Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 308
- chevron_right
Visi divnieki ir salaboti, atliek tikai CSDD un skate uz gadu rokā..emizz rakstīja:Protams..Martinez rakstīja:ja nebūsi notirgojis līdz vasaras vidum,tad iespējams varēsim sarunātu kādu randiņu un aplūkot.Patreiz neatrodos LVemizz rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 1336645152
M43 318i 1995. gada universāls
Lielāks ieskats vizuālajā pašreizējā stāvoklī..
http://foto.inbox.lv/guntars.eglitis/bmw
Pēdējais labojis emizz - 25 Mai 2012, 21:59, kopā labots 1 reizi.
Varat sākt lēnām piedāvāt e36 sedanus
Piedāvāt var gan nabadzīgu, gan bagātīgu, gan dārgu, gan lētu, gan pakotu, gan nepakotu (vairāk interesē stocki) principā vienalga.. galvenais lai motors nav zem 2.0 un dzinējs ar virsbūvi ir labā stāvoklīī.. (vislabāk protams m50b25, m52b25, m52b28)
Kkādi, kuri būs jāmetina/100padsmit reizes jākrāso un tādas lietas - nemaz nepiedāvāt!
Ideālais variants - m50b25, stocks, bez vizuālajiem kasjakiem (šur tur ķēpa jau var būt, bet neuzkrītoši) un pa nelielām naudām, lai var izpausties uz auto
Piedāvāt var gan nabadzīgu, gan bagātīgu, gan dārgu, gan lētu, gan pakotu, gan nepakotu (vairāk interesē stocki) principā vienalga.. galvenais lai motors nav zem 2.0 un dzinējs ar virsbūvi ir labā stāvoklīī.. (vislabāk protams m50b25, m52b25, m52b28)
Kkādi, kuri būs jāmetina/100padsmit reizes jākrāso un tādas lietas - nemaz nepiedāvāt!
Ideālais variants - m50b25, stocks, bez vizuālajiem kasjakiem (šur tur ķēpa jau var būt, bet neuzkrītoši) un pa nelielām naudām, lai var izpausties uz auto
Meklēju e36 ar 2.5 vai 2.8 vanos motoru, ideali butu m52 un ar kupejas virsbuvi(sapnot jau var) bet nu jaa protams izskatishu ka sedanus ta ari m50 motorus, motoram un bundzai jabut laba stavokli
Izskatishu visus variantus cenaa no 700 lidz 1,4k Ls.
piedavajumus uz email ar aprakstu un daudz bildem - [email protected]
Izskatishu visus variantus cenaa no 700 lidz 1,4k Ls.
piedavajumus uz email ar aprakstu un daudz bildem - [email protected]
Tev jau kupeju vajag.. i nemaz neskaties uz sedaniem
Dj_Zii rakstīja:ja nu kadam intrese tad sakara ar dzives prioretates maiņam , var dabut manu projekta auto e36 coupe 328 kas ka riga nekad netiek pabeigds lidz galam
links http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=721
no defektiem un parejiem efektiem
1 /vajaga kreiso prieksejo pasparni
2 /blakussedetaja puse rucku /netaisas no aras durvis/
3 /jasataisa lai logi celas aukša hvz kas tur ir mainot paneli un tepeķi sanaca tads kasis /vai varu pats sataisit jop ar driveri jau ir sarunats tapat /
4 / saplests vaditaja sedeklis
5 /jasamaina prieksejais bamperis lai ir pa smuko draudzene ziema kupena iedriftoja bet man tapat labi
6 / ja šur tur rusa plekiši lien ara un ir ari sikas buktes
7 /melnas durvju apšivkas nak komplekta
8 /ak ja vakar opis tajanka aizkera aizmugurejo bamperi /saskrapeja boldingu /
protams ka kartigs pircejs atradis vel 100 un 1 defektu bet letak nebuss
Ps ; ta sakot ja kadam patik krameties gar auto labs sakums
PPPPPssssss: pa štuku nedošu pat nerakstat bet pa kadi 1700 -1600 varetu adot bet varu iemainit pret auto ar 4 durvim vai kadu tauringu automasinas markai nav nozimes
Mainu/pārdodu savu kompaktu.
94.g m43b16, 4. paaudzes gāze, 3.50ls/100km - dīzeļi atpūšas.
Tehniski viss ir labi, vizuāli ir nesmukumi, bet braukšanu tas neietekmē, TA nesen izieta ar pirmo reizi. Viss par auto
ss.lv
Mainu pret citu četru durvju vieglo auto ar gāzi un manuālo kārbu vai arī pret e36 sedanu/touringu ar m43 dzinēju. Ja e36 tad var būt bez gāzes. Un vēl interesē arī Volvo 740/940 sedani, benzīns vai gāze un manuālā kārba.
Principā pa šo nedēļu gribētu visu nokārtot, jo pēdējā nedēļa, kad esmu Rīgā, tāpēc 800ls, cieti. Lētāk tikai bez diskiem
PM
94.g m43b16, 4. paaudzes gāze, 3.50ls/100km - dīzeļi atpūšas.
Tehniski viss ir labi, vizuāli ir nesmukumi, bet braukšanu tas neietekmē, TA nesen izieta ar pirmo reizi. Viss par auto
ss.lv
Mainu pret citu četru durvju vieglo auto ar gāzi un manuālo kārbu vai arī pret e36 sedanu/touringu ar m43 dzinēju. Ja e36 tad var būt bez gāzes. Un vēl interesē arī Volvo 740/940 sedani, benzīns vai gāze un manuālā kārba.
Principā pa šo nedēļu gribētu visu nokārtot, jo pēdējā nedēļa, kad esmu Rīgā, tāpēc 800ls, cieti. Lētāk tikai bez diskiem
PM
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
kāds man kaut ko var pastāstīt par auto pārdošanu uz ārzemēm? kas un kā vajadzīgs, kādi papīri jākarto?
vienkārši viens interesents ir no kanādas, un mankaut kā nav drošības sajūtas, ka tas nav kautkāds apis***...
vienkārši viens interesents ir no kanādas, un mankaut kā nav drošības sajūtas, ka tas nav kautkāds apis***...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Un vēstule no viņa sākās šādi : is car still availiable?
Protams, ka tas ir žuļiks!
Protams, ka tas ir žuļiks!
Tiesi taa arii sakaas...
tad es atbildeejeu ka, ja...
Vinsh rakstiija cik patiikami lasiit
Un sakaas ka atradiis kompaniju kas shipingos auto, un nosutiis vijnja senciitim uz UK utt...
kr4m zuliks... jasnijs...
es jau vinjam rakstiiju kur man garants.. atbildeeja kaut kadu 4ernju...
tad es atbildeejeu ka, ja...
Vinsh rakstiija cik patiikami lasiit
Un sakaas ka atradiis kompaniju kas shipingos auto, un nosutiis vijnja senciitim uz UK utt...
kr4m zuliks... jasnijs...
es jau vinjam rakstiiju kur man garants.. atbildeeja kaut kadu 4ernju...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
NU KAMOOOON...
Tak tas viss ir apisiens..
Nafig viņam tavu mašīnu transportēt uz Kanādu + reģistrācija utt..
Tak tas viss ir apisiens..
Nafig viņam tavu mašīnu transportēt uz Kanādu + reģistrācija utt..
es jau par to pashu domaaju, ka atmuitoshana vien cik vinjam maksaas...
nu ko es gribeeju uzzinaat, vai nauw ap****, tagad sapratu, lai iet d....
nu ko es gribeeju uzzinaat, vai nauw ap****, tagad sapratu, lai iet d....
upMaikl rakstīja:Pārdod BMW 328 1996 gads, ar automātisko kārbu, ļoti labā tehniskā un vizuālā stāvoklī. M-pakete, pusādas rekaro salons labā stāvoklī, tonēti logi, vasaras lietie diski r17 un ziemas r16. Nodokļi par šo gadu nomaksāti. TA 26. 04. 2013. Cena 2499Ls mazliet runājama...
29507065
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Freeks rakstīja:Pardodu bmw 328 coupe
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 8786332905
Bez diskiem 200 ls letak ,var ari tapat kadu skidoninu sarunat
mekleju e36 2.5/2.8 Vanos, izcili butu m52 kupeja, bet izskatishu ka sedanus ta ari m50 motorus, pilnigi visus variantus sutat uz epastu - [email protected] cenas robezhas no 700 - 1500Ls
Nav neviena sakarīga ne?houseworx rakstīja:mekleju e36 2.5/2.8 Vanos, izcili butu m52 kupeja, bet izskatishu ka sedanus ta ari m50 motorus, pilnigi visus variantus sutat uz epastu - [email protected] cenas robezhas no 700 - 1500Ls
Es jau sāku prātot e34 iecelt.. bet nu spītīgi turos pretī savam vilinājumam
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cxbmx.html
kads shito skjuni nav bijis skatities?
vinhia bundza laba? ka domajat ir jega pakjert tadu, lai pec gada celtu ieksha citu motoru? (2.5/2.8)
es nesaprotu kapec ta mashina tagad ir autoplaci, vinha pirms 3meneshiem pardevas pa 1.5k Ls un pardeva privatais, tad vinhai laida nost cenu, pashu zemako redzeju 1.3k Ls kad pardeva vel privatais, tagad vinha izsktas ir autosalona un ari laizh nost cenu, jau no 1.1k Ls uz 950Ls nolaists nedeljas laika, wtf? kapec autosalons raksta "srochna" ?
kads shito skjuni nav bijis skatities?
vinhia bundza laba? ka domajat ir jega pakjert tadu, lai pec gada celtu ieksha citu motoru? (2.5/2.8)
es nesaprotu kapec ta mashina tagad ir autoplaci, vinha pirms 3meneshiem pardevas pa 1.5k Ls un pardeva privatais, tad vinhai laida nost cenu, pashu zemako redzeju 1.3k Ls kad pardeva vel privatais, tagad vinha izsktas ir autosalona un ari laizh nost cenu, jau no 1.1k Ls uz 950Ls nolaists nedeljas laika, wtf? kapec autosalons raksta "srochna" ?
Gan jau ka kapi.. vsp kādam šķūnerim auto arī ir redzēts labāā stāvoklī?
Student, Latvijā gan jau ka nē Piemēram, manam vācu radiniekam kaimiņos turks dzīvo, ar mega sašķūnētu e36 kabri - widebody, lambo durvis, megabamperi, megaspoileris, 19'' hromētie diski, altezzas utt. Bet - tas viss ir salikts perfekti, nekādu šķirbu nav, nokrāsots arī kvalitatīvi ar kkādu tur toņmaiņas krāsu - kad sāka šķūnēt, visu auto izjauca līdz pēdējai skrūvītei. Kvalitāte tam visam ir super, bet izpildījums/izskats vienkārši
Lab, iebraucu offtopikā
Lab, iebraucu offtopikā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32