Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 679
- chevron_right

nospiegoti jolcinja, un activity pie boksa pipeejot!! 

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Vakar redzeeti un satikti: siikais, Podzinja, Karrlo, Regnars, Agnis, neocrons, Sabinchix.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Ahhhh... mani kāds kādreiz arī redz, biju jau nodomājis, ka esmu neredzams, Kompot's yu sagravi visu manu iluziju

kompots rakstīja:Vakar redzeeti un satikti: siikais, Podzinja, Karrlo, Regnars, Agnis, neocrons, Sabinchix.

Spociņš! 

vakar ,jau toestj aizvakar ap 6 redzets viktora tds brauca no salu tilta virziena uz jurmales trasi 

<C> Way

paldies riccijs......hlamiņš tagad skatās ar citām acīm uz dzīvi 

castroll,jankels,Agnis (Garnele) Klavins,megatrons,(Sabinchix)
Metrs,un vel daudzi hare bro 4kw subis nezinu nickname,un tads pats e36 melns sedans ka man ari nezinu nick,principa labs vakars bija! 

bija shtelle varetu teikt ,ka tie pasi satikti + berzins un rolitis,vakars labz ,metrz + .1k respekta punktu par azūra apli ,bet ringam gan vakars ,beidzās ar ,drift hārd and change the rims ,viens neveiksmīgs spins tā teikt. Bet vakars ideāls + kamer lejam metram bāku ,atnāca 1kex ar unīti b3 pasātu ar 1,8 un sāka stāstīt cik labi iet ķip ,lai skrienamies ar vīņu hā,+ jauns auto modelis 'opel astra allroad'
Drive until you die with your e36

Castroll rakstīja:bija shtelle varetu teikt ,ka tie pasi satikti + berzins un rolitis,vakars labz ,metrz + .1k respekta punktu par azūra apli ,bet ringam gan vakars ,beidzās ar ,drift hārd and change the rims ,viens neveiksmīgs spins tā teikt. Bet vakars ideāls + kamer lejam metram bāku ,atnāca 1kex ar unīti b3 pasātu ar 1,8 un sāka stāstīt cik labi iet ķip ,lai skrienamies ar vīņu hā,+ jauns auto modelis 'opel astra allroad'
Prieks iepazīties

Vakar daudzi redzēti,pat necentīšos uzskaitīt visus..

Kam tur 4kw subis?Rom4iks_328 rakstīja:castroll,jankels,Agnis (Garnele) Klavins,megatrons,(Sabinchix)Metrs,un vel daudzi hare bro 4kw subis nezinu nickname,un tads pats e36 melns sedans ka man ari nezinu nick,principa labs vakars bija!

P.S.

rings sava kupeja iemeta tos 4kw bet tā esot nominala jauda
logus staipa tiri ok

Drive until you die with your e36

Vakar tāds izdevies vakar sanāca,
vispirms jelgavā satikti, aigarzzz, KV_, ScoobyFresh, pavljuks, gan4a, un vel daži, kā arī plazaa satikts Rom4iks_328 un redzēts castroll, janķels un vel daži kurus nezinu 

Ja tas ir tas pats Rihards, kur ir 4kW? 

300 A uz E36. NU NU !!!
4KW -cilvēku var nogalināt.
Ja ne uzreiz , tad pēc kāda laiciņa noteikti. 

Milzīgs paldies dj_zii

Pie stacijas negaidīti no aizmugures piezagās smuki sēdināts BMW, kā vienmēr Karrlo, ātrs un nemanāms, te nav te ir. :) :) 

ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
-
find_in_page
- chevron_left