Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 37
- chevron_right
Dogma drošvien tagad raud (Protams ja viņam jau tādi nav )Kon4a rakstīja:Yes, yes, beidzot atradu ilgi meklēto mantiņu
GF. rakstīja:Dogma drošvien tagad raud (Protams ja viņam jau tādi nav )Kon4a rakstīja:Yes, yes, beidzot atradu ilgi meklēto mantiņu
Ahaha, man, godīgi sakot, laikam būs dogmas slimība piemetusies - šodien jau sāku meklēt pakaļējos elektriskos logus un elektrisko saulessargu pakaļējam logam (esmu dzirdējis baumas, ka tāds tiešām eksistējot) Tad jau paliek tikai sīkumiņi - stūres lifts , bardačoka amītis, paštonējošais spogulis, melnie griesti un pakaļējais benķis ar elkoņbalstu - HK sistēma man neinteresē
Man tādas pagājušajā ziemā ieklipsējās, pie tam melnas Šeit viss notiek pareizā virzienā!GF. rakstīja:Dogma drošvien tagad raud (Protams ja viņam jau tādi nav )Kon4a rakstīja:Yes, yes, beidzot atradu ilgi meklēto mantiņu
Man tik ir viena šaize - mani esošie štekeri neder jaunajam lampiņām - no kā varētu pielāgot štekerus? Neesmu šajā galā, diemžēl, nevienu šrotu atradisdogMa rakstīja:Man tādas pagājušajā ziemā ieklipsējās, pie tam melnas Šeit viss notiek pareizā virzienā!GF. rakstīja:Dogma drošvien tagad raud (Protams ja viņam jau tādi nav )Kon4a rakstīja:Yes, yes, beidzot atradu ilgi meklēto mantiņu
Sūdīgi ar pielāgošanu.. Kādu dienu mēģināšu atrady, kam vēl līdzīgi štekeri.
Pakaļējam beņķim vel vajag cup holder`u.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Vajag, vajag, tik tur bez pāršūšanas neies, jo diezvai varēš atrast pak. benķi atsevišķi ar tādu pašu audumuJānis.P rakstīja:Pakaļējam beņķim vel vajag cup holder`u.
Kada krasa tev vajag to aizmugurejo benkji?Kon4a rakstīja:GF. rakstīja:Dogma drošvien tagad raud (Protams ja viņam jau tādi nav )Kon4a rakstīja:Yes, yes, beidzot atradu ilgi meklēto mantiņu
Ahaha, man, godīgi sakot, laikam būs dogmas slimība piemetusies - šodien jau sāku meklēt pakaļējos elektriskos logus un elektrisko saulessargu pakaļējam logam (esmu dzirdējis baumas, ka tāds tiešām eksistējot) Tad jau paliek tikai sīkumiņi - stūres lifts , bardačoka amītis, paštonējošais spogulis, melnie griesti un pakaļējais benķis ar elkoņbalstu - HK sistēma man neinteresē
Instagram INDIGAIS
aivis328 rakstīja: Kada krasa tev vajag to aizmugurejo benkji?
Šitāds audums tur ir:
Man maz ticās, ka būs tādā krāsā
Nu ja tads gan nav man ir viens gaisas adas benkjis ar cup holder. Metajas garaza un kraj putekljus
Instagram INDIGAIS
Sedana? Varētu apdomāt īstenībā, man sapnītis ir uztaisīt semi-alcantara salonu Iemet PM ar cenuaivis328 rakstīja:Nu ja tads gan nav man ir viens gaisas adas benkjis ar cup holder. Metajas garaza un kraj putekljus
Ja sedana ideala stavokli ar visiem tiem galvas atbalstiemKon4a rakstīja:Sedana? Varētu apdomāt īstenībā, man sapnītis ir uztaisīt semi-alcantara salonu Iemet PM ar cenuaivis328 rakstīja:Nu ja tads gan nav man ir viens gaisas adas benkjis ar cup holder. Metajas garaza un kraj putekljus
Pm man cik nav zel :)
Instagram INDIGAIS
Ok, iemet man kādu bildi PM, tad iemetīšu tev ar cenu, kādu būtu gatavs maksātaivis328 rakstīja:Ja sedana ideala stavokli ar visiem tiem galvas atbalstiemKon4a rakstīja:Sedana? Varētu apdomāt īstenībā, man sapnītis ir uztaisīt semi-alcantara salonu Iemet PM ar cenuaivis328 rakstīja:Nu ja tads gan nav man ir viens gaisas adas benkjis ar cup holder. Metajas garaza un kraj putekljus
Pm man cik nav zel :)
Šībrīža jaunumi - esmu izlēmis beidzot dabeigt interjeru - pēc ilgām meklešanām atradu sakarīgu variantu "viltus" Alcantarai, lai pārvilktu griestus, stoiku abšifkas un durvju abšifku audumus, pie reizes daļēji pārvelkot MTech3 stūrīti. Benķus pāršūšu drošvien tikai tad, kad dabūšu rokā pakaļējo benķi ar elkoņbalstu. Sapnītis ir pusāda/pusalkantara, bet drošvien palikšu pie varianta esošais audums/alcantaras maliņas (Jā, jā, esmu slims uz to alkantaru )
Plānā ir līdz vasarai dabūt pakaļējo M bamperi un beidzot pabeigt aplīmēšanu (palicis vēl kapots un jumts), pie reizes pielabojot pieļautās kļūdas vasarā (šofera durvis un pasažierpuses pakaļējais spārns), plēve jau uzsūtīta, vajag tikai vietu kur pārlīmēt
Šodien, ja beidzot beigs līt, jānomaina abšifku un modlingu klipši, jāsalabo slēdzene vadītāja durvīm un jāparokas netā lai atrastu štekerus aizmugurējo stoiku lampiņām un stūres taures vadiem (savus AirBag un taures avdus uz lentu nogriezu, kad liku virsū MTech2 bez lentas un štekerus būšu atstājis Latvijā vai izmetis )
Kopumā viss pamazām virzās uz priekšu, lieta, kas jāātrisina līdz Z-svētkiem ir ziemas riepu iegāde, tā kā varbūt kāds, kas bāzējas UK zin, kur West Midlands apkaimē varētu izrakt kādas R16 ziemenes pa sakarīģu ciparu?
Šodien ienāca prātā nedaudz jokaina un interesanta doma, par cik šāda krāsa UK ir elementāri nopērkama par parastas krāsas cenu
Itkā ju būtu kautkas interesants, bet vai es to tiešām gribu?
Itkā ju būtu kautkas interesants, bet vai es to tiešām gribu?
Tā jau forši, bet ātri apniktu.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Es domāju nokrāso, nofočē, ieliec bildes, un krāso atpakaļ normālā krāsā.
Kon4a kur Tu pasuuti auto limpleevi??
man vajag 12 tekoshos metrus pilniigi baltu pleevi un tevi ciemos uz weekendu kur palikt es izdomashu un ir 400m2 liela noliktava,tik nezinu cik tur brivas vietas:D
man vajag 12 tekoshos metrus pilniigi baltu pleevi un tevi ciemos uz weekendu kur palikt es izdomashu un ir 400m2 liela noliktava,tik nezinu cik tur brivas vietas:D
ar kompatu pa brugji
kraso man piemeram nenormali jau no bernibas patik fasfora krasa
es sev tadu visu auto nokrasotu zinu ka lv viens ar veco mersi brauka kurs nokrasots fasfora krasaa
es sev tadu visu auto nokrasotu zinu ka lv viens ar veco mersi brauka kurs nokrasots fasfora krasaa
Manuprāt, šāds disku risinājums varētu būt ļoti interesants, lai atšķirtots!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 37