Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- …
- 292
- chevron_right
Tas tā kā uz mani tēmēts, jo zem mana posta, vai lietotājam riebeklis? Jo vairākas lapas atpakaļ, riebeklis pavisam citu tēmu rakstīja.australia rakstīja:Riebeklim:
Tiem masveida lediem ir viens mīnuss (manā skatījumā) - viņi ir auksti zilgani. Maksimas tūnings, tā teikt. Kad ko tādu ieraugu, tad ir tāds - mļeh... wtf
Intereses pēc uzsūtīju warm white, lai redzētu kā iet kopā ar kvēldiegu.
īstenībā uzsūtīju visas mazjaudas spuldžu ekvivalentus. Nāksies modificēt pagriezienu releju. Gan jau izdosies un nepaskopošos ar modifikāciju
Jebkurā gadījumā, spļaudīties vajadzētu par ziliem zaļiem eņģeļiem, gabarītiem un citiem eglīšu rotājumiem, ne par vienkārši baltu.
nomainiju kartera ventilacijas varstu(nopirkts ali express-10eu)gaidiju 17 dienas
Nomainīti visi sajuga cilindrisi. .. easy :)
Izgriešot pāris tehniskās lūkas atskrūvētas 5Rtab skrūves, viena nolauzta - izurbta - ielauzts vītņurbis - viss sataisīts.
Gabarītos ieliktas WY5W
Gabarītos ieliktas WY5W
Nosēdināju 2cm, lai uz minimuma. Diska atsvars sita pret koilu, pacēlu 1.5cm - joprojām sita, pacēlu 0.5cm atpakaļ.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
LLPTomSkarsts rakstīja:Nosēdināju 2cm, lai uz minimuma. Diska atsvars sita pret koilu, pacēlu 1.5cm - joprojām sita, pacēlu 0.5cm atpakaļ.
FlancisTomSkarsts rakstīja:Nosēdināju 2cm, lai uz minimuma. Diska atsvars sita pret koilu, pacēlu 1.5cm - joprojām sita, pacēlu 0.5cm atpakaļ.
Tak pisies nahuj no šitā foruma.Alpine rakstīja:LLP
Pirmā problēma pirms flanča ir 225/45edzis rakstīja:Flancis
Nopirktas koilas no psih-arno
Pagaidam procesā uzstādišana
Pagaidam procesā uzstādišana
Nosēdina un tad raud, kā lohs Pabraukt nevar, bet mode prasa upurus LLPTomSkarsts rakstīja:Tak pisies nahuj no šitā foruma.Alpine rakstīja:LLP
Alpine ,TU tak esi kaku edaajs Alpine a ko Tu neraudi,ka tevi kads nosedina chetrapus un vaalee?
ar kompatu pa brugji
ā, jā. Pats nesaprotu, kur izrāvu riebekliRob rakstīja:Tas tā kā uz mani tēmēts, jo zem mana posta, vai lietotājam riebeklis? Jo vairākas lapas atpakaļ, riebeklis pavisam citu tēmu rakstīja.australia rakstīja:Riebeklim:
Tiem masveida lediem ir viens mīnuss (manā skatījumā) - viņi ir auksti zilgani. Maksimas tūnings, tā teikt. Kad ko tādu ieraugu, tad ir tāds - mļeh... wtf
Intereses pēc uzsūtīju warm white, lai redzētu kā iet kopā ar kvēldiegu.
īstenībā uzsūtīju visas mazjaudas spuldžu ekvivalentus. Nāksies modificēt pagriezienu releju. Gan jau izdosies un nepaskopošos ar modifikāciju
Jebkurā gadījumā, spļaudīties vajadzētu par ziliem zaļiem eņģeļiem, gabarītiem un citiem eglīšu rotājumiem, ne par vienkārši baltu.
Es tik tā, padalījos ar domām. neuztvert kā uzbraucienu
Prārstumts no vienas vieta uz ortu lai var zāli nopļaut.
Nomainīju kārbu kam krakšķēja piektais robs, tagad jaunajai otrais gandrīz vispār nav super,,,,
Garāžas baseina izslaucīšana skaitās kā kaut kas izdarīts e36? Reāli tā peļķe traucēja tur iebraukt. Uzskatu, ka posts vietā!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Uzspridzināts ventīlis Kaimiņš salaboja pa 3eur, profit
Samainiju gazes atsperes kapotam,
nomainiju spidometru,
salaboju miglinieku stekerus,
ieliku 413 bosch vadibu kkada sporta s*da vietaa
nomainiju spidometru,
salaboju miglinieku stekerus,
ieliku 413 bosch vadibu kkada sporta s*da vietaa
Salaboti vadi bagāžniekam, pārplīsuši standarta vietā bija
Pielīmēts atpakaļskata spogulis
Pieliktas šādas tādas plastmasiņas salonā, novērsta lielā bardačoka graboņa, salons tagad tik minimāli grab,kā nekad
Pielīmēts atpakaļskata spogulis
Pieliktas šādas tādas plastmasiņas salonā, novērsta lielā bardačoka graboņa, salons tagad tik minimāli grab,kā nekad
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- …
- 292