digitālā un analogā klimata kontrole
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 34
- chevron_right
Parasti jau lielākā problēma ir pašā bardakā, cik novērots, bet, jā, ir ko pamocīties, lai normāli uzliktu.
Jautājums, vai šeit kāds var ielikt digitālu dalīto klimatkontroli, parastās, 3 puļķu kontroles, tā lai viss strādā uz visiem 100% ?
Un cik par šādu pasākumu būs jānoskaita ?
Un cik par šādu pasākumu būs jānoskaita ?
Pēc divām nedēļām atkal pe4ka sāka niķoties, šodien nomainīju motoriņu viss iet pa skaisto, klusums un vējš sejā, tieši tas, kas vajadzīgs, tik ar to motoriņu gan visu dienu no4akarējos.archibalds2 rakstīja:Man arī aizgāja, iespējams ka tieši pēc tādām pašām mahinācijām, jo līdz motoriņam vēl nebiju paspējis tikt, tikai viena izmaiņa, motoriņš mazliet skaļāk rūc(.sandzhus rakstīja:Pārspraudu kontaktu ezim - air is in the buildingarchibalds2 rakstīja:Vajadzīga palīdzība!
Digitālās klimata kontroles panelis strādā, visas funkcijas pilda, bet gaisu vispār nekādu nepūš, respektīvi ari pe4kas motora darbība nav dzirdama.
Ko darīt? Ezi nomainīju, izmaiņas nekādas, drošinātāji arī veseli. Pe4kas motoriņš vainīgs?
Sveiki!
Lieku parastās pečkas vietā digitālo klimu ar kondišku!
Jautājums-vai vārsta vadi(blakus vakumniekam) var palikt tie paši vai arī jāpārvelk?
Lieku parastās pečkas vietā digitālo klimu ar kondišku!
Jautājums-vai vārsta vadi(blakus vakumniekam) var palikt tie paši vai arī jāpārvelk?
Ja tev bija parastā pečka, tad ir tikai viens vārsts (klimai 2), attiecīgi vai nu jāpārvelk viss vads vai jāpievelk viens pins klāt.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Es tikai skatos ka man arī pienāk 3vadi,stekeris ir pilns tāpat kā digitālajai!
bija man vienreiz kāds izstāstijis, bet aizmirsu, digitālā pečka, slēdz grādus cik gribi, pūš tikai karsto. kas tieši janomaina?
@instagram - anrijs.v
Kāda tev pečka iepriekš bija? Tiešām ar 3 grozāmajiem? Ja jā, tad kāds ir iejaucies vados. Skaties, kur aiziet tas trešais vads, salīdzini pēc shēmām. Visiem 3 jāiet līdz pečkas štekerim salonā.SKALINS rakstīja:Es tikai skatos ka man arī pienāk 3vadi,stekeris ir pilns tāpat kā digitālajai!
3grozāmie,ar tādu komplektāciju no rūpnīcas!dogMa rakstīja:Kāda tev pečka iepriekš bija? Tiešām ar 3 grozāmajiem? Ja jā, tad kāds ir iejaucies vados. Skaties, kur aiziet tas trešais vads, salīdzini pēc shēmām. Visiem 3 jāiet līdz pečkas štekerim salonā.SKALINS rakstīja:Es tikai skatos ka man arī pienāk 3vadi,stekeris ir pilns tāpat kā digitālajai!
Tāpēc jau uzdevu šādu jautājumu!!!Bet donors ir blakus ar visu provodku,noteikti jau jāmaina visu lai nebūtu pēc tam nekādu problēmu!
Jautājums par digitālo klimu. Auksto gaisu itkā pūs visūr, bet kad pārslēdz uz silto, tad pūš tikai uz kājām un loga, un tā patās, tikai minimāli, pa vidu vispār neko. Un kad pārgriež no auksta uz silto vai otrādi, nav jābūt kā kliķšķim, kas ir kā e39 modeļiem ?
Kas varētu būt par vainu ?
Parsilto gaisu uz seju atbild vidējā lucina kurai var regulēt silts vai auksts. No viņas aiziet trosīte uz pecku kas paver klapiti kas sāk pūst caur radiatoru.elvijs00 rakstīja:Jautājums par digitālo klimu. Auksto gaisu itkā pūs visūr, bet kad pārslēdz uz silto, tad pūš tikai uz kājām un loga, un tā patās, tikai minimāli, pa vidu vispār neko. Un kad pārgriež no auksta uz silto vai otrādi, nav jābūt kā kliķšķim, kas ir kā e39 modeļiem ?
Un kā to novērst, neko nesačakarējot ?Yro rakstīja:Parsilto gaisu uz seju atbild vidējā lucina kurai var regulēt silts vai auksts. No viņas aiziet trosīte uz pecku kas paver klapiti kas sāk pūst caur radiatoru.elvijs00 rakstīja:Jautājums par digitālo klimu. Auksto gaisu itkā pūs visūr, bet kad pārslēdz uz silto, tad pūš tikai uz kājām un loga, un tā patās, tikai minimāli, pa vidu vispār neko. Un kad pārgriež no auksta uz silto vai otrādi, nav jābūt kā kliķšķim, kas ir kā e39 modeļiem ?
No sākuma jānoskaidro kas tieši vainigs.elvijs00 rakstīja:Un kā to novērst, neko nesačakarējot ?Yro rakstīja:Parsilto gaisu uz seju atbild vidējā lucina kurai var regulēt silts vai auksts. No viņas aiziet trosīte uz pecku kas paver klapiti kas sāk pūst caur radiatoru.elvijs00 rakstīja:Jautājums par digitālo klimu. Auksto gaisu itkā pūs visūr, bet kad pārslēdz uz silto, tad pūš tikai uz kājām un loga, un tā patās, tikai minimāli, pa vidu vispār neko. Un kad pārgriež no auksta uz silto vai otrādi, nav jābūt kā kliķšķim, kas ir kā e39 modeļiem ?
Var mēģināt noņemt plasmasu kas virs kājām un sameklēt to trosīti un pagorzit vidējās lucinas ripuli. Ja torsite griežas tad vaina peckas mehānisma.
Līdzīga problēma. Digitālā klima. Vadītāja pusē itkā viss ok, bet blakussēdētāja pusē pūš aukstu, kad uzliek uz 28 grādiem, tad sāk pūst siltu, pēc kāda laika paliek auksts, pagriez uz 29 sāk nākt silts. Ja uz 32 uzliek, tad nāk silts un šoferim nāk karsts un griez šofera pusē kā gribi - vis laiku ir karsts.andrjuha37 rakstīja: Pasam problema , digitala klima un viena puse pus silto gajsu a otra auksto , secinaju ka varsti greko , nenemos ardit jo nezinu ka atgajsot 2.5tds'u
Vārsti? Bet temperatūras jau mainās nav tā itkā būtu iesprūduši.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Viss displejs deg bet nepilda nevienu funkciju? Kur problēma?
ir dažadas foruma sadaļas kur iespejams jau ir šis problemas risinajums , bet nu ja uzcepi temu , tad vismaz apraksti kartigi kas tev tur neceļas un nepilda funkciju !
P.S. ja negriezas pečkas motoriņš, vaj tas strada tikaj viena atruma tad 99% ka beigts ezis ---> noperc jaunu vaj parlode veco
P.S. ja negriezas pečkas motoriņš, vaj tas strada tikaj viena atruma tad 99% ka beigts ezis ---> noperc jaunu vaj parlode veco
Paldies skatisos
Man tā pati problēma kas edawards, tikai ne tā, ka vienmēr nekas negriežas, citreiz viss iet kā nākas. Bet vakar un šodien divas reizes bija šādi kā viss ir uzslēgts (elektrība - grādi, pūšanas stiprums) bet nekā nedarbojas. Arī pie vainas "ezis"?
No sākuma pārbaudi pašu pečkas motoriņu. Ja tas dzīvs, drīzāk, ka ezis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 34