Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 38
- chevron_right
Gribēju precizēt. Kā tur bija ar to lēcu lukturu pārtaisīšanu no angļu uz eiro variantu? Vai tiešām pietiek tikai pārskrūvēt to dzelzīti pie lēcas? Čoms saka, ka it kā vajag arī stiklus mainīt, bet cik esmu pētījis, tad vismaz Bosch lēcu gadījumā stikli ir pilnīgi caurspīdīgi un nekādi gaismu ietekmēt nevar.
Lēcu vajag pagriezt, kā tieši tas jādara nemācēšu teikt, bet sarežģīti tas nav.
http://www.m3forum.net/m3forum/showpost ... stcount=36
Pēdējā bildē L/G un R/D, ja pareizi atceros vnk bij jāpagriež to viena uz otru.
http://www.m3forum.net/m3forum/showpost ... stcount=36
Pēdējā bildē L/G un R/D, ja pareizi atceros vnk bij jāpagriež to viena uz otru.
Nu labi, tik daudz es zinu, ka tuvajam vajag pagriezt to dzelzīti pie lēcas. Bet vai tā ir vienīgā atšķirība starp angļu un eiropas lukturiem?
Tantes un internets runā ka jā.
Pašam bij ex-auto viena lampa no bij angļa, bez iepriekšminēta, nekas netika darīts un bij kā vajag.
Bet loģiski padomājot, kam vēl tur atšķirties? Pārējais ir the same.
Pašam bij ex-auto viena lampa no bij angļa, bez iepriekšminēta, nekas netika darīts un bij kā vajag.
Bet loģiski padomājot, kam vēl tur atšķirties? Pārējais ir the same.
Es taču saku - viens čoms mani biedē ar to, ka vajadzēs apaļos stiklus mainīt, savādāk nepareizi stars lūzīs vai kaut kas uz to pusi. Pats kaut kā šaubos, jo stikli ir caurspīdīgi, bez zīmējumiem. Cita runa būtu par bezlēcu lukturiem.
Tā ir vienīgā atšķirība.inferno-ex rakstīja:Nu labi, tik daudz es zinu, ka tuvajam vajag pagriezt to dzelzīti pie lēcas. Bet vai tā ir vienīgā atšķirība starp angļu un eiropas lukturiem?
Liels paldies!Rus rakstīja:Tā ir vienīgā atšķirība.inferno-ex rakstīja:Nu labi, tik daudz es zinu, ka tuvajam vajag pagriezt to dzelzīti pie lēcas. Bet vai tā ir vienīgā atšķirība starp angļu un eiropas lukturiem?
Gribu noņemt tonējamo laku no lukturiem, pirkt speciālo noņēmēju pa 5 eur, vai var iztikt ar kādām standarta metodēm?
bremžu eļļa!sandzhus rakstīja:Gribu noņemt tonējamo laku no lukturiem, pirkt speciālo noņēmēju pa 5 eur, vai var iztikt ar kādām standarta metodēm?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Pajokoji?ega rakstīja:bremžu eļļa!sandzhus rakstīja:Gribu noņemt tonējamo laku no lukturiem, pirkt speciālo noņēmēju pa 5 eur, vai var iztikt ar kādām standarta metodēm?
Cetniecibas nazha asmenis!sandzhus rakstīja:Gribu noņemt tonējamo laku no lukturiem, pirkt speciālo noņēmēju pa 5 eur, vai var iztikt ar kādām standarta metodēm?
Ir tāda lieta: kad uzlikti lukturim abi vāciņi tad abi lukturi sāk svīst, bet kad noņemu abiem lukturiem tos "tālo gaismu" vāciņus nost tad viss ir OK, ko vajaga izdarīt lai lukturi nesvīstu ciet ar abiem vāciņiem virsū?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es ari vienmer ar bremžu eļļu ņemu nostsandzhus rakstīja:Pajokoji?ega rakstīja:bremžu eļļa!sandzhus rakstīja:Gribu noņemt tonējamo laku no lukturiem, pirkt speciālo noņēmēju pa 5 eur, vai var iztikt ar kādām standarta metodēm?
Viens jautājums par eņģeļiem, TA, enģeļi nedrīkst būt? Vai pareizi atceros?
vienreizs atvienoju saliku lai gabarits deg un viss cool . izgaju.Lachesis rakstīja:Viens jautājums par eņģeļiem, TA, enģeļi nedrīkst būt? Vai pareizi atceros?
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Skaidrs, tā arī domāju darīt. Paldies.Drift.Go rakstīja:vienreizs atvienoju saliku lai gabarits deg un viss cool . izgaju.Lachesis rakstīja:Viens jautājums par eņģeļiem, TA, enģeļi nedrīkst būt? Vai pareizi atceros?
hellas bezleecu lukturos var ielikt zkv leecu lukturu iekšas??
tip zkv ir sapists raamis,bet ir bezleecu lukturi ar labu raami,ir doma uzkombineet no diviem vienu,ir verts megināt??
tip zkv ir sapists raamis,bet ir bezleecu lukturi ar labu raami,ir doma uzkombineet no diviem vienu,ir verts megināt??
Labak vispar izņem. Jo es ari biju atvienojis enģeļus un piesledzu atpakaļ gabaritus bet tpt neizlaida.Lachesis rakstīja:Skaidrs, tā arī domāju darīt. Paldies.Drift.Go rakstīja:vienreizs atvienoju saliku lai gabarits deg un viss cool . izgaju.Lachesis rakstīja:Viens jautājums par eņģeļiem, TA, enģeļi nedrīkst būt? Vai pareizi atceros?
Paldies, par ieteikumu, bet šoreiz mēģināšu tā pat, atvienojot tikai. Jo auto ir atstāts pie cilvēkiem, kas aizbrauks uz TA, jo pašam studijas atsākas..rus90 rakstīja: Labak vispar izņem. Jo es ari biju atvienojis enģeļus un piesledzu atpakaļ gabaritus bet tpt neizlaida.
Vai var nopirkt jaunus hella stiklus lecu lampam?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 38