Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 81
- chevron_right
Šitais jau pēc gps, tā kā vis ok
Pēc spido var mērīt ja tev oem mizas
Zinu, vnk forumā ir bijuši ieraksti, ka iet arī zem 7ņām vēsi utt.Kristaps85 rakstīja:Šitais jau pēc gps, tā kā vis ok
Being second is being the first of the losers. /Senna/
daudz, vladlenam bišķiņ mazākTomSkarsts rakstīja:Sākumā apskatījos 0-60 padomājot par jūdzēm un bij wtf, ko es esmu palaidis garām
Un cik ļoti nesakrīt ar speedo?
man vispār 200uz ierīces uz spedo teju 220
krč ja gribi pareizi visu, vajag pareizu gumiju lai ārējā rata attiecība būtu precīza
90gps - spedo bishku vairak virs 100..-AF- rakstīja:daudz, vladlenam bišķiņ mazākTomSkarsts rakstīja:Sākumā apskatījos 0-60 padomājot par jūdzēm un bij wtf, ko es esmu palaidis garām
Un cik ļoti nesakrīt ar speedo?
man vispār 200uz ierīces uz spedo teju 220
krč ja gribi pareizi visu, vajag pareizu gumiju lai ārējā rata attiecība būtu precīza
6.7 ir tīri okay. Es gribētu zināt, cik tad ātri mans sprāgonis ieskrienas līdz 100, ja 3.0 strokers to izdara nepilnās 7 sekundēs. Man gan jau visas 10 sekundes tad.
pēc rūpnīcas datiem 2.8 uzrāviens ir 7.0 sekundes
tik tas ir pie stock reduktora attiecības un gan jau kkadiem r16 diskiem
Ka tas Racelogic pieder?
Vot baigais mindfucks ir tas kādos apstāklos tiek panākts tāds laiks, te zināmi cilvēki ar e46m3 loti labi uzturētu, visu vakaru pisās lai dabūt datus kā ražotājamLācis rakstīja:pēc rūpnīcas datiem 2.8 uzrāviens ir 7.0 sekundes
Tākā man liekas ka tie sausie dati ir tik interneta zadrotu krānińu staipīšanai, pretvējš, pacēlums, kritums, degviela, riepu spiediens un rīta kluča apjoms , tas viss ietekmē rezultātu
Krč lol nau veerc, vnk jāliek auto uz strīpas un viss
Tur piekritu. + hvz ka viņi mēra tos datus par uzravienu. Tpt ka vini dabun tos degvielas pateriņus
Man reduktors stock no 2.5 3.15, riepas 205/40 r17, 15-20l degvielas bija, protams 1 atrums spoleja, varbut var 1-2 desmitas dabut ja riepas bus labakas. Laikam vajag 3.45Lācis rakstīja:pēc rūpnīcas datiem 2.8 uzrāviens ir 7.0 sekundes
2.8 е36 7.2
2.5 е36 м50 8.0
3.0 е46 6.5
Ja merit pec speedo lidz 100, tad bus ka m3 bet vienalga AF 3.0D 5.7
hmm, kkad uzdūros šīm video. https://www.youtube.com/watch?v=atA6qi8Oj3k tur rakstīts video kas par uzlabojumiem, bet nu gandrīz par sekundi ātrāks.
Te vēl džēks neiebrauc laikam ka spido mērījums ir sūds.
Ar R14 35 augstuma slikiem 100 uzraus vispār 4. sekundēs Tikai kad pamērīs ar GPS izrādīsies ka tie ir tikai 70 Km/h.
Vladam noteikti kaut kas vēl nav kārtībā, jo vajadzētu būt labākiem laikiem. Dīzels gan nešpetns
AF ja šodien dodies uz Juglas pusi varētu edza kastīti ievest man darbā arī sagribējās nomērīt.
Ar R14 35 augstuma slikiem 100 uzraus vispār 4. sekundēs Tikai kad pamērīs ar GPS izrādīsies ka tie ir tikai 70 Km/h.
Vladam noteikti kaut kas vēl nav kārtībā, jo vajadzētu būt labākiem laikiem. Dīzels gan nešpetns
AF ja šodien dodies uz Juglas pusi varētu edza kastīti ievest man darbā arī sagribējās nomērīt.
ar 3.15 un stock ierobežotāju lai tiktu līdz 100km/h sanāk 2x pārslēgties, burtiski tuč tuč pietrūkts, otrā roba gals ir ~98km/hVladlen rakstīja:Man reduktors stock no 2.5 3.15, riepas 205/40 r17, 15-20l degvielas bija, protams 1 atrums spoleja, varbut var 1-2 desmitas dabut ja riepas bus labakas. Laikam vajag 3.45Lācis rakstīja:pēc rūpnīcas datiem 2.8 uzrāviens ir 7.0 sekundes
3.45 būs tā pati problēma, ja jauda pietiek var pamēģināt startēt 2 robā
A_C rakstīja:Te vēl džēks neiebrauc laikam ka spido mērījums ir sūds.
Trukst turbina
Kristaps85 rakstīja:ar 3.15 un stock ierobežotāju lai tiktu līdz 100km/h sanāk 2x pārslēgties, burtiski tuč tuč pietrūkts, otrā roba gals ir ~98km/hVladlen rakstīja:Man reduktors stock no 2.5 3.15, riepas 205/40 r17, 15-20l degvielas bija, protams 1 atrums spoleja, varbut var 1-2 desmitas dabut ja riepas bus labakas. Laikam vajag 3.45Lācis rakstīja:pēc rūpnīcas datiem 2.8 uzrāviens ir 7.0 sekundes
3.45 būs tā pati problēma, ja jauda pietiek var pamēģināt startēt 2 robā
a man 2. gals ir pie 130km/h un 100km/7l
Turbo
Sporta benķi neplānojas? Vismaz kādi ērtāki Recāri, nevis bmw..
Sporta benķi neplānojas? Vismaz kādi ērtāki Recāri, nevis bmw..
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …