Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 103
- chevron_right
biju uz skati, izkritu del nobrukusa loga pacelaja sliedes, kas notika vakar pasaa vakaraa, deel nesenas avarijas. itkaa detalas man ir un varetu labot, bet uznaca kaukadas saubas vai ir verts vislaik labot lietas kas nebutu jalabo un pie uzlabosanas darbiem nemaz netieku. pagaidam tiks nomainitas sabojatas durvis ar visu mehanismu durvis, lai var iziet skati, velreiz nomainita elja lai pats varu mierigu sirdi parvietoties, un nekas cits vairs netiks autinjam darits kamer tiks pienemts lemums ko daerit talak un vai vispar kko darit talak ar so auto.
paldies par uzmanibu
paldies par uzmanibu
...
Skatē pārbauda arī vai logi verās vaļā kā nākas?
Latvijā tak arī tā ir, ja inspektors ir īpaši piekasīgs 3,14dars, tad arī aizmugurējis var pārbaudītuteo rakstīja:Skatē pārbauda arī vai logi verās vaļā kā nākas?
ir dzirdēts, ka Latvijā atrauj vaļā bagāžnieku un kaut ko izmisīgi meklē. kad tiek pajautāts ko tu tur rakņājies, tad aizcērt bagāžnieku un atrod kur citur piesieties
pēdējā laikā viņiem vel uznācis ir raustīt visas drošibas siksnas vai darbojas
tas viss pie mums seit ir normali, drosibenes uc visadi sikumi, visam jabut savas vietas un stradajosam, seit nau nekada haljava, vinjiem var ari nepatikt ja auto ir no apaksas parak eljains vinji pateiks ej nomazgaa un brauc nakamreiz atkal, utt. tiesi tapec seit perkot auto ar skati logaa zini ka ar auto viss ir kartibaa.
vienkarsi sobrid vairs neredzu jeegu visam sitam, tapec auto ta teikt tiek iesaldets visadu darbu zinjaa, redzes mok pat pardots, vai ari iemests garazaa lai stav
vienkarsi sobrid vairs neredzu jeegu visam sitam, tapec auto ta teikt tiek iesaldets visadu darbu zinjaa, redzes mok pat pardots, vai ari iemests garazaa lai stav
...
Kāpēc doma pārdot? tas gan skumji, tomēr labs taču e36
cerams ka tev tikai mirkļa vājums un pārdomāsi
cerams ka tev tikai mirkļa vājums un pārdomāsi
Labs ta labs tas e36, protams, bet nekad neaizdomājies emzis, ka vnk apnīk tas 36ais??
Skatos no 2009.gada jau Armando mauc ar viņu :) nē tas tikai priecē :) bet saprotami, ka vairs neredz jēgu tam :)
Es šaubos vai varētu pat 3gadus ar vienu e36 nobraukt.. tomēr spiežas kko ikdienišķāku, modernāku nopirkt vai ne? :)
Skatos no 2009.gada jau Armando mauc ar viņu :) nē tas tikai priecē :) bet saprotami, ka vairs neredz jēgu tam :)
Es šaubos vai varētu pat 3gadus ar vienu e36 nobraukt.. tomēr spiežas kko ikdienišķāku, modernāku nopirkt vai ne? :)
Jā, apnīk skrūvēt utt., bet iedomājoties cik e36 ir lēts uzturēšanā (ja netūnē utt), tad gribas atkal e36.
Nu bet ja viņu netunē, viņš izskatās pat ļoti nesimpātisks (tā gan gaume)
Ja nesēdina - vsp auzas
Nē nu man arī mērķis - šito labi sacelt, lai ir kārtīgs kartings, ar pareizu dzinēju un visiem primbasiem.. pabraukt kādu pusotru, divus gadus kamēr sirdī tas jauniešu entuziasms kā mēdz teikt un pēctam pārdot :) lai varētu iecelt ko tādu, kur neprasītos baigi "celt", bet vnk komfortabli braukt ar mazu degvielas patēriņu
Kā tas viss iegrozīsies - nezinu, tikai plāni..
Lai nu kā, Armando es saprotu.. smuks viņam tas e36 bez gala (kārtīga kupeja)
Ja nesēdina - vsp auzas
Nē nu man arī mērķis - šito labi sacelt, lai ir kārtīgs kartings, ar pareizu dzinēju un visiem primbasiem.. pabraukt kādu pusotru, divus gadus kamēr sirdī tas jauniešu entuziasms kā mēdz teikt un pēctam pārdot :) lai varētu iecelt ko tādu, kur neprasītos baigi "celt", bet vnk komfortabli braukt ar mazu degvielas patēriņu
Kā tas viss iegrozīsies - nezinu, tikai plāni..
Lai nu kā, Armando es saprotu.. smuks viņam tas e36 bez gala (kārtīga kupeja)
Mirklja vaajums jeb apnika un saac saprast ka paaraak daudz $ tiek baazsts iekshaa + laiks noskruuveetaisArmando rakstīja:tiesi taa auto kautvai staves garazaa un gaidis kad dels izaugs pietiekami liels lai varetu ar to braukt, bet pardots netiks
nu ja protams gribetos kadu jaunaku bmw ;D ta jau tas e36 7dienas brauksanai labs. bet nu ikdiena gruti.STUDENTS rakstīja:Labs ta labs tas e36, protams, bet nekad neaizdomājies emzis, ka vnk apnīk tas 36ais??
Paies dazhas nedeljas un gribesi atkal kartigi izgazt ar savu e36 un kautko uzlabot
Es ar savu braucu no 2006.gada un esmu noskaņojies vēl tikpat novilkt, ja bundža nesadalīsies (ko esmu nolēmis nepieļaut). Un, godīgi sakot, vēl nav uznākusi vēlme tirgot.STUDENTS rakstīja:Labs ta labs tas e36, protams, bet nekad neaizdomājies emzis, ka vnk apnīk tas 36ais??
tapec e36 vajag ka 7dienas auto:D ikdiena braucu ar coltu svetkos ar e36 un tad pat ir prieks braukt ar samera vecu auto ar lielu paterinu un skalu izpludi:D
Mārtiņa Riepu Serviss
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
Jelgava
Pērnavas iela 36
22550505
man valmiera visus 4 parbaudija vai strada, un jostas ariuteo rakstīja:Skatē pārbauda arī vai logi verās vaļā kā nākas?
Vajag, lai vadītāja logs veras liidz galam, par pārējiem ieliks 1, ja nestrādās...
d[-_-]b
drizak jau taa, jo pasedeju parekjinaju uz rupjo, naudas summu kas iztereta autinjam- gandriz 5k eiro, pardodot es labi ja pusi dabutu atpakal, un ari auto tomer ir parak milsh lai ari kaa mums te ietu, viennozimigi varu apgalvot ka auto pardots netiks un pagaidam tiek domats kas un kaa bet nu auto paliks manaa ipasumaa.BuKTOP rakstīja:Mirklja vaajums jeb apnika un saac saprast ka paaraak daudz $ tiek baazsts iekshaa + laiks noskruuveetaisArmando rakstīja:tiesi taa auto kautvai staves garazaa un gaidis kad dels izaugs pietiekami liels lai varetu ar to braukt, bet pardots netiks
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …