rakstīja:esmu bezizejā. dzinējs nestrādā kā vajag.
ko skatīties vēl?
Man dzinejs stradaja bez burbulosanas kad iepludi biju aizgriezis velaku, tagad pagriezu atpakal un dzinejs iedarbinot taka burbulo un apgriezieni staiga nedaudz bet vismaz jauda ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- …
- 350