3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 99
- chevron_right
Aizmugurē ir šādi un tos arī gribētu pret orģināliem!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaut kas briest!
Tu pirms 5min nebrauci man no muguras pa peldu ielu?
Sent from my HUAWEI P6-U06
Nav kādam uz pārdošanu m50b25 izpūtējs pilnā garumā bez kolektoriem liepājas pusē?? Vai varbūt zin kam ir.?
Uzjautā Agrim, no Grobiņas. Pagaidām vienīgais, kam varu iedomāties, kam varētu būt
Agnis
Uj, nekas, doma skaidra
Kadam no liepajniekiem nav priekš kupejas baltie pagriezieni, m priekseja bufera reste,lūpa, benzina vāks?
Kuram bus kada lieka sturite ar lentu, kur lenta pieiet pie triis kontaktiem, nevis viena? Lai taure stradatu;)
vajadzīgs elektriķis, kurš pats var atbraukt, jo auto nav velkams. Protams, par ceļu un darbu tiks samaksāts.
Savādāk pēc swapa savas spējas esmu izsmēlis, un dzirkstele ar zupu joprojām nav.
Savādāk pēc swapa savas spējas esmu izsmēlis, un dzirkstele ar zupu joprojām nav.
Sveiki visiem, es te taisos veikt bundžas maiņu doma pirkt 316to bundžu jo citu variantu nav, taču man viens džeks sabaidija ka tā neies krastā ja tai316tajā bundžā iebāzīs 2.5 vanus ka tā esot jāreģistrē kā pārbūve citādāk skati neiziešot tas tā ir vai nav? Un ja kādam ir zināms kur dabūt labu sedana bundžu dodiet lūdzu ziņu!
Nuu.uz skati newiens neparbaudis bundzas numuru utt;D un liepaja var iziet skati ari ja dokumentos 1.6 bet ieksa 2.5
Bundžas nr jau sakrīt jo 316tā ar saviem orģinālajiem doķiem mans tik visu taisās pārlikt savu jau noārdiju tik bundžai jāmauc uz rīgu pakaļ izmeklējos kur vien var bet rīgā vienu vienīgu tik atradu
Uzjautā dogMa viņam ir bijusi līdzīga pieredze.
Ramja VIN numuru parbauda tehniska apskate VIENMER!
Un par to motoru mainu var piesiet un var but iespeja ka ka palaidis. Bet nu parbuvi uztaisit maksa 40eur
Un par to motoru mainu var piesiet un var but iespeja ka ka palaidis. Bet nu parbuvi uztaisit maksa 40eur
Kāds rīt no rīta nebrauc no Liepājas uz Rīgu? PM.
A vai tad motora jauda neietekmes ceļa nodokli? tur nebija ka masa un motorsKeX rakstīja:Ramja VIN numuru parbauda tehniska apskate VIENMER!
Starp citu Liepājnieki nedoma braukt uz atklāšanu?
Tikai pec 2005.gada (laikam), vecajiem tikai pec svara skatas, lidz 1800kg 75eiro, pec 1800kg 128eiro utt.Edžis rakstīja:A vai tad motora jauda neietekmes ceļa nodokli? tur nebija ka masa un motorsKeX rakstīja:Ramja VIN numuru parbauda tehniska apskate VIENMER!
Jap mātē goglē pastījos ka
Vieglajiem automobiļiem pirmo reizi reģistrētiem līdz 01.01.2005. nodokļa likmi nosaka atbilstoši pilnai masai:
Vieglajiem automobiļiem pirmo reizi reģistrētiem līdz 01.01.2005. nodokļa likmi nosaka atbilstoši pilnai masai:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 99