Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- …
- 1297
- chevron_right
limenisi ir bet ella tada pamelna un man ari velk ka uz mainjas pusi 
Termostatu vajag, jo cik pētīju, bez viņa šķidrums cirkulē pa mazo lokuWildutch rakstīja:Un nespiesis vairs neko ara, tur kur spieda?
Termostatu jau tikai ziema vajag.ne?
ta nevar but- bez termostata tiesi iet pa lielo loku, tape jau vinju ziema vajag, jo vinj aiztur lielo loku kamer motors uzsilst cirkule pa mazo, kad uzsilst atveras un cirkule pa lielo loku.
Reali motoram strādājot bez termostata vnk tas lēnāk uzsilst, taču principā būtu jāstrādā kā parasti jo tāpat termostats atveras motoram uzsilstot. vienīgais nezinu īsti par tiem cirkulācijas ātrumiem, iespējams kad ar termostatu šķidruma plūsmas ātrums ir mazāks un netiek spiests tosols kkur ārā, bet varbūt bez termostata tas tomēr kkur spiežas. bet termostats arī nemaksā kosmosu, tapēc vien labāk nopērc 
Ir autiņi kuri bez termostata vārās
Man vins ir jau, vajag tikai uzlikt, tapec interesejos par problemam, bet tagad viss skaidrs , viss radiators noskjilas :)
Kurš var palidzeet ar kadu rasejumu vai vadas shemu.
agraak staveja 1.8 automats, pec tam ieswapots 2.5 ar mehanisko karbu, bet tagad nestrada atpakaļ gaita lukturi
agraak staveja 1.8 automats, pec tam ieswapots 2.5 ar mehanisko karbu, bet tagad nestrada atpakaļ gaita lukturi
Elementāri, vai nu kārbas dačiku velc pie ātrumkloķa uz štekeri, vai no tā paša ātrumkloķa jāvelk vads uz x20 štekeru.
Edit, ja velc kārbas štekeru pie kloķa, tad jāpievieno pie zaļš/balts un zils/dzeltens vadiem.
Edit, ja velc kārbas štekeru pie kloķa, tad jāpievieno pie zaļš/balts un zils/dzeltens vadiem.
Jā. Sūknis ieslēdzoties papildus noslogo dzinēju un krīt jauda/palielinās patēriņš 
yo
VArat padalīties ar info kā uzlabot radio signālu , ir tā perfekti skan tikai rīga ,arpus rīgas skan labi LR2 tad biki sudigāk SWH un vel sūdīgāk skonto , pārējās stācījas nevar saprast viena vienīga šņākšana .
Auto 318 94.g cabri ar orginalo anteni kautkādu sakarīgu pioniera magnetolu antenas štekeris labs nav saplēsts stingrs ..
PS un es negribu nekādu 2m antieni
varbūt ir kādi signālu pastiprināta'ji vai hz .....
VArat padalīties ar info kā uzlabot radio signālu , ir tā perfekti skan tikai rīga ,arpus rīgas skan labi LR2 tad biki sudigāk SWH un vel sūdīgāk skonto , pārējās stācījas nevar saprast viena vienīga šņākšana .
Auto 318 94.g cabri ar orginalo anteni kautkādu sakarīgu pioniera magnetolu antenas štekeris labs nav saplēsts stingrs ..
PS un es negribu nekādu 2m antieni
man liekas ka var nopirkt pastipripinatajus antenam 
Gropiks rakstīja:yo
PS un es negribu nekādu 2m antieni![]()
tev vajag griesties pie bmw elektriķa, jo tur ir maza nianse ar ne OEM maģi + OEM antenu...
Paskaties vai oem štekerī ir pievienots pin16 (balts vads), tas ir antenas pastiprinātājam, ja nav, tad pievieno atkarībā no savas magnetolas specifikācijas.
es tam baltajam vadam pievienoju maģa remote vadu un viss skan kā nākas
Kads var ieteikt kaa salimet labak griestus nenemot tos nost? Kkadas auduma limes?
kas cakare smadzeni ka stavot korkos un lenak braucot kapj temperatura? Truba aukseja radiatoram karsta tatad cirkulacija ir? Termostats nevar vainigs but jo pagrozot temperaturu peksni nokritas temperatura
Termomufta/elektroventilators/gaiss sistēmā/sūknis.
kā parasti - līmenis vai burbulis sistēmā!Burns rakstīja:kas cakare smadzeni ka stavot korkos un lenak braucot kapj temperatura? Truba aukseja radiatoram karsta tatad cirkulacija ir? Termostats nevar vainigs but jo pagrozot temperaturu peksni nokritas temperatura
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- …
- 1297