Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 292
- chevron_right
Ir , ir :) daudz jau sadarīts, tagad tik buņdža jāsaved kārtībā un tad jau visu varēs krāmēt atpakaļ iekšā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu tad visu cienu tev
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Lūk to var redzēt - ka neviss ir novērtējams naudā un ne viss nopērkams!
Galvenais ir pieķeršanās un mīlestība pie esošā rumaka!
Galvenais ir pieķeršanās un mīlestība pie esošā rumaka!
Nu šito sametinās un brauks bez bēdas, nopirkt citu kuzavu, kurš pēc ziemas izrūsē, arī nav diži lielas jēgas.
Vot tieši tā pat domāju. gandrīz visi saka, lai paņemu kautko citu vietā.. Akāda jēga ??? nopirkt kautko līdzīgu un atkal sākt grust iekšā ??? nevar dabūt labu un lētu vienlaikus...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Svētdien, meklējot Ruu auto rezerves daļas un nogādājot tās viņam, ar savu jauno auto nobraukti 150 km.
Kamēr Ruu lika kopā savu e36, savējam noregulēju rokasbremzi, kā arī auto tika noskalots. Beigās palika Ruu garāž, kur vēlāk tiks šis tas nomainīts.
Vēlāk arī sākšu auto atrādīšanu.
Kamēr Ruu lika kopā savu e36, savējam noregulēju rokasbremzi, kā arī auto tika noskalots. Beigās palika Ruu garāž, kur vēlāk tiks šis tas nomainīts.
Vēlāk arī sākšu auto atrādīšanu.
vot es ar ta uzskatu, kada jega nopirkt kauko itka jaunaku un itka labaku, bet tikunta jau tur bus jasaliek ieksa visadi sikumi un nesikumi. bet ar esoso autinu jau prieks un lepnums braukt, jo sadarits jau tik daudz kas lietas labaaPodziņa rakstīja:Vot tieši tā pat domāju. gandrīz visi saka, lai paņemu kautko citu vietā.. Akāda jēga ??? nopirkt kautko līdzīgu un atkal sākt grust iekšā ??? nevar dabūt labu un lētu vienlaikus...
...
izieta TA bez aizradijumiem
pats labakais ka visu pagajuso gadu tehniski neko neesm uzlabojis
Man ar priekš uzlīmes bez melna vidus šis tas jāizdara, kā jānomaina vējstikls, iekšējie šarnīri un stabilizatora atsaite.
šodien beidzot tiku pie e36.lv uzlīmēm
paldies beeSharp
paldies beeSharp
savesta kārtībā loga apskalošanas sistēma,nu vismaz viss smidzinās un nekas netek nekur garām! tik pa šrotiem jāatrod vajadzīgie smidzinātāji
rīt braukšu pakaļ tai kardāna muftai,riskēsim,tā kā iemetusies krīze makā, likt virsū to itāļu ražojumu kas par puscenu lētāks par pārējiem tad jau vēlāk manīsiet cik priecīgs vai dusmīgs būšu!
rīt braukšu pakaļ tai kardāna muftai,riskēsim,tā kā iemetusies krīze makā, likt virsū to itāļu ražojumu kas par puscenu lētāks par pārējiem tad jau vēlāk manīsiet cik priecīgs vai dusmīgs būšu!
coupe 2.8
pazina uz 2,0 uzlika italu razojumu jaunu muftu!
sogad pilnigas lupatas no vinas un vins ir loti liels senotajs
es tev ieteiktu pameklet shrotos ko labaku par italian
P.S.,,man ir aizdomas ka kadas 3 garaza metajas
sogad pilnigas lupatas no vinas un vins ir loti liels senotajs
es tev ieteiktu pameklet shrotos ko labaku par italian
P.S.,,man ir aizdomas ka kadas 3 garaza metajas
Šodien ar Siikā un Podziņas palīdzību saregulētas sadalenes (aizdedze), bija diez gan pa vēlu.. Kā arī diez gan pa vēlu beidzām
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dabūts riepā pamatīgs caurums,bet ar tūlīt salabota...
nu ko dzineejam iespaidoja kad taa bija noreguleeta? un kaa ir tagad?dogMa rakstīja:Šodien ar Siikā un Podziņas palīdzību saregulētas sadalenes (aizdedze), bija diez gan pa vēlu.. Kā arī diez gan pa vēlu beidzām
Ieliku savu Bērīti remontā,konstatēja diezgan daudz kaites,tgd tiek ārstēts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …