dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 350
- chevron_right
ja ella nenonak dzeses skidruma, tad galvas blive nebus vainiga pie ellas pazusanas. Neesmu redzejis, ka blivei butu izspiests ellas kanals uz cilindru - parasti vai nu uz dzeses kanalu vai retak uz aru (butu jabut skaidri redzamam)Dj_Zii rakstīja:ok tad jau redzes ko ar vinu darisu bet vai nepastav iespeja ka galvas blive var but vainiga ?he9600 rakstīja:Lētāk (apmēram 2 reizes) ir cits dzinējs. Ēd eļļu dēļ beigtiem vārstu blīvslēgiem un/vai gredzeniem.
Ja ņemsi citu dzinēju, tad veco labprāt iepirktu no tevis daļām.
ja kadam gadijuma metajas labs m52b28 tad padod zinu uz pm ar ciparu
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nav jegas kaut ko mainit, kaut ko ne, ja jau tiek lists dzineja, beigas var sanakt pec neilga laika velreiz vert vala.bogdan99 rakstīja:nav ta4u tik darga ta blivslegu nomainja,ari gredzenu!!
ja dara pats protams.. jeb es kluudos?
Dalas kapitalkai (sales, gredzeni, kedes utt) normalu razotaju 300 - 400ls atkariba no blata pie dalu tirgoniem + vel apmeram tikpat darbs servisa (ja tiek uzdoti sadi jautajumi, tad diezvai cilvekam ir pietiekami zinasanu/teh nodrosinajuma lai to izveiktu).
Varu drosi teikt, ka darit pusi pats, pusi servisa nesanaks izdevigak. Piemeram, mums ja atnes tikai galvu ligzdu izraberesanai, varstu pieslipesanai izcenojums ir 2ls par varstu (tas gadijuma ja varsts jauns/apvirpots, ja ne, tad +2 par apvirposanu). Itogo sadam dzinejam tas jau ir gandriz 100ls.
drizumaa pie vanosa labosanas pie reizes domaju salabot visu k o vien varu un nomainit visu kas pieejams bez galvas celsanas nost, tatad jautajums vai reali vares vai nevares nomainit sos varstu blivlsegus, tikai nocelot varstu vaku nost, un griezot motoru ar roku laai atspiz varstus valjaa? un vai kads ir meginajis cilindraa spiest ar kompresoru gaisu ieksaa, tadaa veidaa pacelot varstu uz augsu? jebkadi ieteikumi tiks uzklausiti, paldies
ps par siem sudiniem iet runa http://www.ebay.com/itm/310380929416?it ... 88&vxp=mtr
ps par siem sudiniem iet runa http://www.ebay.com/itm/310380929416?it ... 88&vxp=mtr
...
Čakarīgi ir, bet nav neizdarāms.
jautajums sekojos-pec papiriem 318is, ieksa tagad stav m50b25, kas bez pravotkas un kompja veel ir vajadzigs, lai ieliktu m50TUb25?(kas ir ar visiem patrubokiem, klokenes,sadalenes devejiem utt.)
patruboki utt deres, vienigi isti nez par sadalenes un klokenes devejiem, iespejams ka atskirsies, jaskatas tecdoc`a.
tavu domu sapratu!he9600 rakstīja:Nav jegas kaut ko mainit, kaut ko ne, ja jau tiek lists dzineja, beigas var sanakt pec neilga laika velreiz vert vala.bogdan99 rakstīja:nav ta4u tik darga ta blivslegu nomainja,ari gredzenu!!
ja dara pats protams.. jeb es kluudos?
Dalas kapitalkai (sales, gredzeni, kedes utt) normalu razotaju 300 - 400ls atkariba no blata pie dalu tirgoniem + vel apmeram tikpat darbs servisa (ja tiek uzdoti sadi jautajumi, tad diezvai cilvekam ir pietiekami zinasanu/teh nodrosinajuma lai to izveiktu).
Varu drosi teikt, ka darit pusi pats, pusi servisa nesanaks izdevigak. Piemeram, mums ja atnes tikai galvu ligzdu izraberesanai, varstu pieslipesanai izcenojums ir 2ls par varstu (tas gadijuma ja varsts jauns/apvirpots, ja ne, tad +2 par apvirposanu). Itogo sadam dzinejam tas jau ir gandriz 100ls.
skaidrs, tad viss kartiibaa ka nau neizdaramshe9600 rakstīja:Čakarīgi ir, bet nav neizdarāms.
...
skaidrs paldies es tik kalkuleju varbutibashe9600 rakstīja:ja ella nenonak dzeses skidruma, tad galvas blive nebus vainiga pie ellas pazusanas. Neesmu redzejis, ka blivei butu izspiests ellas kanals uz cilindru - parasti vai nu uz dzeses kanalu vai retak uz aru (butu jabut skaidri redzamam)Dj_Zii rakstīja:ok tad jau redzes ko ar vinu darisu bet vai nepastav iespeja ka galvas blive var but vainiga ?he9600 rakstīja:Lētāk (apmēram 2 reizes) ir cits dzinējs. Ēd eļļu dēļ beigtiem vārstu blīvslēgiem un/vai gredzeniem.
Ja ņemsi citu dzinēju, tad veco labprāt iepirktu no tevis daļām.
ja kadam gadijuma metajas labs m52b28 tad padod zinu uz pm ar ciparu
vai kāds var paskaidrot, šo tekstu:
(Допускает использование E10)
Tas ir rakstīts pie vācu sludinājumos pie autiņiem.
Vai tas nozīmē, ka ir lielāks risks lietojot 95, 98 nokaut motoru, utt?
(Допускает использование E10)
Tas ir rakstīts pie vācu sludinājumos pie autiņiem.
Vai tas nozīmē, ka ir lielāks risks lietojot 95, 98 nokaut motoru, utt?
Zonde/GMMmožais rakstīja: nepavisam
zonde
mērītājs... :)
hmm nu nez.. kas tad tilpumam meritajam var noklaties - gaisa masas meritaaji parasti nospragst, bet šie ar klapēm nav baigi dzirdēts...
mērītājs... :)
hmm nu nez.. kas tad tilpumam meritajam var noklaties - gaisa masas meritaaji parasti nospragst, bet šie ar klapēm nav baigi dzirdēts...
ptfuu pareizi,tev tak m42
pielauju, ka nomaldināja tew tas 325i zem avatara vai ari domaji, ka m44 ?
sveiks!
Ir doma likt m3 droseles uz m52b28 motora. Ar kādām grūtībām man nāksies satapties? Un vai būs jūtams jaudas pieaugums?
Ir doma likt m3 droseles uz m52b28 motora. Ar kādām grūtībām man nāksies satapties? Un vai būs jūtams jaudas pieaugums?
BMWLIEPAJA.LV
ne man likās,ka tev jaunais jau ir Nu apskaties DIY un nomēri zondimožais rakstīja:pielauju, ka nomaldināja tew tas 325i zem avatara vai ari domaji, ka m44 ?
Grūtības būs ar kolektoru!romiic rakstīja:sveiks!
Jauda būs,bet ne daudz..ja droseles ar sprauslām liksi!
PM šim lietotajam-540,ir darījis..
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=202&start=60
zonde jauna - un piesledzot pie diagnostika viss cikinieka.. - zondei tie volti irKobreti rakstīja:ne man likās,ka tev jaunais jau ir Nu apskaties DIY un nomēri zondimožais rakstīja:pielauju, ka nomaldināja tew tas 325i zem avatara vai ari domaji, ka m44 ?
kluudu arii nav.. :)
Moška kāds zin kādu labu motoru diagnostiķi Cēsīs-Valmierā jeb tuvākajā Vidzemes apkārtnē?
6dien uzlikts masas meritajs no matiics kupejas un šķiet, ka neraustās un gāja ļoti, ļoti labi...
tātad mērītājs man gļukojis visu laiku...
paldies matiics
tātad mērītājs man gļukojis visu laiku...
paldies matiics
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …