Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 1297
- chevron_right
šodien radās tāds dumšs jautājums vagojot Zviedrījas āres!
Lidoju pa štrāsi uz navigātora rāda 115km/h (navigātors-germin nezin kkāds modelis,bet nu nav jauns) a autiņam spido rāda 128km/h (nissan nv200 ar noskrējienu 3700 km,pats personīgi izdzinu to no skatloga Nissan centrā) tad kam lai tic,spido vai navigātoram,kurš no abiem smagi d*** man pašam jau šķiet ka navigātors varētu rādīt precīzāku ātrumu kā spido,bet nu kādas ir jūsu domas un pieredze,varbūt kāds ir testējis?
Lidoju pa štrāsi uz navigātora rāda 115km/h (navigātors-germin nezin kkāds modelis,bet nu nav jauns) a autiņam spido rāda 128km/h (nissan nv200 ar noskrējienu 3700 km,pats personīgi izdzinu to no skatloga Nissan centrā) tad kam lai tic,spido vai navigātoram,kurš no abiem smagi d*** man pašam jau šķiet ka navigātors varētu rādīt precīzāku ātrumu kā spido,bet nu kādas ir jūsu domas un pieredze,varbūt kāds ir testējis?
coupe 2.8
spido vienmeer raadiis lielaaku aatrumu neka iistaniibaa tas no ruupniicas ir
navigacija rada precizo aatrumu
navigacija rada precizo aatrumu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Un tiešām kļūda pa 13km/h?
es ar par to brīnos,bet jā tā ir! jo kad maucu pa štrāsi (pārsvara sanāk vilkt tik pa štrāsēm te) es izmantoju kruiza kontroli (noderīga štelle,kad tev jāmauc pa taisnu ceļu 50-100 km uz vienu pusi un ta vakarā atpakaļ) un tur kad slēdzu iekšā displejā parāda cik km/h es uzlieku,tātad sanāk kad zīme ir 110 es lieku 126/128 km/h un reāli tad navi rāda kkādus 115!
Vnk radās tāds jautājums,jo moš varētu kkad arī kad būšu LV patestēt to prikolu ar navigātoru,moš varēs i pa Rīgu pavilkt,kad spido rāda 65 un nemīzst ka aiz stūra kāds bildē! ja jau navigātors rāda precīzāk,tad jau nav ko baidīties un var droši braukt uz 60 kur 50 un nekādi foto/video radari nav bīstami,tik iepriekš jānoskaidro sava auto spido un riepu kļūda!
Vnk radās tāds jautājums,jo moš varētu kkad arī kad būšu LV patestēt to prikolu ar navigātoru,moš varēs i pa Rīgu pavilkt,kad spido rāda 65 un nemīzst ka aiz stūra kāds bildē! ja jau navigātors rāda precīzāk,tad jau nav ko baidīties un var droši braukt uz 60 kur 50 un nekādi foto/video radari nav bīstami,tik iepriekš jānoskaidro sava auto spido un riepu kļūda!
coupe 2.8
Nu nezinu gan kā tur ir, vrb pie liela ātruma spido melo, bet pilsētā rāda pareizi - esmu skatījies uz spido un to štruntu, ko uzliek malās, lai pārbaudītu savu ātrumu - sakrīt abi.
nu varbūt vnk pie lielāka ātruma kkas netā,tipa spido netiek līdzi a varbūt manam darba nisanam spido paka*** vnk
coupe 2.8
Laikam gan, ka nebūs kārtībā, jo braucot uz 140 km/h man spidometrs manā 17 gadus jaunajā BMW autoMartinez rakstīja:nu varbūt vnk pie lielāka ātruma kkas netā,tipa spido netiek līdzi a varbūt manam darba nisanam spido paka*** vnk
rādīja aptuveni tikpat cik navigators!
Tev varbūt kkādi baigie 18" colu diski uzlikti un tāpēc melo spidometrs
vart rakstīja:Laikam gan, ka nebūs kārtībā, jo braucot uz 140 km/h man spidometrs manā 17 gadus jaunajā BMW autoMartinez rakstīja:nu varbūt vnk pie lielāka ātruma kkas netā,tipa spido netiek līdzi a varbūt manam darba nisanam spido paka*** vnk
rādīja aptuveni tikpat cik navigators!
Tev varbūt kkādi baigie 18" colu diski uzlikti un tāpēc melo spidometrs
auto nissan nv200 lielais gumijas busiņš,kurā pēc šefa prāta var dabūt iekšā pat ziloni nav nekādi 18 colligie,no salona kādi bij virsū tādi i ir,bet godīgi sakot pat nezinu kādi,bet pēc skata elligi mazi,ka tik nav 14 labi pietiks oftopic skaidrs ka nisans jaunai laikam čupā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
nu labi pa tik lielu atskiribu itka tas pa traku bet cik esmu dzirdejis tad atskiriba esot kadi paris km/h bet es domaju ka tur nav sakars ar gps netiksanu lidzi deel aatrumu bet gan kads cits iemesls
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Kad es vienreiz braucu pa Zviedrijas bāņiem arī ar navy, tad man arī bija apmēram 10 - 13 km/h starpība. Speedo rādīja vairāk. Navigācija rādīja pareizi, jo pēc tam Norvēģijā salīdzināju ar to speed kameru (vai kā viņu sauc), kas rāda tavu ātrumu.
ko ta zviedrijas bāņi liek spidometram rādīt huiņu?
spidometra kļūda no rūpnīcas ir +~4.5km/h (bmw)
vēl spidometra rādījumu ietekmē riepu izmērs, jo mazāks riepas diametrs jo vairāk rādīs spidometrs(izmaiņas ir procentuālas - jo lielāks ātrums, jo lielāka kļūda), riepas diametru nejaukt ar diska izmēru, u r17 var uzlikt mazākas riepas kā r15 un nemaz nav jāpūlas. riepas diametru mēra no vietas, kur riepa piskaras zemei, taisni uz augšu, līdz augšējai ārējai malai.
Vieglāk ir izmantot riepu kalkulatoru, kur var savadīt riepu, disku parametrus un iegūt nfo par cik % melo spidometrs.
spidometra kļūda no rūpnīcas ir +~4.5km/h (bmw)
vēl spidometra rādījumu ietekmē riepu izmērs, jo mazāks riepas diametrs jo vairāk rādīs spidometrs(izmaiņas ir procentuālas - jo lielāks ātrums, jo lielāka kļūda), riepas diametru nejaukt ar diska izmēru, u r17 var uzlikt mazākas riepas kā r15 un nemaz nav jāpūlas. riepas diametru mēra no vietas, kur riepa piskaras zemei, taisni uz augšu, līdz augšējai ārējai malai.
Vieglāk ir izmantot riepu kalkulatoru, kur var savadīt riepu, disku parametrus un iegūt nfo par cik % melo spidometrs.
ja sūtu telefonu no angliem viņs bija jāatploķē. teiksim cik tad prieks izmaksātu kādam labam lētam iphonam ?
Zinu ka čoms nopirka Dell mega telefonu un Latvijā viņam pateica,ka var iet bekas bakstit ka neviens neko nesaprot no tādiem,aizgaja uz dell pārstāvniečību Latvijā tur viņam gribeja ierubūt XXXlatus
Zinu ka čoms nopirka Dell mega telefonu un Latvijā viņam pateica,ka var iet bekas bakstit ka neviens neko nesaprot no tādiem,aizgaja uz dell pārstāvniečību Latvijā tur viņam gribeja ierubūt XXXlatus
Ja runa iet par iphone, tad jāzin basebands un firmware, tad uzreiz sapratīs, kas un kā. Pa lielam visus iphonus un samsungus (androīdus) var uzlauzt. Androīdu vispār - tāpat kā apmīzt tavus pirkstus Iphonam gan citādāk, ir iespēja, ka kaut kas var nedarboties, kā GPS u.t.t., bet tur jāskatās individuāli.
skaidrīte
interesē vai kads neņemas ar signalizāciju,ir tada šaize ka,mašīnu nevar atslegt,ār atslēgu var,bet pati signalka neatslēdzas,aizdomas uz pulti,bačas jaunas,ja kads nemas vai zin kadu kas var izpīpēt,tad pm,teiksim ka diezgan steidzīgi.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
peec ba4u nomainjas neiet vairs? pasham ir gadiijies ka nevareeju vairs atsleegt, kautkaadas pogas saspaidiiju signalizaacijas pultij un tad shii saaka darboties...
noup,pirms baču maiņas arī tas pats,mainīju bačas jo domāju ka beidzas,bet nekadu izmaiņu,! Šorīt nevarēju vairs atslēgt.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
hmm tāda maza aptauja
Kura ražotāja sveces jūs izvēlētos priekš m50b25 vanos
1. Beru
2. NGK
Kura ražotāja sveces jūs izvēlētos priekš m50b25 vanos
1. Beru
2. NGK
coupe 2.8
NGK. Nezinu vai tā ir patiesība vai nē, bet itkā Latvijā daudzkur tirgo ''feikās'' ngk, tāpēc labāk sūtīt no ārzemēm. Hvz...
nu tāpat ja sūtīšu tad sūtīšu no eparts.lv vai grosauto.lv un kko jau biju dzirdējis par feikiem,bet saskāries gan neesmu!
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …