Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- …
- 679
- chevron_right

satikts beerzinsh pirms 20min pie matīsa ielas pārbauktuves, prasiju lai uzkur dūmu bet šim sajūgs slīd :( 

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam

yes bija taa...korsa rakstīja:draudzene tikko sūdzējās, ka viņa esot traki sapīpināta uz vanšu tilta. Vainīgs esot kāds ar kabri!![]()
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Cipruss satikts šorīt 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
No rīta ap 8;30 uz Slāvu pārvada laikam samidžināts Pacha. Zems, skaļš un zaļš kompakts ar e36 novelceni
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

elvis' rakstīja:satikts beerzinsh pirms 20min pie matīsa ielas pārbauktuves, prasiju lai uzkur dūmu bet šim sajūgs slīd :(

Kkādā tur krustojumāuz Piedrujas ielas pa dienu melns vandālis ratus kūpināja 

Ozys90 pie briks-f samāts.

Redzēta zaļa , sēdināta kupeja ar prezi uz haubes uz Deglava ielas pie Rimi noliktavas ap 16.45. Izskatījās
.

Sodien kupeja ar uzlimem uz Katrinas ielas. Kurs?:)
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

Jap, tas biju es.rvars rakstīja:No rīta ap 8;30 uz Slāvu pārvada laikam samidžināts Pacha. Zems, skaļš un zaļš kompakts ar e36 novelceni

Ja mazgaju masinu nsapratu biji tu tas vai nebiji bet sanak kad bijiSancix rakstīja:Ozys90 pie briks-f samāts.

Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...

Satikts Mozais izbraukts ar e46 labs labs

Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...

Melna žurka sedans 318 ar powera un e36.lv uzlīmēm Mežciemā/Juglā , +- ap 18

Es laikam izpildījos, tur mana drifta traseJany rakstīja:Īsti nez vai forumā ir, bet 36tais ar numuru HO-...., kas pašlaik uz Dzelzavas ielas apgriešanās ceļa taisa manevrus - Gandrīz jau sanāk! [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Šodien uz dienvidu tilta redzēju dogMa
Atpazinu pēc nummura jo man tādu vajag 

Kuram šovakar rumbulā motors aizdegās pēc riepu kūpināšanas? 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- …
- 679