E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- chevron_right
Neuztraucies ikdienā braucu ar tādu sēdinājumu, ja būtu ieradies no paša sākuma būtu redzējis, ka izbraucu cauri limbo, bet nav man te jātaisnojas, cilvēki, kas mani pazīst zin, ka ikdienā var sastapt mani tieši tādā skatā. Tas, ka auto bija pacelts bija dēļ dragreisa un vēlāk drifta, jo riepas tā smuki iet arkās un iekurās pie liela ātruma . So chill, ja nezini nerunāPatins rakstīja:PASĀKUMS SUPER Paldies visiem organizātoriem, no viņu puses viss super Viss forši ritēja bez lielām pauzēm utt. Bardaku baigi nekur nemanīju.
Mazais mīnuss lielie putekļi. Es laikam jau Renio biju apnicis ar savu īdēšanu par putekļiem, bet nu džeki ar brūno kabri un vēl pāris auto kurus pamanīju, vispār nerespektē cilvēkus, kuri atbrauc aplsauka putekļus un nodod auto vērtēšanai. Auto norises vietā tīriju divas reizes un beigās tāpat viss bija kārtīgā putekļu kārtā.
Malziet iesmējām par Lindu. Uz Limbo braucienu speciāli skrūvē koilus uz leju, sēdina divus džekus aizmugurē, lai tik būtu zemāks, un jēga? Ja tu ikdienā brauktu ar tādu sēdinājumu viss būtu labi bet nu šādi izgāzties, tas bija kkas. Neuztver pārāk asi, bet pati saproti, ka jēga tāpat no tā nebija jo citi neko neskrūvējot bija stipri zemāki par tavu auto.
Paldies visiem par bildēm, tiekamies nākamajos pasākumos.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Pirmās vietas ieguvējs brauca ar tukšām riepām, deiz vai viņš ikdienā arī tā brauc
Vajadzēja kabrim ielaist fleksi priekšējās stoikās un stiklam pa apakšu, būtu pirmā vieta ar garantiju
Paldies par jaukajām atsauksmēm. Tiešām patīkami lasīt, ka mums viss izdevās kā iecerēts :)
Šādu atsauksmju dèļ ir vėrts censties :)
Un protams paldies jums par ierašanos, bez jums nebùtu tāds pasākums :)
Šādu atsauksmju dèļ ir vėrts censties :)
Un protams paldies jums par ierašanos, bez jums nebùtu tāds pasākums :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Riepās spiediens mazliet tika nolaists, kā piedūriens redzot kas notika parkingā, kad tika skrūvēti koili, sēdināti cilvēki salonā utt., braucu bez koiliem, līdz ar to cepiens par sēdinājumu ikdienā atkrīt, un tur palika apmēram 2cm rezerve līdz renio kabrimedzis rakstīja:Pirmās vietas ieguvējs brauca ar tukšām riepām, deiz vai viņš ikdienā arī tā brauc
P.s. Izskatās, ka riepas tiešām tukšas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis kaliks - 23 Mai 2016, 13:18, kopā labots 1 reizi.
Bet vai tad kāds saka kaut ko sliktu? Pareizi izdarīji, ka nolaidi gaisu. Tāda jau pašā sākumā bija pasākuma ideja redzēt cilvēku izdomu, kā dabūt auto lejā Kluba biedri vispār šajā pasākumā nepiedalijās izbraucu tikai joka un smuku bilžu pēc so nesaprotu par ko cepiens? Daži no jums ir vnk fascinējoši.
It's all about the win
Da labi, viss pasākums taču bija tikai un vienīgi pašu priekam / atpūtai.
Manuprāt viss izdevās perfekti un tas ir pats galvenais.
Nav jēga cepties par to, kas ko ir nolaidis, nebija jau nekāds limbo fests ar 10000 euro balvas fondu.
Priekā, paldies visiem, kas ieradās, ļoti labi pavadītas brīvdienas!
Manuprāt viss izdevās perfekti un tas ir pats galvenais.
Nav jēga cepties par to, kas ko ir nolaidis, nebija jau nekāds limbo fests ar 10000 euro balvas fondu.
Priekā, paldies visiem, kas ieradās, ļoti labi pavadītas brīvdienas!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Wtf. Šis pasākums , tak ir domāts izklaidei un atpùtai kopā ar domu bieriem. nevis tag. Kko čìkst , kă un kaapeec kaads ir seedinaajis un dabùjis savu auto lejă. un next time es braukšu uz lanžeroniem un mby pat izpogāšu kādu kabri. joks.
Tak pieduraties pie dzīves. Un pašam ar bij ideja izlaist gaisu riepām. Bet nu negribējās ar tukšām ļurināt lìdz tuvākajai tankštellei. Riktīgi piecepija kabris ar tukšajām kalašām
Tak pieduraties pie dzīves. Un pašam ar bij ideja izlaist gaisu riepām. Bet nu negribējās ar tukšām ļurināt lìdz tuvākajai tankštellei. Riktīgi piecepija kabris ar tukšajām kalašām
Šīs kupejas bildes ir stabilākais kalendāra pretendents!Ramyrez rakstīja:
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tas gan,tas sēdinājums Lindas auto priekš manis ir reāli slims,kā viņa līdz mūsu garažai tiek joprojām nesaprotuLinda rakstīja: cilvēki, kas mani pazīst zin, ka ikdienā var sastapt mani tieši tādā skatā. Tas, ka auto bija pacelts bija dēļ dragreisa un vēlāk drifta, jo riepas tā smuki iet arkās un iekurās pie liela ātruma . So chill, ja nezini nerunā
Pasākums bija tiešām izdevies,viss bija ļoti labi organizēts un novadīts ! Par pašas trases lietām nav īsti jēga ko teikt,lai jau trases īpašnieki paši skatās kas darās ar trases stāvokli un piebraucamo ceļu... Varbūt ja vien būtu iespēja bijusi sabīdīt ,lai to grantēto posmu kāds nolaista ,lai neput tik traki,tad ar būtu bijis labāk,bet nu ko tur vairs domāt kā būtu ja būtu,tas vairāk varbūt par to ,kad derētu par to arī nopietnāk aizdomāties ,jo visi jau galu galā bija mašīnas sapucējuši un viss tas bija vējā,taču anyway tas tā pat būtu īslaicīgi... Un vēl manuprāt varbūt uz nākošajām reizēm vajadzētu veltīt atsevišķi kādu laika brīdi lai cilvēki aiziet apskatīt sabraukušos auto un sabalso par tiem,jo kā uz trasi sākās visādas disciplīnas utt,tad tā īsti nemaz nesanāk laika mierīgi arī aiziet nopētīt mašīnas(nu neskaitot ja kaut ko neskatās uz trasi utt). Man pasākums patika,un šis tā vairāk kā ieteikums no manas puses . Turpiniet tik pat labi un vēl labāk !
Tas man patika 333 trasē ka stāvlaukums bija kopā ar trasi, un ta gribot, negribot tu redzi sabraukušos.
Bet cik es pastaigāju tur, brīžiem pat liekas ka esmu atbraucis uz kādu pasākumu, par ko lasu tikai avīzēs, no aizjūrām, jo gandrīz katrs e36 bija izstādes cienīgs.
Bet cik es pastaigāju tur, brīžiem pat liekas ka esmu atbraucis uz kādu pasākumu, par ko lasu tikai avīzēs, no aizjūrām, jo gandrīz katrs e36 bija izstādes cienīgs.
- ikey07
Tev gadījumā nebija 2nd place?ElvijsR rakstīja:Wtf. Šis pasākums , tak ir domāts izklaidei un atpùtai kopā ar domu bieriem. nevis tag. Kko čìkst , kă un kaapeec kaads ir seedinaajis un dabùjis savu auto lejă. un next time es braukšu uz lanžeroniem un mby pat izpogāšu kādu kabri. joks.
Nezinu, diezvai. Kad izkritu palika lkm.vel 4tri auto un man lika doties / vajadzēja doties promRiks* rakstīja:Tev gadījumā nebija 2nd place?ElvijsR rakstīja:Wtf. Šis pasākums , tak ir domāts izklaidei un atpùtai kopā ar domu bieriem. nevis tag. Kko čìkst , kă un kaapeec kaads ir seedinaajis un dabùjis savu auto lejă. un next time es braukšu uz lanžeroniem un mby pat izpogāšu kādu kabri. joks.
Vnk kad bija apbalvošana par otro vietu tur Izsauca Elviju ar sarežģītu uzvārdu, kurš sākas ar burtu R.ElvijsR rakstīja:Nezinu, diezvai. Kad izkritu palika lkm.vel 4tri auto un man lika doties / vajadzēja doties promRiks* rakstīja:Tev gadījumā nebija 2nd place?ElvijsR rakstīja:Wtf. Šis pasākums , tak ir domāts izklaidei un atpùtai kopā ar domu bieriem. nevis tag. Kko čìkst , kă un kaapeec kaads ir seedinaajis un dabùjis savu auto lejă. un next time es braukšu uz lanžeroniem un mby pat izpogāšu kādu kabri. joks.
Gan jau doGma zinās
Vnk kad bija apbalvošana par otro vietu tur Izsauca Elviju ar sarežģītu uzvārdu, kurš sākas ar burtu R.ElvijsR rakstīja:Nezinu, diezvai. Kad izkritu palika lkm.vel 4tri auto un man lika doties / vajadzēja doties promRiks* rakstīja:Tev gadījumā nebija 2nd place?ElvijsR rakstīja:Wtf. Šis pasākums , tak ir domāts izklaidei un atpùtai kopā ar domu bieriem. nevis tag. Kko čìkst , kă un kaapeec kaads ir seedinaajis un dabùjis savu auto lejă. un next time es braukšu uz lanžeroniem un mby pat izpogāšu kādu kabri. joks.
Gan jau doGma zinās
Sorry par DP, admini izdzēšat lūdzu šo postu
Hmm... tad tas lkm.biju domāts kā es stuulbi, buutu ticis pie smukas bildes uz pakāpiena , bet čomam vajadzēja steigties uz Rìgu un nepalikām lìdz apbalvošanām
Nu vismaz es tā padomāju, ka tas varētu būt Tu, jo kkad uzgāju Tevi iekš FB un Tev bij tāds sarežģīts uzvārds
Tu tiki nosaukts, jo Renio šķiet, kā kluba biedrs nepiedalījās un atdeva Tev savu vietu, bet jā 2. vietaElvijsR rakstīja:Hmm... tad tas lkm.biju domāts kā es stuulbi, buutu ticis pie smukas bildes uz pakāpiena , bet čomam vajadzēja steigties uz Rìgu un nepalikām lìdz apbalvošanām
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31