E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 42
- chevron_right
Vispār, manuprāt, šādus e36.lv pasākumus varētu rīkot biežāk, ne tikai sezonas atklāšana un noslēgums(nezinu vai tāds ir, esmu tikai nostāstus dzirdējis). 5dienas un 6dienas sabraucieni jau it kā ir, bet tās ir mazas grupiņas un nekas tāds baigi aktuāls nav. Vasaras mēnešos toč varētu tikties vairākas reizes un rīkot šādus festus, jo, kā redzams, cilvēkiem patīk un atsaucība ir diezgan liela, ja jau salasījās pie 300 e36. Šroti visas reizes nevarēs atļauties, bet pārējie, cienījamu auto īpašnieki brauktu tā vai tā
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
esam pacietīgi, noteikti bus šī gada sezonas atklāšanas offic video!DuNc1x rakstīja:Varbūt ir kāds video samontēts? Lai var aci pamielot
pat Daugavpils galā dzirdēju labas atsauksmes par bildēm un sakoptajiem auto, noslēgumā noteikti būšu, pašam škrobis, ka netiku
Tā isuma pasakums bija 4otka, protams laiks nebija parak labs, bet nevareja sudzeties vismaz mazmotori vareja palikt slipi. Parkings galigi garaam. ja pasakums preksh e36 tad stavlaukuma man ta skiet nav jastav meršiem. un vel tie putekli. protams atradisies tadi kuriem pa smiltim japagriez saules. Auto tika puceti pa velti. Sabine teica ja nak kads no pedeja likuma japalaiz , jo sastaties nav iespejams. Laikam vinai ka sievietei ( blondai ) tas nav jaievero?
neapvainojies bet nejau visas sievietes kuras mak braukt klust par driftereem. Dragrace strarta linija ari bija loti iespaidiga žel ka neiemuzinaju to , ar soliem apm nomerija lai butu auto pret auto nu jaam
Paldies organizatoriem par pasakumu , uz nakoso sezonu pasultiet labaku laiku :)
Bildes - http://failiem.lv/u/yobcbzl
ja bus laiks bus vel bildes.
neapvainojies bet nejau visas sievietes kuras mak braukt klust par driftereem. Dragrace strarta linija ari bija loti iespaidiga žel ka neiemuzinaju to , ar soliem apm nomerija lai butu auto pret auto nu jaam
Paldies organizatoriem par pasakumu , uz nakoso sezonu pasultiet labaku laiku :)
Bildes - http://failiem.lv/u/yobcbzl
Uz iepriekšējām atklāšanām nav sanācis aizbraukt, taču pēc tādas apmeklētības skaita nākamreiz noteikti braukšu. Ticu, ka atklāšanas video gūs lielu popularitāti, un nākamgad būs VĒL vairāk dalībnieku.
Laikapstākļi īstenībā, kā sarunāti, jo uz fastlap un dragrace bija sauss laiks, bet uz drift tieši lietus, lai labāk slīd!
Fastlapa un draga mazmotoriem nebija lietus , bet kad saka dragat 2.5 ++ tad tiesi lija un šie nevareja normali paskrieties , slapjš asvalts drifta - savi minusi u plusi riepas 8lgak tureja , slideja labak un mazmotoriem bija prieciņš , bet nu nebija dumuTommas rakstīja:Laikapstākļi īstenībā, kā sarunāti, jo uz fastlap un dragrace bija sauss laiks, bet uz drift tieši lietus, lai labāk slīd!
nē, nevajag vairāk bildesLaksaPhotography rakstīja: Bildes - http://failiem.lv/u/yobcbzl
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
saudzeejiet tak manas acis-man veel arsta komisija IEM jāizietAzbests rakstīja:nē, nevajag vairāk bildesLaksaPhotography rakstīja: Bildes - http://failiem.lv/u/yobcbzl
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Ramyrez - 25 Mai 2015, 23:49, kopā labots 1 reizi.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Paldies, man daltonisms pārgāja!Azbests rakstīja:nē, nevajag vairāk bildesLaksaPhotography rakstīja: Bildes - http://failiem.lv/u/yobcbzl
d[-_-]b
Es ar domāju moš ierasties, bet tad izlēmu, ka man ar manu grabošo miskasti un neesošajiem paziņām tur darīt nav ko
JorensHS rakstīja:Es ar domāju moš ierasties, bet tad izlēmu, ka man ar manu grabošo miskasti un neesošajiem paziņām tur darīt nav ko
Šito es nesaprotu, nafig visi cepats kādi citiem/sev e36, labāk ierasties ar grabošu e36 nevis vispār bez e36.
un par paziņām, tas pāsākums bija pārāk liels lai uztrauktos par to ko pazīsti, visi savējie e36isti
- ikey07
Ta kā vasaras e36 nav vel gatavs,ierados ar ziemas tehniku un nebija ne vainasikey07 rakstīja:JorensHS rakstīja:Es ar domāju moš ierasties, bet tad izlēmu, ka man ar manu grabošo miskasti un neesošajiem paziņām tur darīt nav ko
Šito es nesaprotu, nafig visi cepats kādi citiem/sev e36, labāk ierasties ar grabošu e36 nevis vispār bez e36.
un par paziņām, tas pāsākums bija pārāk liels lai uztrauktos par to ko pazīsti, visi savējie e36isti
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Skatos, ka mūsdienās neviens vairs normālas bildes nemāk uztaisīt. Ir visādas safotošopētas ar kaut kādiem logo pa pus bildi, zili/saļu filefektu,HDR efektu, bet normāla, labi eksponēta ar korektu kopozīciju bilde nav. wtf?! Tas saucas diletantisms augstākajā pakāpē. Nu labi, diletantisms būtu, ja kāds par to prasītu naudu. Pašlaik vnk. - nopirku kameru elkorā, būšu fotogrāfs.
Pēdējais labojis CaK - 26 Mai 2015, 00:22, kopā labots 1 reizi.
Biju uz pasākuma sākumu.
Bija prieks redzēt lielo atsaucību!
Nezinu kā tas viss noslēdzās, bet visu cieņu organizatoriem, kas spēja tikt galā ar visiem 500 apmeklētājiem
Bija prieks redzēt lielo atsaucību!
Nezinu kā tas viss noslēdzās, bet visu cieņu organizatoriem, kas spēja tikt galā ar visiem 500 apmeklētājiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …