Riepas / Diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- …
- 335
- chevron_right
Rondell 0058 r18 8.5j et13
400eur
Plaukti pulēti,bet derētu mazliet pārpulēt.
Rīga
400eur
Plaukti pulēti,bet derētu mazliet pārpulēt.
Rīga
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
JOPROJĀM STEIDZAMI MEKLĒJU R17 DISKUS ZIEMAI UZ 330i , DIEZGAN ŠVAKI AR PIEDĀVĀJUMU, VARBŪT KĀDS VAR IETEIKT KĀDU KANTORI KUR VAR IEGĀDĀTIES KOMPLEKTU?
Pārdošu attēlā redzamos diskus ar riepām(nepilnu sezonu brauktām), diski taisni, nav sisti vai līki.R18 j 9 un j10 et 35!
400Eur ar mizām
400Eur ar mizām
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Pilns ss.lv ar R17 disku piedāvājumu.70cc rakstīja:JOPROJĀM STEIDZAMI MEKLĒJU R17 DISKUS ZIEMAI UZ 330i , DIEZGAN ŠVAKI AR PIEDĀVĀJUMU, VARBŪT KĀDS VAR IETEIKT KĀDU KANTORI KUR VAR IEGĀDĀTIES KOMPLEKTU?
Varbūt kādam šādus diskus, varbūt ziemai noderēs, vai kā pamats kaut kam interesantam , diski visi 4 R16 , 7.5J , Et13 ( varu kļūdīties,Centra diametrs 69 mm. Diski taisni un nav sisti. Hroms dažviet padilis. Cena kādi 70 eināri.
Kurlis rakstīja:Ja es pareizi atceros, tad bija kaut kādi 150-200eur par riepu un vēl tev jārēķinās ar piegādi no valsts, kurā vispār tādu ražo. Jebkuriem TRX izmēra diskiem vērtība ir tikai tad, ja virsū ir labas riepas - arī tad jāmeklē kolekcionārs, kas kaut ko tādu meklē.ScoobyFresh rakstīja:kkk_24 rakstīja:
ir, ir tāds, vienreiz gandrīz iegrābos un paņēmu kaut kādus style5veidīgos uz 16,5, riepas der tikai tādas kādas vajag. Nopirkt var, bet cena
Nu un kāda ir tā cena? Gribi teikt, ka dārgi? Ja neviens nepirks, pokuj, uz tolmetu nevedīšu, vietu mājās vai garāžā arī neaizņem, tāpēc gribi ņem, gribi neņem, tie diski ēst neprasa
Un ir cilvēki mēģinājuši "uzstiept" uz 14,5 r14 riepas, tāpat arī uz 15,5 r15 riepas. Loģiski, ka nekas nesanāca.
Zinu, ka riepas ir dārgas, bet Es smejos nevis par riepu cenu, bet par disku cenu, nu kāda starpība vai Es tirgoju par 40 vai par 20eur
Un jā, atradu letākās r14.5 = 89eur par riepu
tad atrodi man, neesmu redzejis vel nevienu normalu sludinājumu, kur būtu ņemamas ziemenes ne uz vienu sezonu ar diskiem.ZzevsS rakstīja:Pilns ss.lv ar R17 disku piedāvājumu.70cc rakstīja:JOPROJĀM STEIDZAMI MEKLĒJU R17 DISKUS ZIEMAI UZ 330i , DIEZGAN ŠVAKI AR PIEDĀVĀJUMU, VARBŪT KĀDS VAR IETEIKT KĀDU KANTORI KUR VAR IEGĀDĀTIES KOMPLEKTU?
Ziemenes jāmeklē atsevišķi.70cc rakstīja:tad atrodi man, neesmu redzejis vel nevienu normalu sludinājumu, kur būtu ņemamas ziemenes ne uz vienu sezonu ar diskiem.ZzevsS rakstīja:Pilns ss.lv ar R17 disku piedāvājumu.70cc rakstīja:JOPROJĀM STEIDZAMI MEKLĒJU R17 DISKUS ZIEMAI UZ 330i , DIEZGAN ŠVAKI AR PIEDĀVĀJUMU, VARBŪT KĀDS VAR IETEIKT KĀDU KANTORI KUR VAR IEGĀDĀTIES KOMPLEKTU?
Varbūt pamēģini iepirkt atsevišķi diskus un riepas, nevis gausties, ka nav tirgū gatavs tieši tas, ko tu vēlies?70cc rakstīja:tad atrodi man, neesmu redzejis vel nevienu normalu sludinājumu, kur būtu ņemamas ziemenes ne uz vienu sezonu ar diskiem.ZzevsS rakstīja:Pilns ss.lv ar R17 disku piedāvājumu.70cc rakstīja:JOPROJĀM STEIDZAMI MEKLĒJU R17 DISKUS ZIEMAI UZ 330i , DIEZGAN ŠVAKI AR PIEDĀVĀJUMU, VARBŪT KĀDS VAR IETEIKT KĀDU KANTORI KUR VAR IEGĀDĀTIES KOMPLEKTU?
Gan jau meklē limonādi, bet neatrod.
Laikam nezin ka R17 nemēdz būt pa limonādi.
Pārdodu vai mainu pret interesantiem R16 vai R17 diskiem! AC Schnitzer RacingType III Replikas. 5x120, J8. 5, ET 36
Cena 250 Eiro.
Cena 250 Eiro.
Mekleju daža platuma R17 Diskus ar plauktiem (bbs, rondel un ta takak) apskatišu visus variantus
Var bur kadam noderes! Rondell diski r16 7,5j diskiem prasa parpulet plauktus, 80eur 25153515
Luk viens disks nomazgats un nedaudz uzpuleta aploce
PARDODTS
Pēdējais labojis FlAnDeRs - 05 Dec 2014, 22:46, kopā labots 2 reizes.
Orginalie nav replikas,ar visiem vaciniem.
Labam riepam
+37129867036
Labam riepam
+37129867036
Varēji sīkāku info par viņiemtoms87 rakstīja:Orginalie nav replikas,ar visiem vaciniem.
Labam riepam
+37129867036
LASTKING rakstīja:Varēji sīkāku info par viņiemtoms87 rakstīja:Orginalie nav replikas,ar visiem vaciniem.
Labam riepam
+37129867036
Sikak info pm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 284
- 285
- 286
- 287