Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- …
- 679
- chevron_right

Satikts, satikts.. prieks ka patiik...Ozys 90 rakstīja:Satikts Mozais izbraukts ar e46 labs labs![]()
![]()

Tikko tikai atbraukts mājās...daudz padzenats šovakar... Kopā ar Kristians un Ritvars ... Bija jautri..

Biznesmenis rakstīja:Šodien uz dienvidu tilta redzēju dogMaAtpazinu pēc nummura jo man tādu vajag

Satikts Kļaviņš. 

varētu ta būt, ka dogma vakar pa brīvības ielu devās berģu virzienā?

Varētu 

matissc piektdien pabrauca gar krasta ielas depo 

Matissc savu aparātu pārdevis, tas ko redzēji, visdrīzāk jaunais īpašnieks.thekukanols rakstīja:matissc piektdien pabrauca gar krasta ielas depo

As for topic, vakar satikti Kļaviņi, Cipruss, A_C un redzēts tas pats exmatisc sedans.

skaidrs 

uz ergla krustojuma manita melna kupeja 

cipruss uz krastenes stāvēja malā 

Braucu svēdienas vakarā uz apli pie mežciema lielā rimi paslidināties un tur jau 2 bmw. Es pievienojos, un pec tam vēl viens semaks, vienu brīdi visi 4 maucām
no e36 bij kupeja ar GF-.... ja nemaldos

no e36 bij kupeja ar GF-.... ja nemaldos

Tikko Senču/Valdemāra Statoilā atradu ex Ciprusa kabri ar manas ex kupejas lampām.
Izrādās, darbiniekam, pieder tur. Pārmijām pāris vārdus, bet aizmirsu apjautāties, vai ir šeit forumā.

Izrādās, darbiniekam, pieder tur. Pārmijām pāris vārdus, bet aizmirsu apjautāties, vai ir šeit forumā.

Tikko uz piedrujas ielas marux, māju bet laikam neredzēji[emoji1]
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk
Sent from my GT-S7580 using Tapatalk

Nesen uz Meža ielas uzslīdēja tumšas krāsas kupeja (laikam). Kaut kādas uz;llīmes bij, bet nezinu, vai tieši e36.

Mans. Uzlīmes bija, bet ne e36

Mants melaro agenskalna 

thekukanols rakstīja:cipruss uz krastenes stāvēja malā
Kadi mes te visi aciigi

ar kompatu pa brugji

pirms brītiņa orhideja ar savu mazo zilo traktoriņu pie radison blu! 

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Satikts Dogma, paldies par palīdzību
nolēju visu dzes. šķidrumu(ūdeni) pielēju freezu un viss bumbās, silts gaiss salonā + dzinēja temperatūra vienmērīga !!!

nolēju visu dzes. šķidrumu(ūdeni) pielēju freezu un viss bumbās, silts gaiss salonā + dzinēja temperatūra vienmērīga !!!

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- …
- 679